Şimdi Ara

Battlefield 3 Assignments Rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
15.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: antalyalı89

Aug A3:kendi takımınızdan olan 10 kişiye revive yapmalısınız.ayrıca assoult rifflelerle 30 kill yapmalısınız.

L86A2:20 kez squad ressuplie yapmalısnız ammo box atarak.ayrıca light machine gunlarla 20 kill yapmalısınız.

Acw-r:20Defa rpg smaw veya jawelinle adam öldürmelisiniz.ayrıca carbine sınıfı silahlarla 30 kill yapmalısınız.

M417:10 defa tugs assit yapmalı ve 20 flag almasınız.yine bunu boş servere girerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Spas 12:Pistollerle yani tabancalarla 20 kill shotgunlarla 20 kill yapmalısınız

Scarl:m 320 ile 20 kill el bombasıyla 15 kill yapmalısınız

Lsat:10 defa adam bıçaklayıp c4 ile 10 kill yapmalısınız.bunu yine noshahr canalsda team deathmatchde düşmanın çok geçtiği yerlere atın ordan uzaklaşın sonra aklınıza estiğinde patlatın.ayrıca c4 support sınıfındadır.

Mtar 21:carbinelerle 100 kill yapmalısınız.ayrıca eod bot ile adam öldürmelisiniz.bu hakkaten beni çok uğraştırmıştı.sonra kolay bi yolunu buldum.knife only bir maça girin orda eod botla birini öldürün admin iyiyse sadece uyarır.sonra oyunun bitmesini bekleyin.ben bunu böyle yaptım.

Jng 90:sniperlerle 50 kill gerekiyor.ayrıca conquest dominitionda 3 kez galip gelmelisiniz.ancak daha bu oyun türü başlamadığı için bilgi veremeyceğim.

M5k:sub machine gunlarla100 kill gerekiyor.aytrıca gunmasterde ilk beşte bitirmemiz gerekiyor heralde.onun hakkında bilgim yok çünkü daha başlamadı o tür

Edit:imla

Bunları normal yapsak geliyor mu yoksa bir paket gerektiriyor mu bu görevlerin açılması gerek.Çünkü ben mesela kendi takımımdan 10 kişiye revive ve 30 killde yaptım assultla ama aug a3 falan gelmedi.Hangi paketi gerektiriyor bu görevleri yapabilmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: rockboy222

quote:

Aug A3:kendi takımınızdan olan 10 kişiye revive yapmalısınız.ayrıca assoult rifflelerle 30 kill yapmalısınız.

L86A2:20 kez squad ressuplie yapmalısnız ammo box atarak.ayrıca light machine gunlarla 20 kill yapmalısınız.

Acw-r:20Defa rpg smaw veya jawelinle adam öldürmelisiniz.ayrıca carbine sınıfı silahlarla 30 kill yapmalısınız.

M417:10 defa tugs assit yapmalı ve 20 flag almasınız.yine bunu boş servere girerek kolaylıkla yapabilirsiniz.

Spas 12:Pistollerle yani tabancalarla 20 kill shotgunlarla 20 kill yapmalısınız

Scarl:m 320 ile 20 kill el bombasıyla 15 kill yapmalısınız

Lsat:10 defa adam bıçaklayıp c4 ile 10 kill yapmalısınız.bunu yine noshahr canalsda team deathmatchde düşmanın çok geçtiği yerlere atın ordan uzaklaşın sonra aklınıza estiğinde patlatın.ayrıca c4 support sınıfındadır.

Mtar 21:carbinelerle 100 kill yapmalısınız.ayrıca eod bot ile adam öldürmelisiniz.bu hakkaten beni çok uğraştırmıştı.sonra kolay bi yolunu buldum.knife only bir maça girin orda eod botla birini öldürün admin iyiyse sadece uyarır.sonra oyunun bitmesini bekleyin.ben bunu böyle yaptım.

Jng 90:sniperlerle 50 kill gerekiyor.ayrıca conquest dominitionda 3 kez galip gelmelisiniz.ancak daha bu oyun türü başlamadığı için bilgi veremeyceğim.

M5k:sub machine gunlarla100 kill gerekiyor.aytrıca gunmasterde ilk beşte bitirmemiz gerekiyor heralde.onun hakkında bilgim yok çünkü daha başlamadı o tür

Bunları normal yapsak geliyor mu yoksa bir paket gerektiriyor mu bu görevlerin açılması gerek.Çünkü ben mesela kendi takımımdan 10 kişiye revive ve 30 killde yaptım assultla ama aug a3 falan gelmedi.Hangi paketi gerektiriyor bu görevleri yapabilmek için?

Bunları açmak için premium ya da back to karkand ve close quarters eklenti paketi almanız gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:21:41 >

• quote:

ayrıca bude battlelogum
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Castige-Gunes/stats/457640563/

Ekledim.
  • Squad Repair nasıl yaparım?19 kere yaptım ama anlamadan yaptım.Bazen Squad Repair diyo o kadar.Premium'da Wrench Weilder açmak istiyorum ve bir tek o kaldı.Lütfen yardım et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnemre2010

Squad Repair nasıl yaparım?19 kere yaptım ama anlamadan yaptım.Bazen Squad Repair diyo o kadar.Premium'da Wrench Weilder açmak istiyorum ve bir tek o kaldı.Lütfen yardım et.

squaddaki arkadaşın bi araç sürüyorsa ,araç hasar almışsa repair tool ile tamir et squad repair olarak geçer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _ToxiCity_

carbines sınıfındaki silahlar nedir acaba ?

sadece engineer sınıfında bulunan silahla mesela scarh

Submachinegunlara ne giriyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

quote:

p90,mp7,pdwr,m5k vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

quote:

p90,mp7,pdwr,m5k vs

Saol m5k açmak için sordumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

quote:

Orijinalden alıntı: bnemre2010

Squad Repair nasıl yaparım?19 kere yaptım ama anlamadan yaptım.Bazen Squad Repair diyo o kadar.Premium'da Wrench Weilder açmak istiyorum ve bir tek o kaldı.Lütfen yardım et.

squaddaki arkadaşın bi araç sürüyorsa ,araç hasar almışsa repair tool ile tamir et squad repair olarak geçer

Teşekkürler az önce açtım Wrench Weilder'ı.Geriye sadece Life Saver kaldı.Jack of All Trades'i yapmıştım ama diğerleri bitmediği için gelmemişti.
  • ingilizce bilmeyenler için güzel bir rehber olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 12 Ekim 2012; 22:51:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mummy_07

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

Yanlış bilgiler var sanırım SCAR-L
    20 kills with Underslung Grenade Launcher
    15 kills with hand grenades

Bunları istiyor fakat el bombası ile öldürdüm geçmemiş ?

zaten underslung granade launcher m 320 dir.granade ise el bombasıdır.ancak battlelog değiştiği için bir sorun var bendede 25 kills with shotguns diyo en az 100 kill yaptım ancak 12 tanesini saydı.sistemle alakalı bir durum yakında düzeltirler

25 kill shotgun ı ENGİNEER da yapıcaksınız!!!

çok sağolun hocam ne zamandır bunu arıyorum

Hani diyorsunya rush mod,boş olan bir odaya girin sonra patlatın.Yani patlattıkça yeni yerler geliyor dimi.Böyle böyle maç bitiyor ve görevlerde sayıyor yani?

• quote:

Mtar 21:carbinelerle 100 kill yapmalısınız.ayrıca eod bot ile adam öldürmelisiniz.bu hakkaten beni çok uğraştırmıştı.sonra kolay bi yolunu buldum.knife only bir maça girin orda eod botla birini öldürün admin iyiyse sadece uyarır.sonra oyunun bitmesini bekleyin.ben bunu böyle yaptım.kolay yolu:http://www.youtube.com/watch?v=ApNMyptXhI0&feature=plcp

Hocam knife only bir maçta 3 adam öldürdüm oyunun bitmesini bekledim ama kill sayısına yansımadı battleloga baktım orda da aynı o kadar araştırmama rağmen sadece 1 tane server bulabildim daha fazla nasıl bulabilirim bu serverları yardımcı olur musun?

• peki L96 nın yakınlaşma tuşu ps3 te ney? yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: demaskinoss

peki L96 nın yakınlaşma tuşu ps3 te ney? yardımcı olursanız sevinirim...

PS3 ya da Xbox da hiç oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratti1990x -- 5 Ağustos 2013; 10:25:13 >
  • rehber için teşekkürler.. oyunda ki ismini verebilirmisin? hemşeriyiz bir yandan.. :)
  • quote:

isim castige
    link:http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Castige/

Tamamdır ekledim.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

quote:

isim castige

kusura bakmayın tanımadğım ve isim türkçe olmadığı için reddettim.tekrar ekleyebilirsiniz.üzgünüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Southwester

quote:

isim castige

kusura bakmayın tanımadğım ve isim türkçe olmadığı için reddettim.tekrar ekleyebilirsiniz.üzgünüm

Tamamdır attım bir daha :)

• Battlefield Heroes güzelmi lann yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: habip267

Battlefield Heroes güzelmi lann yardım

güzel ama battlefield play for free dahada güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.