bende hala euro görünüyor |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (15. sayfa)
-
-
kim diyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkes retailden bahsetmiş de yok mu classic oynayan veya WOTLK hatrına başlayacak olan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
diablo 2 resurrected için konuşuyorum.
oyun çıktığı andan şu ana kadar ps ve xbox fiyatı 279 lira. pc fiyatı 40 dolar. yani 590 liracık.
pc de daha mı ucuz olur daha mı pahalı bilemiyorum. ona göre bir fiyatlandırma tahmini yapın.
tahminim diğer oyunların fiyatlandırması da bu yüzde üzerinden yapılır.
-
79 lira olsa orayı yıkarlar
Bakım TSİ sabah 6'da bitecek ve TL cinsinden alışveriş yapmaya başlayabileceğiz.
-
bu bilgi kesinmi destek ekiplerine sordum hiçbirinden kesin cevap yok bilgi kesin değilse insanları heyecanlandırmayın bence.sonuçta 4 mayıs ve sonrası demişler.
-
Battlenet launcher'a girip yukardaki sarı ünlemin üstüne gel orda bakımın kaçta biteceği yazıyor. Avrupa saatine göre sabah 5'de (CEST), bize göre saat 6 oluyor. Bakım biter bitmez TL desteği gelmiş olacak.
-
Getirecekleri tarih ve saat çok önemli değil de bari fiyatları açıklasalardı. bak bu beni güncel kurdan direk çevirecekler diye korkutuyor mesela Sen fiyatları açıkla kardeşim. bak şu tarihte şu fiyatlardan oynayacaksınız de . insanlar neyle karşılaşacaklarını bilsin . böylesi çok sinir bozucu .
-
83 doğumluyum . yaş 39 ama 90 lar da PC oyuncuğu diye bir kavram yoktu. biz genelde atari salonlarında Cadillacsc and Dinosaurs, final fight, street Fighter falan oynuyorduk.
Hadi Warcraft : Orcs & humans desen 94 te çıktı. 94 te 11 yaşında oluyorum. kardeş kimsede PC yoktu . bırak PC yi commodore 64 ü olan adam gördükmü puta tapar gibi tapardık adama .
daha internet yaygın değil. globelleşme yeni yeni başlıyor. ne yapacaktı adamlar sana o tarihte TL ye çevirip mi satacaktı?
Biz almanyadan akraba gelsinde adam gibi çikolata yiyelim diye bakıyorduk adam 30 dolara oyun satıyorlardı diyor.
Bence sen doksanları ya hiç hatırlamıyorsun yada yanlış hatırlıyorsun
-
80 lira falan vermem ama yıllık 600 liraya falan geliyorsa bir yıllık alır WoW'u denerim.
-
Merhabalar
Hayır sorun değil. İyi geceler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orc&Humans çıktığında lan partileri için 486'ları ünıversitede evden eve taşırdık.
1996'da tam 30 dolar tutmuştu diablo cd'sini getirtmek. Okulun bilgi işleminde çalışmaya başlamıştım geceleri mud ve battlenet için.
Ondan da önce arjlı disketlerde cm taşırdık. Maradona vardı oyunda gerisini sen düşün.
Bence doksanlarda sen çocuk olduğun için aklında sadece çikolata kalmış :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-83FB9EC72 -- 5 Mayıs 2022; 2:22:28 >
Shop kapandığına göre çalışmalar başladı. Tez vakit bitmesini bekliyoruz efendim.
Bana kalırsa 119 girecek gibi ama hayırlısı.
-
Blizzort şey pardon Microsoft abimiz 43 TL kdv dahil uygundur.
Saygılar.
-
En çok 60. Euro'yu 5'ten daha fazla almazlar. En azından almamaları lazım.
Neyse, bir saat sonra çıkar her şey ortaya.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Site açıldı halen euro
-
Dalga mı geçiyo blizzard?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X