Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: OfsaytOsman

arkadaşlar multiplayer yok . bakın burada belirtilmiş . bedava olan Standard Edition capsde görceginiz üzere multiplayer modu açık gözükmüyor. sadece premium edition da multiplayer açık oda görülecegi üzere 29.99 Euro

http://hizliresim.com/glvJEN

bilerek mi yapıyosun yoksa gerçekten zeka problemin mi var

Rakip eleme için yapıyordur yoksa cidddiyse foruma nasıl üye oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alıntı: Divx Planet

Dün 64 kişilik metro haritasında 186 kill yaptım.
    Öldürdüklerimin çoğu oyuna henüz yeni başlamış,eline ilk defa silah almış yavrucaklardı

Ben o kadar kötü olmam heralde BF p4f ,BF2, BFBC2 oynadım. İlk oynanışta o kadar oluyor mu? Yoksa yine 1 ay alışma gerekli mi? Gerekliyse işim zor.

Uygun silah ve eklentilerini açıncaya kadar bayağı uğraşman gerekecektir.
    Onun dışında çok fazla sıkıntı yaşamazsınız.
    Ama ben yine de sizi öldürürüm

• quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

oyunu origin-free games-on the house bölümünden bulup üstüne gelin ve get it now deyin my gamese eklenmiş olcaktır

yaptım ama olmuyor oyun xp desteklemediği için inmiyor ondan olabilirmi
  • OfsaytOsman kullanıcısına yanıt
    standart edition da multiplayer açık
  • Ben saat 12 de indirmeyi bitirdim. Ufak bir update vardı onu yaptım ve baya bir oynadım. O kadar çok çocuk dolmamış gibi. En azından ben rastlamadım. Hep bayrak kaparak puan topladım bu sayede bir maçta 3. oldum Toplamda 3 kişi öldürdüm Ama baya assistim var. 32 kişilik maplar yeni başlayanlar için 64'e göre daha kolay.
  • şu an indiriyorum ama kopmalar ve kotadan dolayı 3 mb ile indiriyorum.acaba ayın 3 ünden snra da indirmeye devam etsem bedavadan yararlanır mıyım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikariN

şu an indiriyorum ama kopmalar ve kotadan dolayı 3 mb ile indiriyorum.acaba ayın 3 ünden snra da indirmeye devam etsem bedavadan yararlanır mıyım ki?

Ben 300kb ile indirdim sen şükret bence. Asıl soruna gelirsek sanırım yararlanırsın zaten kampanya 3 hazirana kadar ama 3 hazirandan sonrada oynanabiliyor. Kodu satın alıyorsun aslında. Ben denemedim şimdiye kadar böyle birşey bence riske atmaya gerek yok. Ama iyice öğrendikten sonra deneyebilirsin dediğim gibi ben denemedim.
  • mümkün oldugunca acık bırakip indirmesini saglıcam 3 üne kadar ama cok kopuyor..gece bu kopma azalır ümidi ile laptop u acık bırakıcam ama inş dedigim oluyor kardes
  • beyler ben oyunu indiriyorum %2 oluyo hata geliyo yükleme duruyo kapatıyorum tekrar yüklemeyi başlatıyorum %4 fln oluyo tekrar duruyo aynı şey oluyo hata bu beylerhttp://hizliresim.com/0Vg22V
  • Oyun bende kalsın ama yüklemek istemiyorum.Şu an pc ye origin yükledim my games kısmında battlefield 3 gözüküyor.Resmin üzerine gelince turuncu bir buton içinde download yazıyor.Download a basmasamda bu oyun artık bende kalır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Oyun bende kalsın ama yüklemek istemiyorum.Şu an pc ye origin yükledim my games kısmında battlefield 3 gözüküyor.Resmin üzerine gelince turuncu bir buton içinde download yazıyor.Download a basmasamda bu oyun artık bende kalır mı?

Evet, oyun sonsuza dek sizde artık. İstediğiniz zaman indirebilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Oyun bende kalsın ama yüklemek istemiyorum.Şu an pc ye origin yükledim my games kısmında battlefield 3 gözüküyor.Resmin üzerine gelince turuncu bir buton içinde download yazıyor.Download a basmasamda bu oyun artık bende kalır mı?

süre bitince ücret alabilirler mi hocam ücretsiz indirenlerden sonra sıkıntı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

quote:

süre bitince ücret alabilirler mi hocam ücretsiz indirenlerden sonra sıkıntı olmasın

"Evet, oyun sonsuza dek sizde artık."
    3 haziranda kredi kartı hesabından 200 tl çekilcek geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 30 Mayıs 2014; 19:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

quote:

"Evet, oyun sonsuza dek sizde artık."
    3 haziranda kredi kartı hesabından 200 tl çekilcek geçmiş olsun

neden böyle huylarınız var ki oyunun değeri 200 tl bile değil destekli salla tabi tabi
    3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 30 Mayıs 2014; 21:40:42 >

• duketemre D kullanıcısına yanıt
    hocam listeye eklemenin xp le alakası olcagını sanmıyorum sonuçta origin hesabını her bilgisayarda kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

hocam listeye eklemenin xp le alakası olcagını sanmıyorum sonuçta origin hesabını her bilgisayarda kullanabilirsin

valla olmadı belkide pc indirmek gerekiyordur
  • beyler freenin yanında %100 save yazıyorya yeşil o ne anlamadım
  • quote:

beyler freenin yanında %100 save yazıyorya yeşil o ne anlamadım

Nesini anlamadın? %100 indirim demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdaminTeki

quote:

beyler freenin yanında %100 save yazıyorya yeşil o ne anlamadım

Nesini anlamadın? %100 indirim demek.

peki hocam 3 hazirandan sonra yine ücretli olması saçma değil mi alan almıştır zaten
  • 3 hazirandan sonra da multiplayer kısmını oynamaya devam edebilcek miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.