Şimdi Ara

Battlefield 3 Assignments Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
7
Favori
15.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birsey sormak istiyorum premium paketim var ama butun silahlarim acik degil adamlarda birsuru silah var oyunu tam cozemeden 16 lwl oldum silahlarin hepsini acabilicegimiz birsey varmi paket gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Nicholai_Hel/stats/244961317/
    An itibari ile tüm silah eklentilerini açmış bulunmaktayım. Pre. öncesinde açmıştım fakat pakedi sonradan aldım. O nedenle onların silahları gecikti. Bu arada en çok gözümü korkutan "Rambo" dog tagını da aldım. Metro /64 uygun bir yermiş bunun için.
    Şu an ıvır zıvır birkaç unlock kaldı o kadar. Bu arada saçma sapan işleri yapmak isteyen olursa eklesin beni yardımcı olurum. "Eod bot ile düşman ekipmanı patlatmak" gibi...
  • Ben Yılbaşında alıcamda benimle birlikte oynıycak arkadaş arıyorum battelog adım TRBattleJeck eklerseniz oynarız :
  • pkp pecheneg nasıl açılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

pkp pecheneg nasıl açılıyor?

suppport sınıfında 60000 puan almalısnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castige

quote:

pkp pecheneg nasıl açılıyor?

suppport sınıfında 60000 puan almalısnız.

Teşekkürler, biraz daha fazla support kasmalıyım metro bunun için ideal bence.
  • m224 mortar nasıl açılıyordu arkadaşlar.. ne yapmamız gerekiyor?
  • beyler herkesi serverima beklerim istediginiz silahlari acabilirsiniz zaten türk serveri iyi anlasir ve kaynasiriz hepiniz davetlisiniz
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/99cbe112-44c2-4f24-85db-262656f86e71/TR-Caspian-Noshahr-Operation-3000-Ticket-Fast-Spawn/
  • Birşey soracağım, yani paketle gelen silahları bu görevi yaparak paketi almadan açabiliyor muyuz, kullanabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ian Moone

Birşey soracağım, yani paketle gelen silahları bu görevi yaparak paketi almadan açabiliyor muyuz, kullanabiliyor muyuz?

Paketi almadan onlar görünmüyor bile benim bildiğim, bence olmuyordur görünse bile..
  • quote:

quote:

Birşey soracağım, yani paketle gelen silahları bu görevi yaparak paketi almadan açabiliyor muyuz, kullanabiliyor muyuz?

Paketi almadan onlar görünmüyor bile benim bildiğim, bence olmuyordur görünse bile..

Tüh bütün hevesin boşa gitti.
  • quote:

quote:

quote:

Al premium rahat et :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Money money money.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Money money money.

Hayırlısıyla alırsın inşaallah üzülme indirimleri takip et. ;)

• Arkadaşlar şu m5k için ben gun master modunu 5. olarak bitirdim ancak saymadı. Ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Arkadaşlar şu m5k için ben gun master modunu 5. olarak bitirdim ancak saymadı. Ne yapmam gerek?

Bazen hemen geçmeyebiliyor stats'a, beklemek gerek..
  • Arkadaşlar bu "carbines" silahları hangileri oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byi

Arkadaşlar bu "carbines" silahları hangileri oluyor?

Bunlar diye biliyorum :
    M4A1
    G36C
    AKS74U
    SCAR H
    A-91
    SG553
    ACW-R
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

Orijinalden alıntı: byi

Arkadaşlar bu "carbines" silahları hangileri oluyor?

Bunlar diye biliyorum :
    M4A1
    G36C
    AKS74U
    SCAR H
    A-91
    SG553
    ACW-R

TEşekkür ederim
  • MK3A1 alabilmem için 5kişiyi DPV jeep ile öldürmem gerekiyor, araçları iyi bir şekilde kullanamadığım için bunu yapamıyorum nasıl başaracağım bilen varmı veya 5 defa ölmeye gönüllü arkadaşl varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.