Şimdi Ara

Basın mensuplarından Arda Turan'a boykot!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basın mensupları, Arda Turan'ın yaptığı basın toplantısını boykot etti.

Muhabir ve bazı foto muhabirleri, Arda Turan'ın girmesiyle toplantının yapıldığı salonu terk etti.

Kameramanların görüntü aldığı toplantıyı, milli futbolcular Burak Yılmaz, Cenk Tosun, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Olcay Şahan, Selçuk İnan, Mehmet Topal ve İsmail Köybaşı da takip etti.

• Arda ve Medya arasındaki karşılıklı tartışmalara, yanlışlara değinmeden sadece olay özelinde bir şey söylemek istiyorum

Arda Turan, tartışılan mevzuda haklı bile olsa 65 70 yaşındaki bir büyüğüne el kaldırarak en büyük saygısızlığı yapmıştır. Arda'nın diğer yaşadığı sorunlar, medyaya yansıyanlar tartışılabilir fakat bu tartışmaya kapalı...Sadece el kaldırma mevzusundan dolayı diyorum.

Bunu dönem dönem çoğu futbolcu yaşadı, karşılığı tartışılmadan milli takımdan uzaklaştırmak olmalı...Umarım bundan sonra daha dikkatli ve olgun davranışlar sergiler...
  • Arda Turan az bile yapmış

Bunların alayına dayak atacaksın ki düzün gazetecilik yapsınlar
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Kolay unutuyoruz aslında.Belki sadece bilal meşeye yapılan bir davranış olsa olay soğuduktan sonra yine çağırılırdı bu sefer denilenlere göre f.terim ve y.demirören e de gitmiş laflar o sebeple köklü bir değişiklik olmadığı sürece ardaya bu kapı açılmaz.

Fatih terim böyle olsun istedi diye bakıyorum olaya

kendine çeki düzen verebilmesi lazım fakat karakteri bu agresif ve narsist bu kafayla devam eder diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Arda ve Medya arasındaki karşılıklı tartışmalara, yanlışlara değinmeden sadece olay özelinde bir şey söylemek istiyorum

Arda Turan, tartışılan mevzuda haklı bile olsa 65 70 yaşındaki bir büyüğüne el kaldırarak en büyük saygısızlığı yapmıştır. Arda'nın diğer yaşadığı sorunlar, medyaya yansıyanlar tartışılabilir fakat bu tartışmaya kapalı...Sadece el kaldırma mevzusundan dolayı diyorum.

Bunu dönem dönem çoğu futbolcu yaşadı, karşılığı tartışılmadan milli takımdan uzaklaştırmak olmalı...Umarım bundan sonra daha dikkatli ve olgun davranışlar sergiler...

65-70 yaşına geldiyse her türü sahtekarlık yapmaya hakkı yoktur

65-70 yaşında gazeteci mi olur ne söylediğini ne yazdığını bilmez
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    İroni mi yapiyorsunuz?

• Arda barselonaya gittiginden beri piskolojik bunalimda

En kisa sureede profesyonel destek almasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

İroni mi yapiyorsunuz?

ironi yapmıyorum

gazeteci ardaya değil ailesine hakaret ediyorsa sonuçlarına katlanır

Bir insan durduk yere kimseye yumruk atmaz ayrıca ardaya sahada tekme atsan karşılığını vermiyor demek ki bir şey yapmış ki karşılığını verdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

Orijinalden alıntı: Worm Holes

İroni mi yapiyorsunuz?

ironi yapmıyorum

gazeteci ardaya değil ailesine hakaret ediyorsa sonuçlarına katlanır

Bir insan durduk yere kimseye yumruk atmaz ayrıca ardaya sahada tekme atsan karşılığını vermiyor demek ki bir şey yapmış ki karşılığını verdi

Yan hakeme krampon fırlatan Arda mı bu?
  • Basın mensubu denilen arkadaşlar volkan babacan, Yalçın ve diğer futbolculara neden boykot yapmıyor? Neden Arda gazeteciye saldırdı diye milli takıma alınmaz iken volkan babacan alınıyor? Çünkü terim ne isterse o oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok iyi ya. Bosluga konusmus
  • ulan keşke o 3-4 kişi de çıksaymış ne güzel olurdu yav
  • yıllık 10milyon civarı para alan arda Turan çok üzülmüş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.