Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alırken vpn yetiyor, oynarken gerek yok da alamıyorsun artık eskisi gibi Rusya üstünden time. Savaş sebebiyle ruble'ye yaptırım geldi.

• Norway34Tr kullanıcısına yanıt

Bende hala euro görünüyor

• yuems kullanıcısına yanıt
    Daha gelmedi çünkü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoNNiE- kullanıcısına yanıt

Adamın attığı cevapta mağazayı güncelledik türk lirası göreceksiniz yazıyor ona istinaden yazdım. Bu zeka gerektiren bilgilendirmen için teşekkürler.

• Yukardaki destekten gönderilen mesajda mağazayı çoktan güncelledik şu an görebilmeniz lazım demesi ve bizim hala göremememiz çok tuhaf açıkçası.

• Black Hand X kullanıcısına yanıt

orda demek istediği mağazayı kodlama olarak yazılımı güncellemişler yazılımın içinde vakti gelince açacağız diyorlar

• EpicDead1903 E kullanıcısına yanıt

Keşke 24'ü yerine neden daha sonra açmak zorunda kaldıklarını da söyleselermiş. Resmen fiyasko.

• Az önceki live chat görüşmem, 4 mayıs tarihini 5 mayıs olarak güncelleklerini tekrar böyle bir sarkma yaşanabilir mi diye sorduğumda tarih değişmesi hakkında bir bildiri gözükmediğini söyledi, bi alttaki fotoğrafta son döviz kuru üzerinden güncelleneceği yazıyor x15.70 gelmez umarım Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi

• urf kullanıcısına yanıt

Aman hocam deme öyle :) Yerel fiyatlandırma yapmamaları fazlasıyla hayal kırıklığı olacaktır

• Raithorn kullanıcısına yanıt
    Tmm ben umudu kestim blizziard bos bi firma

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Raithorn kullanıcısına yanıt

Umarım öyle olmaz ama sanırım borsanın kapanmasıyla güncelleyecekler ödeme biçimini bekleyelim 18.00'i..

• Valla ben artık bugün de geleceğini sanmıyorum çünkü orda "on May 5th or after" ibaresi var..

Amerika borsasini bekliyecekler bence.

• Zeiden kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim advanced ingilizce yorumun için, orada yazmış olduğum benim yorumum değil fakat eksik olarak söylediğim için öyle anlaşılıyor supporttaki arkadaşa yerel bir fiyatlandırma olarak mı sorusunu yönelttiğimde güncel bakiyenin kura göre değişeceğini bildirdikleri için fiyatlandırmanın da o şekilde olacağı tahmininde.

• yuems kullanıcısına yanıt
    Adam gm çünkü. Oyunla ilgili problemini çözer. Böyle demesi normal. Ne diyecekti başka, niye gelmediğini biz de bilmiyoruz mu diyecekti???? Birşeyler ayarlanıyor ki aktif edemediler daha. Al sana başka bir zeka gerektiren bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadas biraz atarli urf takma

• Yaw birbirinize düşmeyin tabi ki de gerildik sinirlendik fakat bu iş basit bir iş değil arkadaşlar.

Olaya biraz da böyle bakın mesela hesabında 100 Eu Blizzard Balance olana ne olacak normal şartlarda hesapta maksimum 110 Eu tutabiliyorsun

bu hesaba adam direk nasıl 1500TL yüklücek eğer böyle bir şey olacaksa tabi.Sistemde 1500 TL normal şartlarda olamaz nasıl çözcekler bu işi bende merak ediyorum aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 5 Mayıs 2022; 15:55:19 >
  • Bana güncel kurdan olduğu gibi çevirecekler gibi geliyor ama umarım yanılırım..

• Ben simdiden diyorum en assa wow aylik uyeligi 220 lira bencd

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.