1280x1024 monitör kullanıyorum ayarlarda bu çözünürlük yok ama 1,50 patch indirdim versiyonun yeni olduğundan yüklemedi.nasıl düzelteceğim
Sorunu çözdüm : sağ tık özellikler hedef kısmına "D:\Battlefield 2\BF2.exe" +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 gibi yapın
Aynı sorunu bende yaşadım ve verdiğiniz bilgilerle çözdüm ancak bu problemi ben NFS Carbon oyunundada yaşıyorum onu nasıl halledebilirim...?
Teşekkürler, İyi Forumlar!
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Sorunu çözdüm : sağ tık özellikler hedef kısmına "D:\Battlefield 2\BF2.exe" +playNow 1 +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024 gibi yapın
çok saol aslında konuyu hortlatıyorum ama teşekkürlerimi sunmak için bende full hd tv ye bağlaıdm oynadım sonra tekrar 1280*1024 çözünürlk kullandığım ekrana takınca aşağı atıyorud sorunu sayende çözdüm çok saol
GokhanDokmetas Arkadaşım hırsızlık yapma hoş değil aynı yazıyı başka bir forumdaki arkadaş senden önce paylaşmış alıntı yaparken alıntıdır diyelim lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme