Şimdi Ara

Battle Forge Free olmuş deneyen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
0
Favori
13.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı Haritada 4 kişi ister 2vs2 veya herkes tek savaşabiLioLar ama demodayken adamlar direk yenmişLerdi beni ya :D elinde güzeL kartlar varsa pvpsi süber oLr oyunun zten
  • Arkadaşlar oyun gerçekten mükkemmel derece zevkli Single oynuyorum şu anda süper bi deste oluşturdum (bana göre) gerçekten çok zevkliydi, bu arada bana hiç kart vermedi sadece uprage kartları verdi.
  • benmde indi başlıcam hangi server ?
  • ilk server.
  • şimdi gectim ilk görevi sora deste felan dedi işte.sora 16 karttan olusan bi deste verdi ilk oyuna başladgmdaki deste gitti artk bu kartlrmı benim.birde inventory die acilan yerdeki kartlari nası alcaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Haziran 2009; 1:32:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert1905x

şimdi gectim ilk görevi sora deste felan dedi işte.sora 16 karttan olusan bi deste verdi ilk oyuna başladgmdaki deste gitti artk bu kartlrmı benim.birde inventory die acilan yerdeki kartlari nası alcaz?

Hayır desteni kendin oluşturacaksın, mesela New de sol alttan oradan bi pencere açılcak sevdiklerini koy.
  • bu kartları alırken bi taktigi varmı yani cok renk olmasi ilerde sorun yaratırmı? yani mesela anladgım kadarıyla alev li ciakrcaksan biyere alip onu ates seciosun cok renk olursa sorun oluyomu?
  • oyunu Cok iyi biLiyorum diosan en fazLa 2 çeşit kart oLmalı elinde cunku etrafda buLunan orblarla kaLiteLi güzel savaş çıkarmak istiyorum diosan ve kart çeşitLiliğim oLsn diosan enfazla 2 çeşit olmalı birde arkadaşlar oyundaki kartlar şöle sıralanıyor

Nature(Toprak) iyiLeştirme yeteneği bulunan kartlardandır bu kartlarla bi çok yerden sağ cıkabiliosunuz
    Fire(ateş) saLdırı amaçlı oLan bir desten oLur elinde güçlü kartların oLur bu desteyle
    Frost(Buz) bu kartlar defansif amaçLıdır defansını güçlendiren kartlar vs. msvcuttur bu destede
    Shadow(hayaLet) bu kartlarla oynayamadım ama güçLüdür heraLde :D

böyLe bi güzeLLik oLsn herkese desteniz için buna göre bişiLer yapabiLrsniz
  • yani kart seçerken eşşegin ... su kacırmayin dion saol bilgiler icin.
  • Oyuna 20 mb Lık bi update geLdi girelim bakalım oyuna şimdi :D İsteyenLe savaşIlır destek cıkıLır :D arada toplaşaLım en fazLa 4 kişi aynı anda savaşabiLio buna göre 2vs2 veya herkez tek şekiLde güzeL savaşlar yapabiLirs İsteyen Msn adresimi ekleyebiLr mehmetemec@wind. die gidio :D
  • biraz ögrenelimde bu destelerdeki kartlar herkese aynimi verilioyr en basta? başka kartlari parasiz nasıl kazanabiliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Haziran 2009; 12:53:16 >
  • quote:

biraz ögrenelimde bu destelerdeki kartlar herkese aynimi verilioyr en basta? başka kartlari parasiz nasıl kazanabiliyoruz?

Ya başka kartları pve yaparak kazanabiliyosun ama bana şimdilik sadece uprage kartlar geldi.
  • Oynuorusda 2 deste kart verio ama tam istedim Nature kartlarını verse varya uyuzLuk yapmasa :D bana shaman lazım birader :D
  • şimdi pve de sadece geliştirme karti verio parayla oynayanlara saldiri adamlarimi verio yani
  • quote:

şimdi pve de sadece geliştirme karti verio parayla oynayanlara saldiri adamlarimi verio yani

Belki pvp de veriyodur , bu arada bilen varsa yazsın merak ettim hiç daha kart düşmedi.
  • burda pve mi yapacam adamlar mi accmiş mapi nasi anlioz yaw baya soru sordum ama :D mselsa gectgim bi bölum oluo pve de orasi kapanmıo deli etti yanlisla girdim tekrar ciktm felan.birde haritada x x x felan yazio yuvarlak icinde onlardan seciom neyi nası seccez adamlar mi kaspıo pve mi anlamadım bi ss koyaarak anlabilcek bvarmı kısa sekilde anlarm.
  • BattleForge Haritasındaki İşaretlerin Anlamları
    http://img15.imageshack.us/img15/9970/battleforgegrevdx3.jpg

BattleForge yeni bir oyun açarken yada kurulu bir oyuna girerken açılan oyunun düzeyi ve zorluk seviyeleri.
    http://img15.imageshack.us/img15/5795/battleforgeserveram1.jpg

Kartlarınızdaki bazı karakterlerin extra özelliklerinin kullanılması
    http://img26.imageshack.us/img26/4980/battlegorgekarakterzellee7.jpg

BattleForge Extra özellik kullanıldıgında her kartta degişiklik gözlenecek olan özelligin ortaya çıkışı
    http://img26.imageshack.us/img26/8616/battleforgekarakterzelluq3.jpg

BattleForge Droplama sistemi:Team olarak yada solo yapılan görevleri başarı ile tamamladıktan sonra extra kartlar droplayabilir yada alttaki ersimdeki gibi kartlarınıza + özellikler ve güç katan upgrades droplayabilirsiniz.
    Şuanki BattleForge Beta Drop Listesi
    New Cards
    Lyrish Knights (Frost)
    Strikers (Fire)
    Harvester (Shadow)
    Ultra rare cards now dropping in boosters
    Firedancer (Fire)
    Spitfire (Fire)
    Dreadnought (Frost)
    Parasite Swarm (Nature)
    Timeshifter Spirit (Nature)
    Harvester (Shadow)
    Wrathgazer (Shadow)
    Backlash (Fire)
    Frost Shard (Frost)
    Infect (Shadow)
    Voodoo Shack (Fire)
    Mindweaver (Nature)

Kartlarınızın üstüne gelip sag tıklayarak destenize ekleyebilir yada upgrades yapabilirsiniz.
    http://img16.imageshack.us/img16/7191/battleforgeupgradesus1.jpg

Uptades edeceginiz kartın update sonrası alacagı sekil ve + özellikler tablosu
    http://img230.imageshack.us/img230/6026/battleforgeupdate1ty3.jpg

Ayrıca BattleForge booster sistemide mevcut.Nedir Booster sistemi Battleforge pointslerinizle 8 adet kart cekebiliyorsunuz.Şansınıza hangi kartlar gelirse kart destenize ekliyorsunuz.

aLıntıdır arkadaşLar eLimden geLdiğince yardım ediyorum

• Arkadaşlar bu gün adamlarla oynuyorduk, adamlar baya gelişmiş işte adam bi kart çekti böyle solucan ama acayip sağlam 4 k atak 5 k hp var ve tam bir defans yaratığı , bi skili var adamlar 3 sn içinde yok ediyor.
  • sLeight saolasin ögrendm bazı seyler.adamalrin desteleri lvl 20 olms bnde 0 yazıo hala :D

anlamadıgm yerler var hala mesela simdi ilk görevi yaptk bitti hala haritada duruo gecip bitirdiyim yerde haritada duruo oyuna girebiliosun 2 de 1 aynı yerlermi oynucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 25 Haziran 2009; 22:46:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.