bu arada elder scrolls online da aylık ücret var bedava olan paket sınırlı içerik yeni maplere v.s giremezsiniz craft sınırı çanta sınırı gibi şeyler de var. sadece quest yapar oyunu öğretir. v.s |
Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (48. sayfa)
-
-
Ben aylık aboneliği DLCleri ve bir takım şeyleri veriyor diye biliyordum. DLCleri harici olarak alınca vip üyeliğe gerek yok diye biliyordum.
-
ESO da abonelik nasil oynayacaginiza bagli. Son cikan ek paketi alip problemsiz oynarsiniz. Fakat oyunda DLC mantigi oldugu icin dlc leride almaniz lazim ya da abone olursaniz butun dlc leri veriyor. (abone olmak crown da verdigi icin birkac ac sonra gelen crown sevdiginiz dlc leri alip aboneligi de iptal edebilirsiniz.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 14:17:30 > -
DLC leri harici olarak hepsini almak isteseniz servet ödemeniz lazım.
ek paketler dlc ler hepsi ayrı fiyat. bunları alsanız da aylık ödeme yapmazsanız craft için limit oluyor çanta da.
yani adamlar her türlü aboneliğe zorluyor seni.
-
Yani iki tarafı da anlıyorum ama genel olarak öyle bir hava var ki sanki adamlar bu işe hiç girişmeyip anlık kurdan çakmaya devam etseydi daha az laf işiteceklerdi gibi, ilginç.
Şahsen bu kadar negatife gerek yok gibi elbette herkes isterdi Steam gibi yerelleştirme ama şimdilik sunulan bu ve eskiye oranla daha iyi. Sürekli kur artacak mı diye dert etmektense sabit bir fiyat var ve 6 aylık aldığında Euro 9'dan çevrilmiş oluyor, 16 olduğunu düşünürsek.
Güzel şeylerin başlangıcı olsun, bu fiyatlarla aboneliklerde bir patlama olmayacağını tahmin edersek umuyorum bunu gözlemleyip ileride daha da alınabilir hale getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 6 Mayıs 2022; 14:23:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben wowu su yuzden oynamak istiyorum ayri bi yapisi grafikleri insani buyuluyo elder scrolls online da gercekcilik var oda cogu oyunda var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ESO'yu bırakma sebebim yüksek ping. İsterseniz Avrupa suncularının olduğu binada oturun oynayın, 30 ping aşağısı göremiyorsunuz. Sunucu mimarisi öyle leş ki, DDOS engellemek için bir sürü yönlendirme yapıyorlar. Oyunu oynarken ortalama ping aralığım 80-110 arası değişiyor; fakat bu beni rahatsız ediyor özellikle PvP'de.
Aylık üyelik zorunlu olmasa da bir seviyeden sonra eğer hardcore oynayacaksanız zaten alıyorsunuz. Ha fiyatı ucuz, aylık 42 TL ve tüm DLC içeriklerine üyelik boyunca erişebiliyorsun ve crown veriyor. O yönden çok güzel ve ideal; fakat dediğim gibi PvP'de 80-110 ping arasında oynamak ve oyunun optimizasyonunun kötü olması beni soğuttu.
Final Fantasy 14, Guild Wars 2, WoW arasında kalıyorum ama WoW görsel olarak çok eski kalıyor FF14'e göre ve yaptıkları yerel fiyatlandırma çok cazip gelmiyor şuan. FF14 aylık 200 TL civarına geliyor ve eğer oyun beni sarsa bu para bana dokunmaz; fakat PvP'si çok zayıf. Guild Wars 2 Steam'e gelir ve yerel fiyatlandırma yaparsa o da güzel bir alternatif özellikle PvP yönünden.
Kısacası oynayacak MMORPG bulamıyorum. :(
-
Tahmin edildiği üzere bir halt olduğu yok yine astronomik fiyatlar.:S
Aylık 30 TL etmiycek oyuna 150 TL istiyor , bide oyunu ayrı satmaya çalışıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 6 Mayıs 2022; 14:46:23 >
NA'da ne kadar etkili olmuş peki bilgi var mı?
-
Guild Wars 2 oynayın. 2013'ten beri çıkan paketi satın alma harici para harcama gereği duymadım.
3 paket toplam 50 euro şuan.
-
gw2de indirim var, 2 paket 15 euroya geliyor
-
FF14 un aylik ucreti 42 lira degil miydi steamde ? Kacirdigim birsey mi var yoksa.200 lira diyen var
Oyunun starter edition'u satın aldığında tek seferlik 1 aylık üyelik de tanımlıyorlar 42 lira olan o.
Ondan sonra üyeliği sürekli yenilemen gerekiyor. Entry seviyesi 1 aylık 11 Euro, Standard 1 aylık 13 Euro.
-
Steam den de olsa aboneligi mogstation uzerinden yaptigimiz icin kuru neredeyse guncel fiyattan aliyor. Yanlis hatirlamiyorsam Stormblood ciktiktan sonra sistemi degistirdiler. Oyun bile steam uzerinden inmiyor artik. Sadece installer steam de. (gerci bu iyi oldu, eskiden hem steam hem de ffxiv launcher indiriyordu bazen. Simdi sadece launcher indiriyor.)
Steam in tek artisi ek paketler cok ucuz oluyor FFXIV icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 6 Mayıs 2022; 15:26:12 > -
yazıyı çok da uzatmadan, 2020 yılında #blizzfixtheprice etiketinde yapılmış görsellerden birisini hatırlatıyorum.
farkında mısınız, değişen hiç bir şey olmadı. sağ tarafa 50 liralık banknot da ekleyebilirsiniz.
farkında mısınız, güncel ekonomi yalnızca sol taraftakini değil, sağ taraftakileri de etkiliyor.
farkında mısınız, sol tarafı sözde indirimli alabilmek için kartı taksitlendirmeyi düşünebiliyorken sağ taraftakiler için düşünme gereksinimi duymuyorum.
farkında mısınız, sol taraf yarın euro 20tl olabilir diye düşünürken sağ taraftakiler de düşünüyor.
farkında mısınız, sol taraftaki eğlence ürününden ucuza yararlanmak için boost farm gibi işlere girmek zorunda hissederken sağ taraftakiler için böyle bir şey hissetmiyorum.
farkında mısınız, sol taraftaki ürüne benzer diğer mmorpgleri kıyaslayabiliyorken sağ taraftakiler için alternatif düşünmek zorunda değilim.
farkında mısınız, sol taraf bir ürün alabiliyorken sağ tarafta aslında yüzlerce ürün alabiliyorum.
şunun farkındasınız, soldakini beğenmediğiniz için pvp serverlarına veya oyunu almamaya yönlendiriliyorsunuz. yemek yemek şu kadar diye eleştiriliyor, bir şeyi beğenmediğinizi söylediğiniz için aşağılanabiliyorsunuz.
şahsi olarak 20 lira 50 lira gibi ütopik rakamları ben de beklemiyordum. ancak 100 lira'nın üzerinde bu denli bir makas olacağını da beklemiyordum. hiç yoktan iyidir gibi düşünmek yerine forum üzerinden bir aylık gametime'ı 140 - 135 liraya alabiliyorken artık onu da alamadığımı, aslında 10 lira kadar zararda olduğum için hiçi de yoku da ekleyemiyorum. microsoftu beklemek dışında daha erken bir hareket olacağını düşünmüyorum, umuyorum söylediğimde de haksız çıkarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limetuar -- 6 Mayıs 2022; 15:34:15 >
-
bluestacks emulatör girmiyor oyuna bakamadım bir türlü
-
Sitede indirim göremedim, yardımcı olabilir misin?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X