Akpli prof denilen şahıs milleti gerizekalı yerine falan mı koymaya çalışıyor. Türkiyede Erdoğan'ın saçmasapan para politikaları nedeniyle 2018den sonra enflasyon zıvanadan çıkıp gittim, Türk lirası değer belirleme işlevini yitirdi.. Türk lirası ile karsılaştırma art niyetli bir davranış olurdu. 2014'te Dolar : 2.15 lira 2024'te 34.5 lira. TL 10 yılda saçmasapan para politikaları nedeniyle 15 kat değer yitirmiş siz TL ile hesaplayın diyorsun. 2014'te 1 milyon Türk lirası : 465.000 dolar 2024'te 1 milyon Türk lirası : 29.000 dolar Vekil diye seçilen kişi daha en basit enflasyon hesabı bile yapamayacak seviyede. Üstelik aynı dönemde cok yuksek dolar enflasyonu da mevcut. Onuda düşmeniz gerekir. Not : İnanamıyorum adı Profesor olan biri daha en basit enflasyon hesabını bile anlayamayacak kadar bilgisiz ve cahil. Nasıl bu seviyede biri bırakın Prof olmayı Üniversitenin kapısından girmeyi basardı. Neden buna devlet benim vergimle para ödüyor. Not : Doların 2014 ve 2024 arası değer kaybıda yuzde 60 seviyelerindedir yani aslında Tlnin gercek değer kaybı 23 kat yani yüzde 2300 seviyelerindedir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Kasım 2024; 13:2:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Basit Enflasyon Hesabını Bile Yapamayacak Seviyede Cahil Biri Nasıl Profesör Olmayı Başarabilir?
-
-
Türkiyedeki sözde Dağ üniversiteleri, bakkal üniversiteleri ülkeye hiçbir faydası olmayan kişilere bankamatik maaş ödenen "ARPALIK" haline gelmiş.
Ayaktakımının elinde Üniversitede, ünvanlarda oyuncak oldu. Bunları gören bir insan bu ülkede adı Prof olan birine artık saygı duyabilir mi?
İşte devletin parası ile her işi yaptığınızda liyakataizkik, beceriksizlik ve yandaşlık böyle yayılıyor. Verimsizlik böyle artıyor. Üniversitede hademe olamayacak seviyede kişiler PrpfeSor oluyor çünkü basarı kriteri yok herkes birbirini yağıyor, herkes birbirine propaganda yapıp varolan vergileri yiyor. Basarı ise oömadıgı gibi halkın kurumlara ve ünvanlarda olan inancı sarsılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 15 Kasım 2024; 12:57:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar da biliyor yaptıklarının yanlış olduğunu, zaten amaç manipülasyon yapıp kendi çıkarlarını savunmak. Seni beni değil, sokakta çıkar telefonunu diyen amcayı, dolarla mı maaş alıyon diyen teyzeyi manipüle etmek.
-
Bu ablaya 2014 yılındaki maaştan ödeme yapılsın. Konu kapanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özkana göre bu kadın aşırı doğruymuş. Çağırın, burada da detaylı açıklamasını yapsın.
-
Dolarda da enflasyon var. Bu hesabın doğru olduğunu kabul edersek Mansur Yavaş harika bir iş başarmış. Etkinliklerin (boyutları yok sayarsak) sayısı + dolar enflasyonuna göre Melih Gökçek finansal performansı devam etseydi kabaca 200-300 milyon dolar civarı olması beklenirdi.
Başlıktaki soruya gelirsek; torpil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Trump -- 15 Kasım 2024; 16:48:22 >
Konya'yı ülke zanneden, İpek yolunu Türk Dünyası'ndan geçirip Türki Cumhuriyetleri canlandıracağız diyip İran'dan tren yolu geçirmeye kalkan, Azerbaycan'a neden yardım ettik diyen, Çorum'u ihracatçı bir ülke sanan, Mersin'i Güney Doğu'da zanneden, eskiden Van diye güzel bir ilimiz vardı diyen, Van'ı deniz kenarında sanan, Allah insanın yarattığı en değerli varlıktır diyen, Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır lafını unutan! birisi ülkenin 47% oyunu alabiliyorsa bu ülkede herkes profesör olur dostum.
Yeni ŞafakyoutubeCumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı gaflarla gündemden düşmüyor. ◼️ "Çorum, ciddi ihracat yapan ülkedir." ◼️ "Konya, zengin bir ülke" ◼️ "Eskiden Van diye bir ilimiz vardı. Hala var Van denizinin kenarında." Yeni Şafak'ı sosyal medyada takip edin! Web Site: http://www.yenisafak.com Facebook: https://www.facebook.com/YeniSafak Twitter: https://twitter.com/yenisafak Instagram: https://www.instagram.com/yenisafak Telegram: https://t.me/yenisafakhttps://www.youtube.com/watch?v=9DALxoL5cso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 15 Kasım 2024; 17:44:22 >
-
Kadının isminde doktora yazıyor doktor öğretim üyesi galiba profesör değil. Profesör dediğin ameliyata girer. Enflasyonu bilmeyen biri ameliyata girme riskini almaz herhalde. AKP gittikten sonra zaten doktora tezleri incelenmeye başlansın %70 yeterli olmadığı için mahkemelik olur. Bir de bu tezlerin her birine 3 öğretim üyesinin 2si yeterli diye imza atmak zorunda. Onları da mahkemeye dahil edince düşünün üniversitelerin halini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvete -- 15 Kasım 2024; 18:24:53 > -
Bu yorumu yapmaya gelmiştim, kadının kendisi hesap kitap biliyor ama koyun kitleyi uyutmak için yalan söylüyor, her zaman yaptıkları şey
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kadın da bilmiyor. Çünkü Prof ünvanı olan biri böyle bir yalanı, saçmalığı söylerken utanması gerektiğini de bilir. Bu kadın gerçekten dolar-tl farkını anlayamayan, enflasyonu hesaplayamayan bir kadın. O ünvanları nasıl aldığını sorgulamaya gerek yok. Kadın zaten belli ediyor, yazdıklarıyla.
-
Dincilerde utanma yoktur, siyasi olarak işlerine gelen her türlü yanlışı utanmadan yaparlar
Şu 25 senede liyakat -1 milyon falan kimler ne makamlar yetkiler kazandı gerçek aydınlar eğitimler kapı dışında bırakıldı
Kadın ne yapmaya çalışmış anlamadım da Mansur Yavaş bu rakamları neye göre sallamış bunu sorgulayan yok.
Kim olduğunu bile bu konu açılmadan önce hiç kimsenin bilmediği bir kadının saçmalaması Mansur Yavaş'ın Ankara'yı ortaçağ köyüne çevirdiği gerçeğini değiştirmez. Mansur Yavaş'ı da aklamaz.
Mansur Yavaş Ankara'yı yönetememesini kamufle etmek için her zaman yaptığı gibi klasik algı afişlerini yaptırmış.
Zam yapmaktan başka bir işe yaramayan Mansur Yavaş, ulaşıma suya her zam yaptığında bu tarz algı afişleri bastırıp Ankara'nın her tarafına asar, Ankara'da yaşamayıp Mansur Yavaş sevici üyelere anlatayım da öğrensinler.
Bu afişte mesela "etkinlik" demiş. Hangi etkinlik mesela? Park açılışında kurdele kesmek de etkinlik olurz bir haftalık süren festival de etkinlik olur.
Şimdi kurdele kesmek ile bir haftalık festivali aynı "etkinlik" grubuna sokamazsın, iki etkinliğin masrafları aynı olamaz çünkü.
Ama algı belediyeciliğinde 1 numara olan Mansur Yavaş burda da farklı çaptaki etkinlikleri tek bir "etkinlik" kelimesi altına alıp algı yapıyor.
Ulaşıma zam yapmakta en önde giden Mansur Yavaş ulaşıma yaptığı her zamdan sonra da afiş astırır mesela, orda da yaptığı zamları asgari ücrete bölüp bakın asgarî ücrete göre göre ulaşım fiyatları çok ucuz demeye getirir sanki asgarî ücreti kendi belirliyormuş gibi.
Mansur Yavaş Türkiye'nin en pahalı ulaşımını Ankara'ya satar ama Ankaralıyı yollarda tünelin altında yürütür mesela.
Mansur Yavaş sen bu rezilliğin hesabını ver, Ankaralıya Türkiye'nin en pahalı ulaşımını satıp da buna rağmen Ankara'lıyı tünel altında yürütme "etkinliğinin" hesabını ver hadi bunun için de afiş yaptırsana Mansur Yavaş.
-
Ülkeyi batıran adamların ,her seferinde chp belediyesinin otobusu arıza yaptı diye prim kasması kadar acınacak bir durum yok he.Cidden beyin ve ahlak olarak daha ne konusacagımızı bile bilmiyoruz.
Eğer cok vatan sevdalısı biri iseniz sadece şu kaybolan milyarlarca dolarları bir açıklayın onuda mı mansur yavas yok etti.Gram utanmanızda yok cidden.Atv den kafayı kaldırın biraz elinizin altında internet gibi bir nimet var.
-
Ekonomistim diyenin basbakan oldugu ülke 😀 neyse anladiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Prof. ünvanlı meczup kişi ağır cehalet sonucu aslında Mansur başkanın muazzam başarılı ve tasarruflu bir yönetim ortaya koyduğunu ifşa ediyor azıcık sorgulayınca. Komedi la.
"Faiz sebep, enflasyon sonuç" diyen birinin c.başkanı olduğu ülke
-
M
A
T
E
M
A
T
İ
K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu ablaya 2014 yılındaki maaştan ödeme yapılsın. Konu kapanır.
|
Dolarda da enflasyon var. Bu hesabın doğru olduğunu kabul edersek Mansur Yavaş harika bir iş başarmış. Etkinliklerin (boyutları yok sayarsak) sayısı + dolar enflasyonuna göre Melih Gökçek finansal performansı devam etseydi kabaca 200-300 milyon dolar civarı olması beklenirdi.
Başlıktaki soruya gelirsek; torpil. |
Kadının isminde doktora yazıyor doktor öğretim üyesi galiba profesör değil. Profesör dediğin ameliyata girer. Enflasyonu bilmeyen biri ameliyata girme riskini almaz herhalde. AKP gittikten sonra zaten doktora tezleri incelenmeye başlansın %70 yeterli olmadığı için mahkemelik olur. Bir de bu tezlerin her birine 3 öğretim üyesinin 2si yeterli diye imza atmak zorunda. Onları da mahkemeye dahil edince düşünün üniversitelerin halini. |
Benzer içerikler
- sözcü tv digiturk"te neden yok
- izol aşireti tehlikeli mi
- kürtler atatürk"ü sever mi
- kuyumcular fiş keser mi
- furkan bölükbaşı sevgilisi
- atatürk filmleri
- bayiden sıfır araba fiyatları
- byd yeni modelleri
- yurtdışından telefon getirmek
- apple yüz tanıma davası sonucu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X