itemini gemini alıp dragon castledaki blacksmith emmiye gidiyosn ordan strang. e tıklıyosn orda bulursun zaten neyi nereyekoyucaını ama +3 den sonra baya bi zorlaşıyo değerli itemlerini çok zorlama derim
Gem derken hani bazı itemlerin yanında (weapon),(armor),(gem) yazıyor onların içinden (gem) yazanımı dıoRsun gem'ini alıp dragon... derken
Dragon Castle veya Southern gibi yerlerde black Smith amcayı bul itemlere göre + basma işi şefakatli bir iştir. Eğer ki lvl in 40 ın üzerinde ise ve sağlam armor silah edinmek isterseniz ben aşağıdaki yöntemi gerçekleştiriyorum. Herzaman olmasada %80 sonuca vardım.
işin raconu şu bir kere basacağın armor veya silah yaratıklardan çıkanlardan ise en az 30 tane toplarsın bunları bankaya atarsın defans veya skil defan yada silahsa skill atak veya atak taşlarındanda en az 2 katı topla sonra git bir güzel yaratık kes 2000 kadar hit yaptığında gel bankaya al silah veya armorlarını ve artı basacağın taşlarını git black smith amcaya.... sonra +1 basacaklarına hep 1 er taş kullan + 2 yede aynen +3 için en az 2 taş kullan +3 için 2 ve üzeri taş diyelim 40 tane armordan 10 tane + 3 çıktı at onları bankana ogün başka basma ogündan sonraki gün yine git kas biraz exp yap sonra gel 10 tane armor veya silah( ne basıyorsan ) ilgili taşlarınıda al +3 den sonraları için kesinlikle 3 adet taş kullanşansın varsa eğer + 4 kaçtane çıkarsa at bankaya yine piyasadan taş topla + 5 çok zor ama olmaz değil Yukarıda yaptığım işi bir kaç kere yaptıktan sonra elde kalana +5 atıyorum 6 tane gibi olsun bunun için taşların kaliteli olanları var onları topla çünkü normal Upgrade taşları + 5 den sonra iş yapmaz. Biraz zaman, malzeme ve para gerektiren bir durumben 30 lvl ken 50 lvl da giyeceğim malzemeleri bastım şimdi 50 yim 60 ve üzeri malzemeler için uğraşıyorum. Benim taktiğim bu başkaları değişik yöntem de kullanıyor olabilir. Bizimle paylaşırlarsa herşey daha güzel olur. Herkeslere iyi oyunlar.
kardeş çok ii açıklamışsın saol bu güne kadar 1 vio 3 tanede ft bastım hepsi yanmıştı şimdi basacağım zman dediğin gibi en az 2-3 bin hit yapıp öle basarım
ya kac kere bununla ilgili konular açıldı her kes farklı bir şey söylüyor bi tanesine rastladım + basmadan önce bilgisayarı kapayıp acıyorum oluoyr dedi bende deli sandım ama değilmişş
UPPALA
bence pts ile alakalı bisi deil sans isi pts nın amacı sana loto cıkarmak gibi bisi +basmana yardımı olmaz bence cünkü bazen sans a ne bassan yanar bazende ard arda +4 fln basabiliosun
bu gün sıfırdan +4 armor bastım +5 yaparken yandı bide bilgisayarı acıp kapadım ha
bilgi,sayarı açıp kapamakla iş olmaz.O adamın şansıdır bence kapatmıştır salaklamayla basmıştır bitane.bence pts çok önemli vede bol bol gems koyun ki şansınız artsın basarken.Bende clean bir ft armor vardı 1 günde +4 bastım 1k hit yaptım geldim bastım 4 kere aynı işlemi yaptım ve iyi sonuç aldım.Pts herşey için önemli bence
walla +4 basabiliosanız ne mutlu size ya...ç ben +3 üzerine cıkamadım daha ya 38** pts yaptım ama yine de olmadı su ana kadar bastığım en iyi sey 78 +3 axe ı oldu ya...
1800 pts varken +2 bastım 3800 lerde +3 yaptım bi de +4 dedim ama olmadı.. aynı tastan 2-3 tane koyunca yan yana sans artıyor.. bu dogru.. pts bence bu işlerde cok önemli...
para xtal yapmak için BEAST PLAST ( böle bisi işte ) her neyse. onu yaparken oyuna girer girmez yapmaya calıstım ama 10 taneden sadece 4 tanesi oldu ama pts 500-600 lerde iken 10 da 9 garanti yapıyorum...
biriniz şuna da cewap wersin elimde +4 vio blade sar war +5 basacam charm of luck(bundle) basacam solucem şey şu yanma ihtimali yuksek mi ?? ??
quote:
Orjinalden alıntı: the_ruhless
biriniz şuna da cewap wersin elimde +4 vio blade sar war +5 basacam charm of luck(bundle) basacam solucem şey şu yanma ihtimali yuksek mi ?? ??
Yanma ihtimali tabikide yuksek ama ichar of bundle ın yanına bi tane da koyuluyol soul onu koyunca item yanınca yok olmuyor sadece + sı düşüyor HT gibi
bu söylediğinin hakkında tam bir bilgi verebilirmisin??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme