< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Başlangıç Oyuncu Sistemi F/P (2. sayfa)
-
-
işlemciyi AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz
Psu da Rampage 600w aldım 553 net .
Geri kalan aynen yazdığım gibi.
şimdi cihaz sorunsuz çalışıyor fakat Volarant yükledim oyun açılırken foto şeklinde kalıyor açmıyor serverdan yükleme almıyor. Sebebi ne olabilir ? Ekran kartı çalışıyor.
-
Valorant oynadığım bir oyun değil. Belki bir antivirüs yazılımı engelliyor olabilir. En son windows olay görüntüleyicisine bakınız. Uygulama kısmında sarı veya kırmızı ünlemli hatalara bakınız.
Nerede bulurum diyorsanız,
https://www.technopat.net/sosyal/konu/olay-goeruentueleyicisi-raporu-paylasma.387197/
Ocak 2023te riot games'in hacklendiği / sunucuların çöktüğü haberleri var, Technopata konu olmuş.
Diğer oyunlarda sıkıntı var mı? Varsa CS GO deneyiniz mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka oyun yüklemedim ama deneyebilirim CS go indireyim o zaman ya da fortnite .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3 tane hata çıktı .
Crossfire yükledim oyuna girerken atıyor yazılımdan bir şey mi eksik acaba ?
Şimdi açıldı Crossfire ama Valorant halen açılmıyor .
Almışken ddr5 li bir sistem almak daha mantıklı olmaz mı? Tabi bütçe çerçevesinde.
5500 ile 5600 arasın fark var ama 650 tl için değer mi? İleriye dönük değebilir nerede lazım olur ama belli olmaz. Ben alırdım ki, muhtemelen alıcam. Şu an 3600 var r9 380x ile birlikte.
Dual ram kullanmak performans için her zaman daha iyi. Ama kit olarak alınması da önemli uyum açısından.
Dual GPU kullanmak oyunlar da hala verimsiz, gerekli görmezdim. 2 kartı da satıp yeni nesil kart alırdım. Tabi AAA oyunları oynamam diyorsanız 1050Tİ daha işinizi görür. Yine de ikisini de bir an önce satıp yeni nesil uygun fiyatlı kart almak bence daha iyi.
Ses işi farklı bir konu. Optik çıkışlı anakarta tek alternatif, harici ses kartı alarak çözebilirsiniz ama fiyat ve performans kısımlarını hiç bilmiyorum. Çok matah bir şey değil aslında eskiden neredeyse tüm anakartlarda default geliyordu.
Sanırım almışsınız parçaları hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 18 Mayıs 2023; 2:48:22 >
-
Evet teşekkür ederim Ddr4 topladım bütçeden dolayı bir de monitör sipariş verdim Excalibur 27 inç 1ms 200 hz onu da eklersem toplam 11.300 e topladım yaklaşık 1000 TL puan kazandım . 10.300 e maliyeti oldu .
Dün deneme için Crossfire yükledim oynadım fakat o da server a girmedi yani online değil de botlu modunda oynayabildim . Valorant hiç açılmıyor anlamadım sorun nedir ekran kartının kaldırmayacağını sanmıyorum yazılımdan bir sorun mu var acaba nasıl bulurum ben bu sorunu ? Windows orijinal değil ama etkinleştirdim . Bu akşam bir de fortnite ve cs go denicem
Hata mesajlarının ayrıntısına bakınız. Googleda aratıp çözüm bulunabilir. Diğer oyunları da deneyiniz, duruma göre bakarsınız.
Son çare Media Creation Tool ile windows iso dosyası edinir, onunla format atarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hata mesajı yok ki , ekran donup kalıyor oyun başlamıyor . Bir de fortnite ı denicem
technopat sosyalValorant offline oynanıyor mu?https://www.technopat.net/sosyal/konu/valorant-offline-oynaniyor-mu.1547846/?amp=1
Valorant oynadığım / bildiğim bir oyun değil. Ama cs gibi bir offline modu yok sanırım, hatta oyuna girerken bile İnternet bağlantısı istiyor, servera bağlanma ihtiyacı duyuyor anladığım kadarıyla. Bu bağlantı bir yerde kesildiği veya engellendiği için donuyor büyük ihtimal.
Bu yüzden dedim windows olay günlüğüne bakınız diye. Bağlantı engeli varsa sarı ünlemli bir kayıt düşmüş olabilir. Onun ayrıntısına bakıp hata kaydını Googleda aratıp çözüm bulunabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet dediğiniz gibi Nörton u devre dışı bırakıp tekrar yükledim oyunu açıldı. Sıkıntı antivirüsmüş. Bu arada 120 Fps alıyorum Şuan volarant oynarken en üst seviyeye nasıl getiriyorum oyunu acaba bir d meyle denemek lazım .
Bu arada 1 TB PCI SSD aldım hepsi toplam 8.500 e geldi monitör hariç . + 4000 TL monitör . Toplam 12,5 elimdeki kartı da 1,5 saysam 14 binlik bir sistem oldu galiba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X