Şimdi Ara

Battlefield 3 Assignments Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
7
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Battlefield 3 back 2 karkand ve close quartersla gelen silahları açmak için yapılması gerekenleri anlatmaya çalışacağım.Kolay yolları olanları 1-2 hafta sonra videoya çekip anlatabilirim.

Best Friend Forever:10 heal 10 revive yapılması gerekiiyor.revive yapmak için assoult sınıfında biraz oynayayıp defibrillatoru açmanız lazım.oldukça kolay bir görev.karşılığında famas geliyor.

Fixing İt:bunu yapmak için engineer sınıfını seçmeniz lazım.repair torchla bir adam öldürmeniz gerekiyor.yerde yatan bir sniper görürseniz yapın.ayrıca 10 repair yapmak gerekiyor.bunun için zarar görmüş bir aracı İÇİNDE BAŞKA BİR TAKIM ARKADAŞI VARKEN yapmanız gerekiyor.bunun içinde repair torchu kullanacaksınız.karşılığında g53 geliyor.kolay yolu:http://www.youtube.com/watch?v=h-oEKUGdxb0&feature=plcp

Let İt Rain:bunu yapmak için light machine gunlarla yani ağır makinalı tüfeklerle 20 kill yapmanız gerekiyor.ve support sınıfında yanlış hatırlamıyorsam 27000 puanda gelen mortarı açıp 2 kill yapmanız gerekiyor.mortarı kimsenin sizi göremeyeceği yerlere kurun ve öyle avlanın.karşılığında QBU95 geliyor

Familiar Terrority:öncelikle stike at karkandda 2 saat oynamalısınız.sonra 10 mcom patlatıp 10 flag almalısınız.bunların kolay yolu 1 PLAYER START OLAN BOŞ BİR ODAYA GİRİP bunları yapmaktır.ben böyle elde ettim. Karşılığında pp19 geliyor

Proffesional Russian:bunun bir kolay yolu yok assoult riflelerle 100 kill ve m 320 ile 20 kill yapmanız gerekiyor.Ve 5 squad death match kazanmanız gerekiyor.Karşılında L85A2 geliyor.

İt Goes Boom:5 kez conquest kazanmanız lazım.rpg smaw veya jawelinle 50 kill yapmanız lazım.ve repair torch ile 1 aracı parcalayın diyor.bunu yapmak hakkaten zor ancak kolay yolu var.bir yerde düşmana ait spawn beacon veya t-ugs gibi şeyler görürseniz repair torch ile onları parçalayın.Karşılığında qbz95b veriyor.Reapiar tool ile araç parçalamanın kolu yolu:http://www.youtube.com/watch?v=Zi86jhYtILs&feature=plcp

Keep your head down:kolay yolu yok.light machine gunlarla 100 kill 50 suppression assist ve 50 ressuplie yapmanız gerekiyor.suppression assisti zaten alırsınız.resupply yapmak için support sınıfı olmanız gerekiyor.sürekli ammo box fırlatın.Karşılığında MG36 veriyor

Creeping Death:50 headshot yapmanız gerekiyor.50 spot assist yapmanız gerekiyor.bunu noshar canalsda team deathmatch oynarak açabilirsiniz rahat şekilde.mav ile gezinin ve düşmanları izleyin yada düşmanın çok geçtiği bir yere tugs kurun.Ve 5 defa adam bıçaklamanızı istiyor.Karşılığında L96 veriyor.

Scarred Veteran:kolay yolu yok.PP19 İLE 10 kill BTR 90 ile 10 kill dpv jeepte 5 kill istiyor.ayrıca gulf of oman ve sharqide 2 saat oynamanız gerekiyor.Karşılığında mk3a1 veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:17:32 >

• Aug A3:kendi takımınızdan olan 10 kişiye revive yapmalısınız.ayrıca assoult rifflelerle 30 kill yapmalısınız.

L86A2:20 kez squad ressuplie yapmalısnız ammo box atarak.ayrıca light machine gunlarla 20 kill yapmalısınız.

Acw-r:20Defa rpg smaw veya jawelinle adam öldürmelisiniz.ayrıca carbine sınıfı silahlarla 30 kill yapmalısınız.

M417:10 defa tugs assist yapmalı ve 20 flag almasınız.yine bunu boş servera girerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Spas 12:Pistollerle yani tabancalarla 20 kill shotgunlarla 20 kill yapmalısınız

Scarl:m 320yi bir silaha underslung rail ile takıp 20 kill ,el bombasıyla 15 kill yapmalısınız.

Lsat:10 defa adam bıçaklayıp c4 ile 10 kill yapmalısınız.bunu yine noshahr canalsda team deathmatchde düşmanın çok geçtiği yerlere atın ordan uzaklaşın sonra aklınıza estiğinde patlatın.ayrıca c4 support sınıfındadır.

Mtar 21:carbinelerle 100 kill yapmalısınız.ayrıca eod bot ile adam öldürmelisiniz.bu hakkaten beni çok uğraştırmıştı.sonra kolay bi yolunu buldum.knife only bir maça girin orda eod botla birini öldürün admin iyiyse sadece uyarır.sonra oyunun bitmesini bekleyin.ben bunu böyle yaptım.kolay yolu:http://www.youtube.com/watch?v=ApNMyptXhI0&feature=plcp

Jng 90:sniperlerle 50 kill gerekiyor.ayrıca conquest dominitionda 3 kez galip gelmelisiniz.ancak daha bu oyun türü başlamadığı için bilgi veremeyceğim.

M5k:sub machinegunlarla (hafif makineli tüfek) 100 kill gerekiyor.ayrıca gun masterda ile 5 girmelisiniz.

Cannon HE:Tank destroyerlarla 15 kill gerekiyor.

Extinguisher:20 Repair yapmak gerekiyor.boş bir arabaya rpg atıp binin ve 3 koltuğa geçin.arabayı tamir edin.en kolay yolu bu.extinguisher tankınız yanmaya başladığında yangını söndürür manuel olarak kullanılır.

TOW:10 tank destroyer 1 mobile artilery patlatmalısınız.karşılığında TOW roketini veriyor.tanklar üzerinde çok etkili.

Air Burst Missile:Mobile artilery ile 10 kill gerekiyor.karşılığında 2 tane fazladan mobile artilery füzesi veriyor.

Anti Air Missile:Gunship ile 15 kill gerekiyor.hava taşıtlarına kilitlenen füze verir.

Old School:Xbow ile 5 kill gerekiyor.karşılığında künye veriyor.

William Tell:Xbow ile 50 kill ve toplam 150 metre headshot istiyor.karşılığında künye verir.

Crossbow:Scavanger oyun modunda 3 galibiyet istiyor.Karşılığında ok yani Xbow veriyor.

Scan Bolt:20 Spo assist, soflam ile 10 taşıtı işaretlememiz ,1 tane de hit asist yani soflamla işetlediğimiz taşıtın vurulması gerekiyor.karşılığında Xbow a takılan bir ok türü veriyor. bu bolt orta mesafeli ve damage ı bolt a göre azdır.

Squezzing The Trigger:Enginer sınıfı ve assoult sınıfı silahlarla 50şer kill gerekiyor.karşılığında künye verir.

Balanced Bolt:Sniper larla 50 kill ve tabancalarla 10 kill gerekiyor.Yeni bir ok türü verir.

Xbow Scoped:Sniper assoult riffle ve carbine sınıfı silahlarla 150şer metre headshot istiyor.Kaeşılığında Dürbünlü xbow verir.

He Bolt:El bombasıyla 5 kill, c4 ile 5 kill ve silaha takılmış m320 ile 5 kill istemektedir.patlayıcılı ok verir.

Grease Monkey:Rhino,Barsuk , phoneix arabalarıyla 5er kill gerekir.karşılığında künye verir.

Queake Survivor:Tüm aftermath maplarinde 1er saat oynamak ve scavanger modunda 200 silah almak gerekir.karşılığında künye verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 10 Aralık 2012; 16:07:36 >

• carbines sınıfındaki silahlar nedir acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

carbines sınıfındaki silahlar nedir acaba ?

Sadece engineer sınıfında bulunan silahlar, mesela M4A1.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:18:29 >
  • Eline sağlık güzel olmuş fakat bunları bile anlayamayacak kadar İngilizce özürlü arkadaşlar varsa zaten oyunu oynamasınlar bir işe yaramaz...
  • teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalyalı89

quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

carbines sınıfındaki silahlar nedir acaba ?

sadece engineer sınıfında bulunan silahla mesela scarh

teşekkürler görev varda carbines sıfındaki silahlarla 50 adam öldür die o görevi yapacağım :D
  • Yanlış bilgiler var sanırım SCAR-L
    20 kills with Underslung Grenade Launcher
    15 kills with hand grenades

Bunları istiyor fakat el bombası ile öldürdüm geçmemiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Yanlış bilgiler var sanırım SCAR-L

Underslung (silhaına altına modifiye edilmiş) M320 ile 20 el bombasıyla 15 adam öldürmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:19:53 >
  • Benim gibi İngilizce özürlü olanlar için oldukça faydalı bir konu.

Mcom patlatma nasıl oluyor?
  • M417 de assist alma çok zor ya.
  • emeği geçenlere şükran..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeIimavi

Benim gibi İngilizce özürlü olanlar için oldukça faydalı bir konu.

rush maplerinde a ve b objektivlerini patlatman gerekiyor dostum
  • Scarred Veteran görevi çok kazık geldi bana çünkü DPV bütün haritalarda bulunmuyor, artı sadece bir tarafın aldığı base'lerde çıkıyor. Misal Gulf Of Oman'da gemiden doğan takımın aldığı base'lerde DPV çıkıyor, diğer takımın base'lerinde VDV Buggy spawn oluyor.

Aslında görevler o kadar da zorlu değil, çoğu uğraş bile vermeden kendi kendine tamamlanıyor. Ben Back To Karkand'taki 9 görevi, Close Quarters'taki 7 görevi (2 tanesini bitirmek için yeni oyun modlarına girmek gerekiyor) bitirdim; Premium'un bütün dogtag'lerini de açtım

Eğer oyuna sahip 3 - 4 arkadaşınız varsa boş bir server'a geçip görevleri birlikte de yapabilirsiniz Zaten ilk günden görevleri bitiren tipler bu şekilde yapıyor genellikle. Eğer hile hurdaya girmek istemiyorsanız 64 kişilik Metro açın, silah ve patlayıcı ile (C4 kill'i hariç) kill isteyen bütün görevler rahatlıkla bitiyor. Assignments'lerin hepsini yapmasınız da tavsiyem FAMAS, ACW-R, L96, M417 ve L86A2'i kesin açın. FAMAS bir önceki güncellemeye kadar oyundaki iyi silahtı fakat şarjörünü küçültünce etkisi azaldı, buna rağmen yakın ve orta mesafede 1000 Rate Of Fire ile rakipsiz hala; ACW-R değer olarak hemen hemen diğer carbine'ler ile aynı fakat bu da hızıyla ön planda, tek rakibi G53 bana göre; sniper olarak pek oynamadığım için yorum yapamıyorum fakat M417'nin büyük şarjörü SVD ve SKS gibi silahlardan ayrılmasını sağlıyor, ayrıca daha az teptiği için aynı noktaya ateş etmesi de kolay; L86A2 ise ilk tercih olmasa bile Support'ta Light Machine Gun'larla oynamak istemeyenler için en ideal silah.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeIimavi

Benim gibi İngilizce özürlü olanlar için oldukça faydalı bir konu.

M-com patlatma bana çok zor gelmişti. Oyun tipi rush olan BOŞ bir server'a girerek hepsini yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:20:33 >
  • quote:

quote:

zaten underslung granade launcher m 320 dir.granade ise el bombasıdır.ancak battlelog değiştiği için bir sorun var bendede 25 kills with shotguns diyo en az 100 kill yaptım ancak 12 tanesini saydı.sistemle alakalı bir durum yakında düzeltirler

25 kill shotgun ı ENGİNEER da yapıcaksınız!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mummy_07

quote:

quote:

zaten underslung granade launcher m 320 dir.granade ise el bombasıdır.ancak battlelog değiştiği için bir sorun var bendede 25 kills with shotguns diyo en az 100 kill yaptım ancak 12 tanesini saydı.sistemle alakalı bir durum yakında düzeltirler

25 kill shotgun ı ENGİNEER da yapıcaksınız!!!

çok sağolun hocam ne zamandır bunu arıyorum

Önemli değil

• Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
  • quote:

merhabalar.battlefiled 3 back 2 karkand ve close quartersla gelen silahları açmak için yapılması gerekenleri anlatmaya çalışacağım.kolay yolları olanları 1-2 hafta sonra videoya çekip anlatabilirim.

Best Friend Forever:10 heal 10 revive yapılması gerekiiyor.revive yapmak için assoult sınıfında biraz oynayayıp defibrillatoru açmanız lazım.oldukça kolay bir görev.karşılığında famas geliyor.

Fixing İt:bunu yapmak için engineer sınıfını seçmeniz lazım.repair torchla bir adam öldürmeniz gerekiyor.yerde yatan bir sniper görürseniz yapın.ayrıca 10 repair yapmak gerekiyor.bunun için zarar görmüş bir aracı İÇİNDE BAŞKA BİR TAKIM ARKADAŞI VARKEN yapmanız gerekiyor.bunun içinde repair torchu kullanacaksınız.karşılığında g53 geliyor.

Let İt Rain:bunu yapmak için light machine gunlarla yani ağır makinalı tüfeklerle 20 kill yapmanız gerekiyor.ve support sınıfında yanlış hatırlamıyorsam 27000 puanda gelen mortarı açıp 2 kill yapmanız gerekiyor.mortarı kimsenin sizi göremeyeceği yerlere kurun ve öyle avlanın.karşılığında QBU95 geliyor

Familiar Terrority:öncelikle stike at karkandda 2 saat oynamalısınız.sonra 10 mcom patlatıp 10 flag almalısınız.bunların kolay yolu 1 PLAYER START OLAN BOŞ BİR ODAYA GİRİP bunları yapmaktır.ben böyle elde ettim. Karşılığında pp19 geliyor

Proffesional Russian:bunun bir kolay yolu yok assoult riflelerle 100 kill ve m 320 ile 20 kill yapmanız gerekiyor.Ve 5 squad death match kazanmanız gerekiyor.Karşılında L85A2 geliyor.

İt Goes Boom:5 kez conquest kazanmanız lazım.rpg smaw veya jawelinle 50 kill yapmanız lazım.ve repair torch ile 1 aracı parcalayın diyor.bunu yapmak hakkaten zor ancak kolay yolu var.bir yerde düşmana ait spawn beacon veya t-ugs gibi şeyler görürseniz repair torch ile onları parçalayın.Karşılığında qbz95b veriyor.

Keep your head down:kolay yolu yok.light machine gunlarla 100 kill 50 suppression assist ve 50 ressuplie yapmanız gerekiyor.suppression assisti zaten alırsınız.resupply yapmak için support sınıfı olmanız gerekiyor.sürekli ammo box fırlatın.Karşılığında MG36 veriyor

Creeping Death:50 headshot yapmanız gerekiyor.50 spot assist yapmanız gerekiyor.bunu noshar canalsda team deathmatch oynarak açabilirsiniz rahat şekilde.mav ile gezinin ve düşmanları izleyin yada düşmanın çok geçtiği bir yere tugs kurun.Ve 5 defa adam bıçaklamanızı istiyor.Karşılığında L96 veriyor.

Scarred Veteran:kolay yolu yok.PP19 İLE 10 kill BTR 90 ile 10 kill dpv jeepte 5 kill istiyor.ayrıca gulf of oman ve sharqide 2 saat oynamanız gerekiyor.Karşılığında mk3a1 veriyor

Repair yapmanın kolay yolunu aşşağıdaki videoda gösterdim.
    http://www.youtube.com/watch?v=vSdpUAOb_bs&feature=plcp

Hocam, ellerine sağlık ingilizcem kötü olmasa da bu bile beynimizi iki kat zorlamamamızı sağladı.. Uğraşmışsın o kadar yararı olur inşallah

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.