Şimdi Ara

BATMAN: THE TELLTALE SERIES 'EPISODE 1: REALM OF SHADOWS ÇIKTI' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burası konsol bölümü ne yamasından bahsediyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Burası konsol bölümü ne yamasından bahsediyorsun?

farketmemişim pc ye göre söyledim. En dandik pc bile telltale oyunlarını çalıştırıyor genelde elinde pc, laptop u olan ds4 bağlayıp türkçe yamayla oynayabilir.
  • psn de 80 tl season pass ı, tekli satılmıyor mu?

• Yarın Store a eklenecek.
  • oynayan yok mu?

• İlk bölümü bitirdim simdi.Bruce batman dengesi iyi sağlanmıs bence.Oyunu genel olarak beğendim ama her oyunda troy baker ın sesini duymaktan bıktım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben telltale oyunlarını asla tüm episodelar çıkmadan almam zaten 1 saatte bitiyor bir bölüm, tümü çıkınca hem daha makul fiyatlara da geliyor oyun, bekleyeceğim.

• Seri için video çalışmasına başladım ilk bölüme buradan bakabilirsiniz iyi seyirler

BATMAN: THE TELLTALE SERIES 'EPISODE 1: REALM OF SHADOWS ÇIKTI'

• Oyunun 3.bolumu storeda gozukmuyor ama cikmis. Turkiyede ne zaman indirilebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker'i Mark Hamill seslendirmiyor. Kocaman bir hayal kirikligi.

Tek teselli Catwoman Laura Bailey'mis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 25 Aralık 2016; 5:44:50 >
  • Oyun cok mu sorunlu yoksa bende mi sorun var. Bazi episodelarda surekli hata veriyor. Save dosyasini silip tekrar oyuna basliyorum. Yazik oluyot o kadar emek.. ep6 yi hic gemecemedim simdi tekrar yukleyecegim oyunu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

quote:

Orijinalden alıntı: stonesthrow

Oyun cok mu sorunlu yoksa bende mi sorun var. Bazi episodelarda surekli hata veriyor. Save dosyasini silip tekrar oyuna basliyorum. Yazik oluyot o kadar emek.. ep6 yi hic gemecemedim simdi tekrar yukleyecegim oyunu :(

Aynen kardeşim, PS4'de oynuyorum ve bende de aynı sorun var. İki kere donma, iki kere de hata ekranı ile karşılaştım. Sorum benim makinemde sanmıştım ama başka hiç bir oyunda bu tür problemle karşılaşmadım. Allah'tan oyun bitti de hemen yok ettim:)

Bitti ama gereksiz yere uzadi bazi bolumler. Hikayeyi kendi kararlarima gore bitiremedim o biraz kotu oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.