Şimdi Ara

battlefield 2 oynayan varmı ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar uzun yıllar önce bf2 oynuyordum cd keyım felan kayboldu suan oynayan varsa hale guzel server lar varmı ben genelde vake island dı galıba orada cok oynardım demek ıstedıgım su hale oynayan varsa key alacagımda (neden bf3 denemıyorsun diye söylemeyın battlefield 3 aldım ama 10 dk oynadıkdan sonra pc cok ısındıgı ıcın kapanıyor )

• quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

merhaba arkadaslar uzun yıllar önce bf2 oynuyordum cd keyım felan kayboldu suan oynayan varsa hale guzel server lar varmı ben genelde vake island dı galıba orada cok oynardım demek ıstedıgım su hale oynayan varsa key alacagımda (neden bf3 denemıyorsun diye söylemeyın battlefield 3 aldım ama 10 dk oynadıkdan sonra pc cok ısındıgı ıcın kapanıyor )

sorun oyunda deil ekran kartı yada cpuda. cok ısınıyor sanırım. oyundayken dereceye baktınız mı?
  • Hala oynanıyor bf2. 18 tl vatanda alabilirsin. Bende v1.0 olmasına rağmen(eski sürüm,yeni versiyonlar daha çok oynanıyor)dolu serverlar var. 64/64 karkand lar havada uçuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

merhaba arkadaslar uzun yıllar önce bf2 oynuyordum cd keyım felan kayboldu suan oynayan varsa hale guzel server lar varmı ben genelde vake island dı galıba orada cok oynardım demek ıstedıgım su hale oynayan varsa key alacagımda (neden bf3 denemıyorsun diye söylemeyın battlefield 3 aldım ama 10 dk oynadıkdan sonra pc cok ısındıgı ıcın kapanıyor )

sorun oyunda deil ekran kartı yada cpuda. cok ısınıyor sanırım. oyundayken dereceye baktınız mı?

laptopumda sogutucu olmasına rağmen sıcaklık değerleri 100 leri buluyor 110 lara kadar ulasıyor sonra kapanıyor

bu arada oynamak için v1.41 ile v1.50 patch lazımdı dimi bunların 2 sı sadece başka bişeye gerek yoktu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_GodFather. -- 21 Ağustos 2012; 14:17:25 >

• Korsan olarak indirmiştim BF3 almadan önce. Ama oyundan masaüstüne atıyor rastgele. Hiç bir hata falan vermiyor. Bu sorunu internette aradım; ama kesin bir çözümü yok sanırım.
  • Ben bf2 oynuyorum ama bf3 e geçmek istiyorum
    :-)

• BF2 efsanedir, geçenlerde oynadım yine.
  • BF2 Multiplayer oynanmazmı , denemeyenler denemeli efsanedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Korsan olarak indirmiştim BF3 almadan önce. Ama oyundan masaüstüne atıyor rastgele. Hiç bir hata falan vermiyor. Bu sorunu internette aradım; ama kesin bir çözümü yok sanırım.

aynı sorun bendede var acaba CD KEY yüzünden olabilirmi ? yada oyun bozuk yüklenmiş olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SurlarÖnünde

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Korsan olarak indirmiştim BF3 almadan önce. Ama oyundan masaüstüne atıyor rastgele. Hiç bir hata falan vermiyor. Bu sorunu internette aradım; ama kesin bir çözümü yok sanırım.

aynı sorun bendede var acaba CD KEY yüzünden olabilirmi ? yada oyun bozuk yüklenmiş olabilirmi ?

Ben 2 kere denedim ve çözümü yok yani. İnternette çoğu kişi bu hatadan da müzdarip olmasına karşın çözümünü bilen yok.
  • bf 2 yı bende yıllardır oynarım...hem korsan hemde atmadan..zaten onlıne oynarsanız gercek savas deneyımı yasayıp zevk alırsınız....makıne ıle oynanan oyun tat vermez...yapcagınız sadece daemon tols kurup mını ımage ındırmek daemona tanıtmak...ve oyunda crack olmaması...ıyı oyunlar...soh karkand a beklerım :)
    anlamayan yazabılır ayrıntılı anlatırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkanunlu -- 13 Aralık 2012; 23:52:18 >
  • BF2'Yİ LAN'dan oynuyoruz hala daha hiç eskimedi gözümde
  • bf3 oynuyodum bu oyuna gececem

• bf2 candır can

• Bf2 remake yapsalar ya. Tüm oyun aynı,sadece frostbite ile yapılacak.
    He 1,5 patchine kadar yükledim. O prone-jump-prone-jump yapma olayını kaldırmışlar

• Halen oynanıyor + korsanlarda oynayabiliyor
  • nrns serveri var no retreat no surrender serveri güzel 64/64 birde oyundan atma problemi için crack yapmayın demon tools kurun sonrada oyunun no dvd sini indirin öyle açın oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

nrns serveri var no retreat no surrender serveri güzel 64/64 birde oyundan atma problemi için crack yapmayın demon tools kurun sonrada oyunun no dvd sini indirin öyle açın oyunu

ben crack yaptim oyundan atiyodu sonra oyunu tek cekirdek calistirdim artik atma sorunu yok

• Ben bf2 oynuyorum efsane eskimez. Orjinal oyunuma patch falan atmadım ama artık fazla oynayan yok ben yabancılarla oynuyorum türkte yok şuana kadar en sevdiğim Warez warez mükemmel araçlar hemen geliyor örneğin uçağa birisi bindi gitti 5 saniye sonra yeni uçak geliyor. En iyi yanı bu bazı serverlarda boş kalıyor. Yoksa herkes 1.50 patch yükledi ve oynuyorsa bilmiyorum bence al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutinho

Ben bf2 oynuyorum efsane eskimez. Orjinal oyunuma patch falan atmadım ama artık fazla oynayan yok ben yabancılarla oynuyorum türkte yok şuana kadar en sevdiğim Warez warez mükemmel araçlar hemen geliyor örneğin uçağa birisi bindi gitti 5 saniye sonra yeni uçak geliyor. En iyi yanı bu bazı serverlarda boş kalıyor. Yoksa herkes 1.50 patch yükledi ve oynuyorsa bilmiyorum bence al derim.

evet warez cok iyi server
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.