Şimdi Ara

..::Bateristler Buraya::.. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
729
Cevap
10
Favori
62.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi beyler size sorum olucak .
    1-Alcemyh MSX zil seti nasıldır. Fiyatı çok ucuz geldi bana, yoksa bu zil pirinçten falan mı yapılıo. ??
    2-Msx'i, planet Z ile karşılaştırırsak hangisi iyidir.
    3-Bildiğiniz satılık zil seti var mı ? (ucuz)

Hadi kendinize ii bakın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OssGuu®

3-Bildiğiniz satılık zil seti var mı ? (ucuz)

biildiigim oze birşey yoq ama zil seti olarak turk malı ucuz olucaktır İstanbul fena deil..splash olaarak sultan series
    crash mehmet
    hi-hat radiant
    ride (ben genelde kalın sabian isterim istanbulda ona yakın bişiler wardır elbet)
  • parantez- ucuz - kelimesini dikkate alarak; seninde bahsettiğin istanbulun msx serisini önerebilirim..ben bu zil setini kullanıyorum..hi-hat crash ve ride
    önceden verdiğim linktede bu vardı setupla ilgili..yanındada sabian splash, masterwork thin crash splash varki uyumları gerçekten hoş..
    ben gayet memnunum özellikle hi-hat'ten bende bu seti ucuz olduğundan tercih etmiştim,pek bir randıman almak gibi birşeyi beklemiyordum fakat tahminimin üzeri çıktılar..
    fiyat konusunda ucuz olmasının sebebi : öncelikle fabrikasyon olması ikinci sebebi ise tam olarak ISTANBUL AGOP'a bağlı olmamakla birlikte ALCHEMEY'nin de katkıda bulunduğu bir set..ama hiç ZİLDJİAN Z PLANET serisi ile yanyana bile koyma ki sen tenekeden bahsediyorsun.gerçekten okadar iğrenç teneke gibi ziller olamaz..tambir baget canavarı Zildjianın o serisi..

bahsedilen mehmed crashler ve sultan splashler kaliteli fakat birçoğu çekiş işi..buyüzden uyguna bulmak zor..Alchemeyinin bahsettiğin serisinden memnun kalırsın kendi bateri tonlarınada bağlı olaraktan..

• quote:

Orjinalden alıntı: teooman

parantez- ucuz - kelimesini dikkate alarak; seninde bahsettiğin istanbulun msx serisini önerebilirim..ben bu zil setini kullanıyorum..hi-hat crash ve ride
    önceden verdiğim linktede bu vardı setupla ilgili..yanındada sabian splash, masterwork thin crash splash varki uyumları gerçekten hoş..
    ben gayet memnunum özellikle hi-hat'ten bende bu seti ucuz olduğundan tercih etmiştim,pek bir randıman almak gibi birşeyi beklemiyordum fakat tahminimin üzeri çıktılar..
    fiyat konusunda ucuz olmasının sebebi : öncelikle fabrikasyon olması ikinci sebebi ise tam olarak ISTANBUL AGOP'a bağlı olmamakla birlikte ALCHEMEY'nin de katkıda bulunduğu bir set..ama hiç ZİLDJİAN Z PLANET serisi ile yanyana bile koyma ki sen tenekeden bahsediyorsun.gerçekten okadar iğrenç teneke gibi ziller olamaz..tambir baget canavarı Zildjianın o serisi..

bahsedilen mehmed crashler ve sultan splashler kaliteli fakat birçoğu çekiş işi..buyüzden uyguna bulmak zor..Alchemeyinin bahsettiğin serisinden memnun kalırsın kendi bateri tonlarınada bağlı olaraktan..

Eywallah hocam.
    4 gün içinde zil almak zorundayım ve çok az param var o yüzden ucuz arıyorum .. (2 sene önce elimde Rude ve 3 ay önce istanbul mehmet vardı ama şimdi 0 )
    Birde ikinci el zbt 4 buldum . Adam 220 ytl istio. Sizce iyimi,bence buda çok ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 4 Mart 2007; 14:29:00 >

• zbt fiyatları ortalama olarak burda var: kıvılcım müzik
    bu arada yarın zildjian zbt4 pro ya da zbt rock seti almayı düşünüyorum daha çok alternatif çalıyoruz kullanmış veya kullanan arkadaşlar varsa zbt4 proyla zbt rock serilerini bir karşılaştırabilir mi bana? bu arada aralarında 80 milyonluk bi fiyat farkı var
  • yaza bende alıyorum davulumu sonunda artık hep çalıcam sadece okulda değil yaza derste veririm belki
  • özgür bende sana bişey sorucaktım.Iron cobradan memnunmusun dedikleri kadar en hassas hareketleri algılayabiliyor mu(bi süre içinde almayı düşünüyorum da)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Atilpa

özgür bende sana bişey sorucaktım.Iron cobradan memnunmusun dedikleri kadar en hassas hareketleri algılayabiliyor mu(bi süre içinde almayı düşünüyorum da)

Iron cobra (Single.R.G) kullannıyorum.o kadar abartıkları kadar yok.. (yeni nesilleri çıkmış janjanlı , onları bilemem)...Dediklerine göre dw 5000 ve dw9000 serisi ıron cobradan daha üstünmüş. Twin alcaksan eğer dw7000'de düşünebilirsin..
    Hassas vuruşlara gelince, o senin elinde olan birşey. İlk aldğım hafta bu çok ünlü ıroncobra bu mu ?? diyordum. Ama kendime göre ayar yaptıktan sonra en hassas vuruşları (kastettğin eğer zayıf vuruşsa) algılıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossguur -- 5 Mart 2007; 21:02:16 >
  • ıron kobra çok deli harbi ben bi kere kullandım dierlernden baya bi farkı war..
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

işte metodlar

http://rapid.share.com/files/17025623/metod.rar.html

Arkadaşım,bende indiriyorum şimdi bunları.Teşekkürler.
  • sade batarideden hazırlanmış albüm bulabilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nirvana16

sade batarideden hazırlanmış albüm bulabilirmiyim?

evet bulabilirsin..mike portnoyun kendi solo albümleri var ki üstatlardandır..onun haricinde dave weckl'ın BAND ile çıkarmış olduğu solo çalışmalar var..
    türklerden de mesela bildiğim CENGİZ BAYSAL'ın kendine ait 4-5 tane albüm çalışmaları var..bunları isimlerini vermiyim bu ortamda sakıncalı oluyor, modlar uyarıyor ama birçok paylaşım programında bulabilirsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teooman -- 13 Mart 2007; 23:13:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: teooman

quote:

Orjinalden alıntı: nirvana16

sade batarideden hazırlanmış albüm bulabilirmiyim?

evet bulabilirsin..mike portnoyun kendi solo albümleri var ki üstatlardandır..onun haricinde dave weckl'ın BAND ile çıkarmış olduğu solo çalışmalar var..
    türklerden de mesela bildiğim CENGİZ BAYSAL'ın kendine ait 4-5 tane albüm çalışmaları var..bunları isimlerini vermiyim bu ortamda sakıncalı oluyor, modlar uyarıyor ama birçok paylaşım programında bulabilirsin ..

sağolasın

mike portnoyun emulede böyle bir isimde kimse yok

• quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

işte metodlar

http://rapid.share.com/files/17025623/metod.rar.html

Arkadaşım,bende indiriyorum şimdi bunları.Teşekkürler.

o metodlardaki çalışmları ayrıca metronomla çalışırsan senin için daha iyi olur...bide eger yapabiliyosan baslangıctaki alıstırmalarda (paraddidle) vurgusuzşları ghost yapmanda fayda war..

• EVET ARKADAŞLAR SONUNDA ÇALDIĞIM ŞARKIYI YOUTUBE ATTIM BUYRUN İZLEYİN PROFESYONEL DEİL AMA YİNEDE BİŞELER YAPTIK :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q_geujMzWUU

http://www.youtube.com/watch?v=QSaftPbPsIw
  • 1.den birşey anlamadım ama 2. fena deil bizde bi ara demo gibi bişi yapcas mp3 olcak ama werebilrisem belki burda werebilirm yada videoya çekebilrsek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serco_ecz

EVET ARKADAŞLAR SONUNDA ÇALDIĞIM ŞARKIYI YOUTUBE ATTIM BUYRUN İZLEYİN PROFESYONEL DEİL AMA YİNEDE BİŞELER YAPTIK :)

http://www.youtube.com/watch?v=Q_geujMzWUU

http://www.youtube.com/watch?v=QSaftPbPsIw

Hocam ben hiç bişey anlamadım 1.videodan ..
    2 . videoda ise tam anlamıyla koladan çalmışsın. yani robot gibi devamlılık yok. ayrıca stüdyodaki bateride hiç ii kururlmamış altolar yanlara açılmış..
    stüdyoya gidip bende 1 haftaya kalmaz video çekerim..

• abi gitarcı neden çalamıyor şarkıyı? :D
  • selam arkadaşlar.forumunuzu gordum uye oldum.muhabbet guzel.bensatılık 2.el twin pedal ariyorum.elinde olan warsa cewaplarinizi bekliyorum

bide bu resimdeki alchemy a.r.t serisinden kullanan yada goren çalan warmi??
    fiyati kivilcim muzikte 310ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synn -- 22 Mart 2007; 21:37:27 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.