Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
101.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

market podyumunda 2 aylık gametime var, tek aylık gametime satılmyıor artık 2 aylık gametiem da €25,98 den konulmuş yani 3 ile çarpınca 78,99 olması beklenir.

ama doğru mu bilimyorum umarım doğrudur

• Ben de hic oynamadim sifirdan baslayacagim.Oyun free trialdeki karakteri issiz bir servere atmis.Siz hangi serverde oynayacaksiniz en mantikli olan hangisi suan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakocuk1234 S kullanıcısına yanıt

Hayır, 1 aylık abonelik seçeneği var. Aşağıda yer alan ilk seçenekten göz atabilirsiniz.

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi
  • Başkut kullanıcısına yanıt

Hani nerede 1 aylık?

• Bi hata oluyormuşta kur 1 liradan alınıyormuş. Blizzard bu herşey beklenir.

Pusun arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

Arkadaş 1-3-6 aylık seçeneklerden bahsediyor. Ordan 1 aylık alınabiliyor.

• O fake atan arkadaş ayıp ettin sevincimiz kursağımızda kaldıBattle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

Nerede abi o seçenekler?

"Subscriptions also available" seçeneğine basınca görebilirsiniz

Shop'dan WoW Subscriptions bölümünde 1-3-6 aylık seçenekler var.

• Bakım gece 2'den 5'e kadar sürecek ama Orta Avrupa saatine (CEST) göre. Bizim için sabah 6'da bakım sona erecek ve TL cinsinden alışveriş yapmaya başlayacağız. Bu bilgiyi Battlenet launcher'a girip yukardaki sarı üçgen ünlem işaretinin üstüne gelerek öğrenebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 4 Mayıs 2022; 22:5:41 >
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt
    Hadi ins yarin direk bakcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başkut kullanıcısına yanıt

hocam 1 aylık gametime almak kalktı, abonelik başlatıp iptal edebiliyorsunuz. ayrı ürün değil. podyumda da 2 aylık version €25,98 den satılıyor. ama dediğim gibi euro kuru 3 mü alınır bilinmez

• Artık oyununun kendisini oynatmasından çok biz kendimizi oynatmaya çalışıyoruz hocam. Ben işitme engellilerin olduğu bir guilde yalan söyleyip katılmıştım, hayat kalitem artmıştı.

Aşağıya ne olur ne olmaz diye bir discord linki bırakıyorum. Açıklanana kadar buralarda olacağımdan dolayı gelen olursa iki çet döner. Liderlik veya öncülük niyetim yok sonra nerde lan bu oyuncular diye başıma ekşimeyin. Buradan çıksa çıksa düşük bütçeli bir topluluk çıkar.Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldidiscord
    Join the DH - Yeni WoW Topluluğu Discord Server!
    https://discord.com/invite/FTMWJydbzq

Eğer discord linki sıkıntıysa uçurabilirsin hocam. Xbox konularında görüyordum seni ne ara mod oldun yahu Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi  @aschil

davet tekrar yenilendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 5 Mayıs 2022; 3:19:2 >

• Derp kullanıcısına yanıt

Tamamen social ve casual amaçlı bir guild olabilir esasında öyle progress için milleti linçlemeyecek veya ben +25 dungeon yaptım siz +15 yapın ezikler diye ortalıkta egosunu gezdirmeyecek insanların olacağı.

Eskiden wow'da donanımhaber isimli bir guild vardı diye hatırlıyorum.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    hey gidi hey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüme uğrayan pek kalmadı. Ben 13 yılımı doldurdum ama buralarda çok daha eski yiğitler vardı.

• Derp kullanıcısına yanıt

Gametime vs. ucuz olursa geri gelir çoğu Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Ayrıca 9.2.5'de crossfaction geleceğinden artık alliance & horde olunmasında da problem olmayacak, forumdaki herkes birbiriyle faction farketmeksizin oynayabilir.

Ben Alliance tarafında oynuyorum mesela ama genelde çoğu kişi horde oynuyor gibi bir problem kalmaz yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 4 Mayıs 2022; 23:16:7 >
  • Geçen ay Starcraft Remastered almadığım isabet olmuş. Düşük kurdan gelirse indirim beklemeden alır geçerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.