Şimdi Ara

Battlefield 3 HATA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serverlara girmeye çalıştığımda hep böyle bir hata veriyor hiç bir servera giremiyorum.Görev yöneticisinden bf3 ü sonlandırıncı bu seferde joining serverda takılıp kalıyor.Oyun rusça premium var sorun ne olabilir ?

Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 26 Kasım 2012; 22:27:59 >

• Güncel.
  • Yok mu yardım edebilecek ? 2 gündür uğraşıyorum yapmadığım kalmadı.
  • Bende de bazen öyle hata veriyor. Tekrar deneyince giriyor bu sefer. "Joining server" yazısını en uzun ne kadar bekledin? Çünkü orada bekletiyor bir müddet. Ayrıca sisteminin hızı nasıl? Ekran kartın?
  • i5 2500k hd7870 8gb ram var 1saat beklemişti ama yine olmamıştı.
  • Oyununu Origin'den legal indirdin ve oyunun ve ek paketleri vb. orijinal? Oyunu silip yeniden yükledin mi? Birden çok serverde hep aynı durum mu var? Oyunun Rusça olduğu için DNS ayarlarını değiştirerek mi oynuyorsun? Eğer öyleyse değiştirmeden oynamayı dene. Yok eğer normal DNS ile oynuyorsan bir Rus DNS (ya da Proxy her neyse işte ) bağlanarak oynamayı dene. Ayrıca oyununu nereden aldın?
  • 256 saatlik oynama geçmişim var yeni değilim yani bir çok şeyi biliyorum fakat herşeyi denedim olmuyor olmuyor.Hiç bir servera giremiyorum.DNS ile alakasıda yok.
  • Ya beyler çok acil cevap laızm ben bf3 orjinal aldım oyunu download ettim oyuna girince hata veriyor :bu dosya bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirlimiş bir programa sahip değil fln diyor nasıl çzöebilirim ?????
  • arkadaslar az ingilizce yahu web sitenin /battlelog/ dısına cıkmayacaksın altta oyunun acılmasını bekle yoksa hep aynı hatayı verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteres

arkadaslar az ingilizce yahu web sitenin /battlelog/ dısına cıkmayacaksın altta oyunun acılmasını bekle yoksa hep aynı hatayı verir

Çok mu zekisin dostum sen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCold Killah

quote:

arkadaslar az ingilizce yahu web sitenin /battlelog/ dısına cıkmayacaksın altta oyunun acılmasını bekle yoksa hep aynı hatayı verir

usta burda böyle imalı laflara gerek yok yardım edin demişler bende bildirdim hiç değilse google translate kullanımı bile işe yarayabilirdi
  • quote:

quote:

quote:

usta burda böyle imalı laflara gerek yok yardım edin demişler bende bildirdim hiç değilse google translate kullanımı bile işe yarayabilirdi

Zeka patlamaları devam ediyor.Bizde biliyoruz heralde ne anlama geldiğini.Battlelog dan çıktığımı kim söyledi ayrıca.Bilip bilmeden konuşma lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zeka patlamaları devam ediyor.Bizde biliyoruz heralde ne anlama geldiğini.Battlelog dan çıktığımı kim söyledi ayrıca.Bilip bilmeden konuşma lütfen.

tamam birader sen haklısın sorun yaşayıp konu açanda biziz zaten eyvallah

• http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489770598610/

ilk sayfanın sonuna doğru ea nın uygulattırdığı adımlar var onları deneyebilirsin.

Geneli şu adımlar ile çözüm buluyormuş:

1. Attempted to join a game.
    2. Recieved error "Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web."
    3. CTL+ALT+DEL, found a bf3.exe running in processes.
    4. Ended the Process.
    5. In battlelog on my browser, reconnected the game.

Kısaca origin ea ile alakalı herşeyi kapatıp direk battlelogdan girerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 9 Şubat 2013; 18:18:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654489770598610/

ilk sayfanın sonuna doğru ea nın uygulattırdığı adımlar var onları deneyebilirsin.

Geneli şu adımlar ile çözüm buluyormuş:

1. Attempted to join a game.
    2. Recieved error "Could not communicate with running game. Please make sure it was not launched outside of the web."
    3. CTL+ALT+DEL, found a bf3.exe running in processes.
    4. Ended the Process.
    5. In battlelog on my browser, reconnected the game.

Kısaca origin ea ile alakalı herşeyi kapatıp direk battlelogdan girerek.

Saol dostum kendi kendine düzeldi zaten.

• Selam Arkadaşlar 4 gündür uğraştım ama bir türlü sonuc bulamadım bi konu hakında bilginize danışmak istiyorum. Öncelikle Battlfield 3 Orgin den indirdim oynadım 11 rütpe'ye geldim sabah bi actım servere katıl tıkladım 2 dakika doldu sonra bana bu uyarı geldi :

Game not starting
    We're sorry, it looks like your game didn't start properly.
    Please follow the steps below and try start the game after each one:
    Make sure all drivers are up to date
    Restart Origin
    Repair the game in Origin
    Restart your computer

Yani güncelememi istiyorlar Windows 8.1 de iken 2 kere sildim yükledim Direvir leri günceledim elle günceleme yaptım olmadı Windows 10 gectim yine olmadı aramadım yer kalmadı ama olmadı bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım Lütfen Yardımcı ola bilirmi
     Battlefield 3 HATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdaLbaL -- 9 Şubat 2016; 13:19:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.