keşke avrupa saatine göre tarih vermeselermiş o zaman |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (12. sayfa)
-
-
Fiyatlarda düzenleme yapacağız yazısını hiçbir resmi kaynaktan doğrulayamadım, sadece bir arkadaşın açmış olduğu ticketa yanıt var, dh anasayfasında yayınlanan içeriğe de buradan mı esinlenerek eklendi biliyor musunuz?
-
Bize göre yarın mı yani?
-
battle.net üyesi olan herkese email olarak geldi bu kendi resmi hesabında açıklandı yani kesin gelicek
-
Bize göre her an olabilir mantıken.
-
Bize göre derken Türkiye'ye göre ne zaman peki bu?
-
Adamlar eğer kendi saatlerine göre akşam 19.00 gibi yaparsa bizde gece yarısına filan denk geliyor.
-
Email'de saat yok sadede "May 4" var.
-
Evet saat yok sadece gün vermişler. Ben sadece mantık yürütmeye çalıştım.
-
Bize derken Türkiye'ye göre demek zaten her an olabilir artık adamların keyfine kalmış sonuçta mayıs 4 dediler değil mi saat vermediler.
-
Bize göre 19.00'da gelmediyse %90 ihtimalle gece yapılacak bakımın akabinde gelecek demektir. Ama yine de beklemek lazım tabiki. Belki bakıma kadar geç de olsa gelebilir.
-
bakım saati kaç tam olarak ona göre bekleyelim
-
-
Saat vermediklerini bizde biliyoruz ve bunun böyle olduğu için de tahminlerde bulunurken sen arada kendince bir şey biliyormuşcasına bir şey söyledin fakat bilmediğin ortaya çıktı gg cya.
-
Ben bir şey biliyorum demedim ki dostum nereden çıkardın onu anlamadım. 4 mayıs demişler de saat vermemişler dediğin gibi mantık yürütebiliriz anca ama yine mantıken en geç abd'de 4 mayıs bitmeden gelmiş olacak tek bildiğimiz şey bu. Bu kadar atarlı olmana gerek yok ben de merak ediyorum ama beklemek zorundayız.
-
Bence birisi Discord kanalı açsın orada bekleyelim.
-
1 saat önce foruma yazdımda pek ilgilendikleri yok orayla sanırım -.-
-
Doğru. En tutarlı bilgi bu şu an elimizdeki. Sürekli kontrol etmek yerine verdikleri saati beklemek en mantıklı olan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X