Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

keşke avrupa saatine göre tarih vermeselermiş o zaman

• Fiyatlarda düzenleme yapacağız yazısını hiçbir resmi kaynaktan doğrulayamadım, sadece bir arkadaşın açmış olduğu ticketa yanıt var, dh anasayfasında yayınlanan içeriğe de buradan mı esinlenerek eklendi biliyor musunuz?

• Bize göre yarın mı yani?

• dragonxxx D kullanıcısına yanıt

battle.net üyesi olan herkese email olarak geldi bu kendi resmi hesabında açıklandı yani kesin gelicek

• mczaga kullanıcısına yanıt

Bize göre her an olabilir mantıken. Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• Bize göre derken Türkiye'ye göre ne zaman peki bu?

Adamlar eğer kendi saatlerine göre akşam 19.00 gibi yaparsa bizde gece yarısına filan denk geliyor.

• Email'de saat yok sadede "May 4" var.

Evet saat yok sadece gün vermişler. Ben sadece mantık yürütmeye çalıştım.

Bize derken Türkiye'ye göre demek zaten her an olabilir artık adamların keyfine kalmış sonuçta mayıs 4 dediler değil mi saat vermediler.

• Bize göre 19.00'da gelmediyse %90 ihtimalle gece yapılacak bakımın akabinde gelecek demektir. Ama yine de beklemek lazım tabiki. Belki bakıma kadar geç de olsa gelebilir.

• bakım saati kaç tam olarak ona göre bekleyelim

• w0rteXx2x W kullanıcısına yanıt
    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
  • Saat vermediklerini bizde biliyoruz ve bunun böyle olduğu için de tahminlerde bulunurken sen arada kendince bir şey biliyormuşcasına bir şey söyledin fakat bilmediğin ortaya çıktı gg cya.

Ben bir şey biliyorum demedim ki dostum nereden çıkardın onu anlamadım. 4 mayıs demişler de saat vermemişler dediğin gibi mantık yürütebiliriz anca ama yine mantıken en geç abd'de 4 mayıs bitmeden gelmiş olacak tek bildiğimiz şey bu. Bu kadar atarlı olmana gerek yok ben de merak ediyorum ama beklemek zorundayız. Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• Bence birisi Discord kanalı açsın orada bekleyelim.

• Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

1 saat önce foruma yazdımda pek ilgilendikleri yok orayla sanırım -.-

• Doğru. En tutarlı bilgi bu şu an elimizdeki. Sürekli kontrol etmek yerine verdikleri saati beklemek en mantıklı olan Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.