Şimdi Ara

Battlefield 1 Açık Beta Ekran Kartı Sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sistemim ekran kartı dışında yeterli ekran kartım HIS AMD Radeon HD 5670 128 bit 1 GB DDR3 olan model sizce ben Battlefield 1 Açık Betasını en düşük grafikte olsa oynanabilir seviyede deneyimleyebilir miyim?

• Oyun amd için en güncel surucuyu istiyor bildigim kadariyla.5000ve 6000 serisi ksrtlar için güncel driver çıkmadigi için oyuncular sorun yaşıyor.zaten o kartla lowda bile 30 fps alırsınız tad vermez bence denemeyin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %26 oldu bile indirme 30 fps yeterli bf serisi için bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratr03 -- 31 Ağustos 2016; 2:18:55 >
  • Hocam bende de AMD Radeon 6XXX serisinden var ve ekran kartım güncel durumda. ancak oyunu çalıştırırken bana ekran kartını güncellememi istiyor.
    Ekran kartım zaten güncel pcyi yeniden başlattım yine de okumuyor ne yapmalıyım ?
  • Hocam aynı hatayı bende aldım HD 5000 ve HD 6000 serilerinde driver desteği en son 15.9 falandı oyun ise 16.30 istiyor en az bende crimson beta olduğu halde kabul etmemişti orası ayrı. Regedite girip driver sürümünü değiştirdim öyle girdim internette nasıl yapıldığı anlatılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.