Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Online oynanamayacak sadece senaryolar oynanabilecekmiş

http://www.hiperaktifteknoloji.com/battlefield-3u-ucretsiz-tam-surum-indirin.html

hocam bugün oyuna bir gireyim dedim aslında çok low lvl adam vardı nebileyim online olmadıktan sonra bence pek bi anlamı yok sonuçta torrent denen birşey var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireslashex

Para verip aldim 1 hafta sonra ucretsiz oldu

3 hafta önce para verip aldım yeni pc 2 hafta sonra geliyor daha oynayamadım bile siz düşünün artık

• Arkadaşlar oyunu şu anda indiriyorum fakat, bir şey sormak istiyorum size oyunu indirdikten sonra bize bir serial vb verilme durumu olacak mı yani ben format attığımda veya diğer bilgisayarımda oyunu oynayabilecek miyim ?
  • Oyunun %70 i inmiş durumda ben bu durumda bilgisayarı kapatsam, yarın açtığımda kaldığı yerden indirmeye devam eder mi?
  • arkadaşlar multiplayer yok . bakın burada belirtilmiş . bedava olan Standard Edition capsde görceginiz üzere multiplayer modu açık gözükmüyor. sadece premium edition da multiplayer açık oda görülecegi üzere 29.99 Euro

http://hizliresim.com/glvJEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Arkadaşlar oyunu şu anda indiriyorum fakat, bir şey sormak istiyorum size oyunu indirdikten sonra bize bir serial vb verilme durumu olacak mı yani ben format attığımda veya diğer bilgisayarımda oyunu oynayabilecek miyim ?

format vs atıldığında origin hesabını tekrar kurunca yükleyebilirsin tahminimce steam de böyle originde de böyledir
  • quote:

Orijinalden alıntı: OfsaytOsman

arkadaşlar multiplayer yok . bakın burada belirtilmiş . bedava olan Standard Edition capsde görceginiz üzere multiplayer modu açık gözükmüyor. sadece premium edition da multiplayer açık oda görülecegi üzere 29.99 Euro

Battlefield 3 Bedava Oldu!
    Gayet de oynana biliyor. Ancak premium alıp oynamış biri olarak söylüyorum hiç sarmıyor sanırsam lvl olayı silah açma mevzusu yok bunda.
     Battlefield 3 Bedava Oldu!

• quote:

arkadaşlar multiplayer yok . bakın burada belirtilmiş . bedava olan Standard Edition capsde görceginiz üzere multiplayer modu açık gözükmüyor. sadece premium edition da multiplayer açık oda görülecegi üzere 29.99 Euro

Multiplayer.modu var.
  • Bende indiriyorum. Şu an %55'de. Uzun zamandir multi-player olarak Call Of Duty 4 oynuyordum ama artık yeni nesil oyunlara geçmenin vakti geldi sanırım.
  • quote:

bilerek mi yapıyosun yoksa gerçekten zeka problemin mi var
  • Ben oyunu geçen sene almıştım hala player var mı bf3 de 4 çıktıktan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

quote:

Orijinalden alıntı: scaner123

Arkadaşlar oyunu şu anda indiriyorum fakat, bir şey sormak istiyorum size oyunu indirdikten sonra bize bir serial vb verilme durumu olacak mı yani ben format attığımda veya diğer bilgisayarımda oyunu oynayabilecek miyim ?

format vs atıldığında origin hesabını tekrar kurunca yükleyebilirsin tahminimce steam de böyle originde de böyledir

Anladığım kadarı ile hesaba yedekleniyor oyun istediğin zaman origin den tekrar kurabiliyosun. Çok teşekürler bilgi için

• Multi Player yok diyenler 10 dakika önce oynadım. Bedava sürüm var bende.
  • gz beyler bi takım kurunda geleğh
  • Gerçekten çok iyi oldu bu. Ben de bu cumartesi alacaktım şansıma bir bakayım dedim bedava olmuş. Ama baya yüklenilmiş heralde. Dün saat sabah 7 den beri indiriyorum ve saat dün 16:30 dan beri bahsedilen hatayı alıyorum. Artık dayanamadım saat akşam 11 de öyle bekledim ilgilenmedim %1 ilerlemiş aynı hatayı vermiş Neyse bugün sabah 6 dan beri devam ediyorum işte 7:30 da aynı hatayı verdi şimdi devam ettirdim. Anca %80 olabildi 24 saatte
  • Dün 64 kişilik metro haritasında 186 kill yaptım.
    Öldürdüklerimin çoğu oyuna henüz yeni başlamış,eline ilk defa silah almış yavrucaklardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Divx Planet

Dün 64 kişilik metro haritasında 186 kill yaptım.
    Öldürdüklerimin çoğu oyuna henüz yeni başlamış,eline ilk defa silah almış yavrucaklardı

Ben o kadar kötü olmam heralde BF p4f ,BF2, BFBC2 oynadım. İlk oynanışta o kadar oluyor mu? Yoksa yine 1 ay alışma gerekli mi? Gerekliyse işim zor.

• dünden beri indirmeye çalışıyom. hala yüzde 3 de. origin i açıyom bi müddet yüklüyo. sonra hata veriyo kalıyo öyle. download durduruldu diyo. tekrar yüklüyom ama hata veriyıor.
  • Çoluk çocuk dolmasa bari ki başlıktaki bazı yazıları görünce zor olacak oynaması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.