< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (18. sayfa)
-
-
Yukarıdaki cevabı okuyunca ben de öyle düşündüm :)
-
Evet, özellikle burada çok arttı beklenti. Halbuki 10 seneden fazladır beklediğimiz bir şeydi zaten.
-
Abi pasifik okyanusya cart curt zamanı ne zaman geliyor bu haber.
-
G.O.R.A.youtubeTürkiye'nin turistik kentlerinden biri olan Antalya'da tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Arif, gezegende tutsakken gezegeni bir alev topundan kurtarır ve bu sırada Ceku isimli prensesle tanışır. Bütün bunlar olurken, G.O.R.A. gezegeninin kötü kalpli komutanı Logar, Ceku ile evlenerek gezegenin yönetimini ele geçirmek istemektedir. Arif bunu öğrenir ve gezegenden kaçarken Ceku'yu da yanında götürmek ister, fakat bunun için Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekmektedir. Oyuncular: Cem Yılmaz, Özge Özberk, Ozan Güven, Özkan Uğur, Rasim Öztekin, Şafak Sezer, Erdal Tosun, İdil Fırat, Cezmi Baskın, Engin Günaydın G.O.R.A. Kanalına Abone Olun: http://goo.gl/rrQaGx iTunes'dan İndirmek için TIKLA: https://apple.co/2pKHak1 #gora #bkm #cemyılmaz #özgeözberk #ozangüven #özkanuğur #rasimöztekin #erdaltosunhttps://www.youtube.com/watch?v=m_V82rMIoLA
-
dün yazmıştım yine yazıyorum.
blizz oyunlarının xbox market ve psn store da olanlarının türk lirası fiyatlarına bakın. pc fiyatıyla arasındaki farkın yüzdesini bulun.
diablo 2 res. pc güncel kur 590 tl civarı. oyunun xbox ve ps fiyatı ise 270 lira. fark hemen hemen % 55.
genelde pc oyunları konsol versiyonlarına göre daha ucuz olur. hadi eşit oldu diyelim.
her iki senaryoda (bu mantık üzerinden) ben % 55-60 civarı bir indirim tahmin ediyorum.
edit: düzeltme. diablo 2 res. psn ve xbox fiyatları 270 değil 279 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöp Adam -- 5 Mayıs 2022; 15:14:54 > -
Ben russia yada arjantin baglanirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rus veya arjantine bağlı banka kartından ödeme dışında hiçbir şekilde gametime alınmıyor ordan
-
Oho o isler basit kral
Arkadaşlar gelen yanıtı paylaşıyorum güncel son dakika...
Your ticket has received the following response:
Greetings Ahmet,
Game Master Airadvuuli here. I am glad to help you today.
I see, that you received our infromation email about the turkish lira.
Actually we updated our shop so from now one you will see the prices in turkish lira and you will be able to pay with it.
You have to do nothing by yourself it will be automatically changed from our system.
I hope I could help you out with this infromation and also will wish you a nice day! :-)
GM Airadvuuli
----------------------------------------------------
Biletiniz aşağıdaki yanıtı aldı: Ahmet'e selamlar, Oyun Ustası Airadvuuli burada. Bugün sana yardım etmekten mutluluk duyuyorum. Görüyorum ki türk lirası ile ilgili bilgilendirme mailimizi almışsınız. Aslında mağazamızı güncelledik, böylece artık fiyatları türk lirası olarak görebileceksiniz ve onunla ödeme yapabileceksiniz. Kendi başınıza hiçbir şey yapmanıza gerek yok, sistemimizden otomatik olarak değiştirilecektir. Umarım bu bilgilerle size yardımcı olabilirim ve ayrıca size iyi günler dilerim! :-) GM AiradvuuliKod
Yığını:
-
Hani nerde dayi
Seni oyalamaislar
Nasıl yaptığını açıklarsan rus hesabımı kurtarayım o halde.
-
Bunlar zaten sirket icinde baya kotulesmisti taciz olayidir ulkeleri onemsemektir.batik bunlar
Rusya da bazi papara gibi kartlar var ona basvuruyosun oyle yapiyosun vpn sart
inşallah yalan değildir belki diğer gelecek para birimlerinide bekliyorlardır aynı anda 4 ü birden aktivite olacak.
-
kral sürekli vpn lemi oynamak gerekiyor oyunu yoksa sadece alırken kullanmak yetiyor mu
-
psn'i degil xbox'ı baz almak lazim. psn fiyatlari hep daha pahali olur ki psn türkiye aslında birlesik kralliga bagli. ki microsoft aldi zaten blizzard'i. sistemi güncellemisler zaten goruruz bir kac saate.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya sanki o paylaşan arkadaş mı getiriyor yerel fiyatlandırmayı? Adam paylaşmış, az sakin 10 senedir bekliyoruz zaten. 2-3 gündür sanki vatan meselesi gibi oldu bu olay iyice.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X