Şimdi Ara

Battlefield 1'in savaşa yön verecek araçları tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 1'in savaşa yön verecek araçları tanıtıldı
    Battlefield serisinin merak edilen yeni oyunu Battlefield 1'e dair yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız gibi kısa süre önce başlatılan video serisi ile oyun içerisindeki silahları yakından tanıma fırsatı yakalamıştık. Oyunun daha gerçekçi bir hale gelmesi için detaylar üzerinde yoğun mesai harcadığını ifade eden DICE, böylelikle kullanıcılara savaş atmosferini tam anlamıyla yaşatmayı hedefliyor.

Resmi YouTube kanalında paylaşılan son video ile bu kez oyundaki tank, motorsiklet, uçak ve diğer zırhlı araçları görücüye çıkaran EA, savaşın gidişatının özellikle tanklar sayesinde yeniden şekilleneceğini söylüyor. Günümüzde askeri amaçla kullanılan birçok aracın temellerinin 1. Dünya Savaşı yıllarına kadar uzandığını belirten Kıdemli Tasarımcı Patrick O’Shaughnessy, bu yüzden aynı silahlarda olduğu gibi araçları yakından tanımak için bir bölümünü bizzat test ettiklerini dile getiriyor.

Görüntülerden de anlaşılacağı üzere tasarım, ses ve atış tepkileriyle oldukça tatmin edici bir izlenim yaratan araçlarda uçaklar için yer çekimi faktörü de unutulmamış. Buna göre pervaneli canavarlarla gökyüzüne tırmanırken ya da dalış yaparken yer çekim kuvveti fark edilir derecede hissedilecek. Yayınlanan her video ile oyunseverlerin heyecanını katlayan Battlefield 1, 21 Ekim tarihinde Türkçe metin desteği ile PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulacak.

• Geçmiyor günler. Sabırsızlıkla bekliyorum

• Silahları görünce ben soğudum alakasız olmuş birinci dünya savaşında dandikti silahlar ancak onun özelliği de oydu herkes yavaş dolduruyordu mermiyi bu halini sevmedim medal of honor gibi olmalı eski psone zamanındaki medal of honor gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

Silahları görünce ben soğudum alakasız olmuş birinci dünya savaşında dandikti silahlar ancak onun özelliği de oydu herkes yavaş dolduruyordu mermiyi bu halini sevmedim medal of honor gibi olmalı eski psone zamanındaki medal of honor gibi

İstanbul HARBİYE ASKERİ MÜZESİ'ni gezmenizi öneririm.Orada 1.Dünya savaşı bölümünde otamatik silahları görünce aslında oyunda bir hata olmadığını göreceksiniz.
  • Beklemedeyiz ailecek

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

quote:

Silahları görünce ben soğudum alakasız olmuş birinci dünya savaşında dandikti silahlar ancak onun özelliği de oydu herkes yavaş dolduruyordu mermiyi bu halini sevmedim medal of honor gibi olmalı eski psone zamanındaki medal of honor gibi

İstanbul HARBİYE ASKERİ MÜZESİ'ni gezmenizi öneririm.Orada 1.Dünya savaşı bölümünde otamatik silahları görünce aslında oyunda bir hata olmadığını göreceksiniz.

silahlar derken silahların seri atmasından bahsediyorum birinci dünya savaşında taramalı tüfek yoktu hiç gerçekçi değil battle field'in özelliği gerçekçilik idi. Teknolojik bir birinci dünya savaşı istemez kalsın.

• EA Türkiye kanalı aylardır var haberi girerken kopyala yapıştır yerine araştırmanız daha iyi olur.

• quote:

quote:

quote:

silahlar derken silahların seri atmasından bahsediyorum birinci dünya savaşında taramalı tüfek yoktu hiç gerçekçi değil battle field'in özelliği gerçekçilik idi. Teknolojik bir birinci dünya savaşı istemez kalsın.

1.dunya savaşında nasıl otomatik silah yokmuş? Mp-18, mg-08?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

quote:

quote:

quote:

1.dunya savaşında nasıl otomatik silah yokmuş? Mp-18, mg-08?

MG-08 taşınabilir bir silah değil sabit diyebiliriz Mp18 ise sadece Alman ordusunda var ayrıca pompalı tüfek de yoktu

• Artık yeni ekran kartı istiyor benim yaşda oyun için az biraz geçti ondan almıycam.

• EA e-mail ile bilgilendirme geçti, bana da geldi. Worldwide olarak yeni yayınlandı diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.