Şimdi Ara

Batarya Çıkmazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde yurtdışından gelmiş 2018 model bir Leagoo S10 cihaz var. 4 senedir kullanmadım kendisini ancak 2 ay önce kullanmaya çalıştığımda bataryasının şarj almadığını, şarj alsa bile örneğin %60 gibi pil değerlerinde kapandığını gördüm. Basit bir batarya değişimiyle problemin çözüleceğini düşünerek telefoncuya gittim ancak birkaç telefoncu gezmeme rağmen bu telefona ait bt-6203 model bir batarya bulamadım. Bu ürün sanırım Türkiye'de yok. Bu konuyu nasıl çözebilirim? Bilgisi olan kişiler cevaplayabilirse sevinirim.

• Bataryayı kolaylıkla çıkarıp takma şansın var mı bozmadan yani çıkarılabilir mi
    Bataryaya ait bir kaç resim atabilir misin özellikle batarya bağlantı soketini detaylı farklı alternatif çözüm fikirler sunabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpress.com
    172.52TRY 12% OFF|BT 6203 LEAGOO S10 pil değiştirme yüksek kaliteli büyük kapasiteli 4050mAh yedek Bateria LEAGOO S10 akıllı telefon + araçları|Mobile Phone Batteries| - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/item/33003718804.html?gatewayAdapt=glo2tur

eski tip piller oldugundan lityum piller gibi pek uzun omurlu olmayacaktır buda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.