Bildirim
Battle Forge Free olmuş deneyen varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyuncu bulamadılar free yaptılar heralde -
Oyunun Free oLması cok güzeL bi Haber cok güzel oyundu ayrıca KartLar paraLıydı onlardada bi güzeLLik yaptıLarsa hemen başLıyım :D O derece yani :D -
Free TO PLAY -
tamamda KartLar Ne durumda :D öNemLi oLan O :D -
ben indiriyorum başka başlıyacak olan varmı? -
Nasıl bişi acıklarmısınız ? -
strateji gibi biraz Puanına göre Kart oynayıp canavar cıkarıosun tekli haritalarda var coklu haritalarda ister görev yapıp oynayabiliosun yada arkadaşlarınla vs. yapabiLiosun elindeki kartları upgrade edip daha iyi hale getirebiliosun güzel oyun acıkcası eğer Kartlar haLa paraLıysa oynamam ama kartlar her görev bitiminde cıkıcaksa ve KullanabiLiosak oynarım -
Kartlar hala paralı arkadaşlar -
Kartsız oynanmıyormu. -
quote:
Orjinalden alıntı: sezyumx
Kartsız oynanmıyormu.
Dandik kartlar veriyo -
Normalde kArt geliodu görev yapınca veya Karşındakini yenince ama kuLlanamıodun demo olduğu için iyi KartLar gelio şansına -
ben oynadım bi süre ama malesef sadece upgrade kartlar geliyor görevlerden falan. normal kartlar paralı.ama harbiden güzel oyun. başlangıçta verdiği kartlarda fena değil açıkcası -
okuduma göre görevlerde verdiği puanlardan Kart aLabiLiomuşsun ama denemem lazım indiriyorum oyunu ayrıca daha önce oynamış oLan varsa beta zamanında girdikLerinde eski kartları sıfırLancakmış ve bitane özel kart vermişler heraLde öle bişey okudum bugün denemiş oLp cvp yazarım -
Benim hoşuma gitti ama hep single gibi oynadım.Anlamadıgım çok sey var çokkk. -
Oyunu indiriyorum 30 dk içinde oyunda olurum.
Oynayan varsa pm atsın, konuşalım. -
30 dkda nası indircen ya :D ben anca gece indircem Yardım edebiLdim yere kadar ederim arkadaşLar istedikleriniz sorabiLrsniz tek serverda birLeşelim 4 server var hepsi biyere bağlanıo her serverda kartlar vs. aynısınız fakat 1 de oynayan 2de göremiosun vs. -
indiriyorum bende -
quote:
Orjinalden alıntı: sLeight
30 dkda nası indircen ya :D ben anca gece indircem Yardım edebiLdim yere kadar ederim arkadaşLar istedikleriniz sorabiLrsniz tek serverda birLeşelim 4 server var hepsi biyere bağlanıo her serverda kartlar vs. aynısınız fakat 1 de oynayan 2de göremiosun vs.
zaten 2,5 gb ını gece indirmiştim
msn attım eklermisin? -
Tamam ekLedim seni
Benzer içerikler
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- oyun indir club güvenilir mi
- throne and liberty türk guild
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X