Şimdi Ara

Başka bir çözüm yolu var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC'yi servise gönderereceğim. Fakat harddiskimdeki bazı belgeler acilen gerekli ve onlara ulaşmam lazım. 40 gb'lık iki bölüme ayrılmış ve NTFS ile biçimlendirilmiş Maxtor harddiski yine 40 gblık NTFS ile biçimlendirilmiş Seagate harddisk olan başka bir pc'ye taktım. Açtığımda benim diskimi E: ve F: olarak gördü. E:'ye girebiliyorum. Tüm klasörler açılıyor. Fakat Belgelerim klasörüne ulaşamıyorum. "Erişim engellendi" diyor. F:'ye girmeye çalıştığımda ise;
    (F:\ erişilemez.
    Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.)
    şeklinde bir mesaj alıyorum. Sorunun ne olduğunu ve çözüm yolunu bilen var mı? Bu arada işletim sistemi XP. İşlemci P4 2.00 ghz. Her iki pc'de de aynı. Sadece anakartlar farklı. Bir de harddisklerin her ikisinin de çok ısındığını farkettim. Kasa şu anda açık. Sorun olur mu sizce?

• Belgelerim klasörüne şifreleme yaptıysan göremezsin.
  • eğer imkanın varsa ağ üzerinden almaya çalış. bu tür hatalar diskin formatlanması ile giderilebilir. dediğim gibi imkanın varsa ağ üzerinden al. eğer buda olmuyorsa usb bellek ile dosyalarını taşı.
  • kardeş burada gürücü çakışması olabilir. Sana önerim Bilgisayarım Yönet Disk Yönetimine gir kendi sabit diskinin sürücü harflerini değiştir. Bos olan sürücüler harfleri yerine örnek k l gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.