master öncesi ms+6 idare eder master sorası +8 yapman lazım diğerleri işe yaramas bp için en iisi ms dir masterdan öncede sorada
Böyle çok bilmişlere hayranım şu forumda, master öncesi ms+6 idare edermişmiş... Al eline master olmadan önce ms+6 da attack 500 olsun... Bi de master sonrası +8 yapmak lazımmış ms yi, sen kaç tane +8 ms gördün hayatında da adama +8 yapman lazım diyosun. Herkes zengin herkesin en az 30 milyar parası var da kenarda, böyle saçma sapan konuşmuşsun.
Sorunun cevabına gelince; master olmadan önce silaha çok para vermeni tavsiye etmem. Arkadaşların da dediği gibi bi large breaker +6 idare eder. Yeterince str varsa ash,dts rahat kesersin.
nie ms+8 yapması için illa 30 milyar parasının mı oması lazım hem nerden biliosun ilk carı olduğunu belki yan carları vardır sadece yakması gereken itemleri ii seçmeli okdr ne var ki artık önüne gelen +8 kolayça yapabilio sen bilmiosan ben napıım
sen +8 basmasını biliyosan herkesi aydınlat çok makbule geçer yok bilmiyorsan biliyorum ayaklarına yatmaYALIm lütfen
bence large breker +7/70 (posion damageli )
bencede large breaker +7/70 en iyi ve ideal item bu
en iyisi hell breaker master öncesi de sonrasıda çünkü en iyi ap onda niye herkes large breaker demiş fiyat performans bakıyosan kabulimde.
largeden daha iyi bi silah daha var aga ismi totomic clup +5 de 141 atak var
Master öncesi Club Master sonrası sword veya impact al
arkadaşlar benim lvlim 53 elimde +6 large breaker war takılarım str +6 +7 set (hp +6 +7 sette war) üstüm kafalık +8/15 str diğerleri +7/12 str set (hp sette war) ataack 1018 sizce bu lvlde iyimi??? değilse neler yapmam gerekir??
quote:
Orjinalden alıntı: technical_tr
arkadaşlar benim lvlim 53 elimde +6 large breaker war takılarım str +6 +7 set (hp +6 +7 sette war) üstüm kafalık +8/15 str diğerleri +7/12 str set (hp sette war) ataack 1018 sizce bu lvlde iyimi??? değilse neler yapmam gerekir??
o LvL ve o takılarla bence makul...
quote:
Orjinalden alıntı: CeRRaH1
quote:
Elbise ve large breaker????
quote:
quote:
quote:
Ewet güsel ama LvL 60 olduğunda mutlaka +8 Kıyafetler giy...
BP için 2 seçenek önerebilirim; Eğer STR takı takılıosa Mutlaka +8 HP kıyafet giyilmeli... Ama takılar HP ( +9 ) ise STR bonuslu +8 fabric coat giyilmelidir... Tabii bu yazdığım orta dereceli bi BP Takı-Kıyafet konfigirasyonudur...
Bence BP şöyle olmalıdır; Küpeler : warrior earing Necklace : İron necklace Belt : Skeleton Belt Yüzükler : ROL Kıyafet: +8 veya +9 Hp bonus basılı Başlık mutlaka +6 DD helmet olmalı Silah: +8 İİ ( İron İmpact ) veya +8 MS ( Mirrage sword )
Şunu unutmayın itemleri bakımından oyunun en pahalı karekteri BP'dir... İnşallah Yardımcı olabilmişimdir... SaYGILAR...
bence int priest ol 62 olduktan sonra battle olursun [ ben hala int im ] battle priest olmak dandik cok yatarsın czde seni kesmeyen asasin kalmaz dagger defanslı kıyafetlerin olmak zorunda ve şuanda beramusta adam kesebilmek için elinde cok iyi bi silah olması lazım yoksa bütün gününü czde kesilerek geçirirsin!!
bence de heLL breaker yada iron impact ama onu buLamassan Large breaker La idare edecen yani
quote:
quote:
quote:
quote:
Ewet güsel ama LvL 60 olduğunda mutlaka +8 Kıyafetler giy...
BP için 2 seçenek önerebilirim; Eğer STR takı takılıosa Mutlaka +8 HP kıyafet giyilmeli... Ama takılar HP ( +9 ) ise STR bonuslu +8 fabric coat giyilmelidir... Tabii bu yazdığım orta dereceli bi BP Takı-Kıyafet konfigirasyonudur...
Bence BP şöyle olmalıdır; Küpeler : warrior earing Necklace : İron necklace Belt : Skeleton Belt Yüzükler : ROL Kıyafet: +8 veya +9 Hp bonus basılı Başlık mutlaka +6 DD helmet olmalı Silah: +8 İİ ( İron İmpact ) veya +8 MS ( Mirrage sword )
Şunu unutmayın itemleri bakımından oyunun en pahalı karekteri BP'dir... İnşallah Yardımcı olabilmişimdir... SaYGILAR...
Biraz Ucmusmusun ne bu kadar itemi yapmak pek kolay degil Master Oncesi alabilecegin en ii silah bana gore hell breaker
MASTER SONRASI KESINLIKLE MIRAGE SWORD !!!!!!
Mirage Sword bi warrior silahıdır Battlepriestin en iyi silahı iron ımpacttir üstüne bişey yoktur masterdan öncede sonrada
master öncesi arkadaşlar çok abartmış ıron ımpact felan sadece tatomic club ve large breaker master sonrası destroyer mirage sword durandal felan
ya arkadaşlar bu large braker npc lerde satılıyor mu
bişe sorcam bp olarak şimdi str kıyafetmi giymeli yoksa hp mi şimdi benim iki tane setim +7 str ve +7 hp str giyiyorum ve takılar +6/+7 soyulduğum için itemleri yeni yeni diziyorum sizce hangisini giyeyim str or hp?
bp için master oncesi en iyi silah paran varsa hell beaker yada totamic clup cunki ikisinede penaltisi yok masterdan sora belli zaten mirage sword yada yine hellbreaker:)