Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battle.net Shop'a baktım ama öyle bir bilgi bulamadım. Tam olarak link verebilir misin?

• Türk guildlerine özellikle yeni başlayanların katılmasını önermem.

Oyunu bilmem kaç sene oynamış, sırf yaşından dolayı hak etmediği saygıyı bekleyen ve bunlara güvenerek milleti azarlamayı kendine hak gören tuhaf tipler doluşmuş oluyor. Hele 3-5 kanki birbirini bulmuş sırf raid için guilddeyse o zaman gruplaşma şenlikleri başlıyor.Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Birkaç kere raidlerine katılayım dedim, sırf 2-3k eksik atan bir iki kişi var diye raid kadrosunda değişiklikler yapacağım arkadaşlar bu böyle olmaz şeklinde üstü kapalı laf sokmaya çalışıyorlardı. Lootu yakın arkadaşına, kuzenine, anana bacına dağıtacağına adamların eksikliklerini gider ki adam vursun. Allah çarpsın dungeonda verdiği itemin goldunu isteyeni gördüm yemin ediyorum bak.

Şuan EVE oynuyorum ama saydıklarından bizde muzdarip olduk gelin güçlerimizi birleştirelim, maymunlar birlikte güçlüdür diyen chill kankiler olursa yeni hesap açar tezgahı kurarım. Arada bir goldshireda nelf dansöz isterim progress mühim değil.

edit: resim büyük geldi o ne lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 4 Mayıs 2022; 20:31:33 >

• Derp kullanıcısına yanıt

WoW harici neredeyse tüm MMO'ları oynadım ancak WoW'a fırsat olmadı. Eğer fiyatlandırma beklendiği gibi olursa başlayacağım. Yeni oyunculardan oluşacak bir topluluk olursa katılmak isterim.

Baştan başlayacak olanlarla böyle bir girişim olabilir forumdan o yüzden pek egosu yüksek insanlarla uğraşmak zorunda kalmayız diye düşünüyorum.

• ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt

Aynen geçti o emme günleri, artık rakip çok :)

Açıkçası 50-100 arası bir şey bekliyorum ben de.

• Birisi discord kanalı açsın.

• Bende wowu 20 lvl e kadar oynadim ff 14 online i 60 lvl e kadar black desert 100 saat vardir.kayra ve rise online knight online metin 2 karahan online

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Reis burasi forum

• Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi malesef 6 mayisa kadar olmaz bence hu is

• FGAkkilic kullanıcısına yanıt
    O asagidaki rantan 121 benimggjjvh

• yapılan fake iyi güldürdü. euro 3 tlden alındı diyor ama gametime 80 tl :D

Ben bu sebeple solo oynuyorum genelde. Diğer türlü insan oyundan soğuyor, bireysel ego ve "ben veteranım en iyi ben bilirim" havasından geçilmiyor kimsenin.

Leş bir ortam var ne yazık ki, gruplaşma zaten had safhada.

En güzeli 2-3 arkadaşın varsa onlarla m+ pushlarsın, pug raid girersin casual takılırsın vs. Ben o şekilde oynuyorum uzun süredir.

• w0rteXx2x W kullanıcısına yanıt

mail bana da geldi ama fiyat iyileştirmesiyle ilgili bir bilgi yok içeriğinde, sadece para birimi gelecek bilgisi var.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Ben hiç WoW oynamadım ama şimdiye dek oynadığımda tüm MMO'larda dediğiniz gibi bireysel oynamama rağmen oyunlar bir süre sonra gruplaşmaya itiyordu. Fiyatlar makul düzeyde olursa ben de arkadaşlarımı zorlarım eşlik etmeleri için Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.