Şimdi Ara

Basit online photo baskı sitesi kurmak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basit online photo baskı sitesi kurmak istiyorum.

Arkadaşlar baskı makinası var değişik boylarda fotoğraf baskısı yapılıyor. Şimdi ben internet üzerinden insanların siteye girip fotoğraflarını yükleyip seçimlerini yapıp baskı hizmeti almak istiyorum.

Şimdi normal bi alışveriş sitesinden farkı insanların fotoğraf yüklemesi ve bu fotoların ölçüsünü ve cinsini seçmek 13x18 veya 15x21 ve parlak / mat gibi. Ve bunun işlemin son aşamasında adet ve fiyatın gözükmesi birimde bu fotoları görmemiz indirmemiz lazım.

Wordpress , joomla , magento , open-cart vs vs hangisini seçmem lazım bilmiyorum karar veremedim. Önce buna karar vermek benim ilerlememi kolaylaştırır.

Aklıma basitçe joomla yada wordpress ile basit bir site yapıp insanların siparişlerini mail yoluyla yapması yada wetransfer gibi siteye yükleme yapsınlar linki atsınlar .
    Havale yapsınlar bizde fotoları basıp yollayalım.

Form yapıp Oray'a dosya ekleme özelliği ile resim ve bilgilerini almak .

Opencart ta oluşturduğum ürünlerde dosya ekleme özelliği var ama pek beğenmedim . Diğerlerinde inceleyemedim daha . Opencart herşeye para istiyor. Ben eskiden joomla wordpress kullanırdım bir sürü eklenti modül tema ücretsiz çok olurdu. Şimdi herşeyden para istiyor yardımcı olacak kullanıcılarda . Tabi doğal birşey ama eskiden bu kadar değildi, bende arkadaşıma yapıyorum yardımcı olmak için belki hiç sipariş alamayacak çünkü birsürü site var ama fiyat olarak çoğundan ucuza basabilir kaliteli. Neyse bende bu yüzden basit birşey yapıp sipariş almak istedim sonuçta insanlar kaliteli baskıyı daha ucuza alacak müşteri ile iletişim telefon. Ve Mail'le yapılır iki tarafında işi olur.

Fikri olanlar tavsiyesi olanlar birşeyler yazarsa sevinirim , joomla siteleri hayalet şehir gibi Opencart sitesinde öyle Eskiden böylemizde yaw ))) phpbb vbulletin joomla wordpress bir sürü siteleri olurdu hep yardımlaşırdık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.