Şimdi Ara

Battlefield 3 Kurulum Orjinal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dun bir heves aldığım bf3'u kurdum. Kurulum bana cok sacma geldi acaba benım mı bir yalnışım var anlıyamadım :) Belkide guluceksınız belkide doğrusunu yaptım ama CD'yi takıp Origin'i kurdum ardından key'i girdim ve Account'a oyunu kaydettim ( daha oncedende crysis 2 vardı ) herneyse oyunun cd'snde baska setup yoktu ve Read to download vardı sonra indirmeye baslamıstım tabi 11mb gibi bişeyle 20dkda hallettim oyuna girdim oynadım tabiki klasik bir hata yasadım donup oyundan atma gibi sistemim ne kadar iyi olursa olsun neyse sonra ati'den 11.10 cataclyst'ı yukledim sorun geçti oynuyordum sonra 32 bit'e cevirdiğim sistem aklıma geldi ve 64 bit yapıyım dedm temız olsun formatlıyım dedım pc'yi herneyse sımdı oyunu 1mb 1.5mb ile indiriyor ve kurulum ıcın 2 saat filan diyor buda benım canımı sıkıtı ne kadar sacma bır sıstem olmus. Acaba baska kurulum yolu var mı dıye sormak ıstedım yoksa bole ındırmesını mı bekliyeceğim ? herkeze teşekkür ediyorum simdiden. İyi bayramlar

• Yani arkadaşlar bu cdlerin veriliş amacı ne ? :)
  • İnternetini keserek deneyebilirsin.
  • Hadi ya :/ bilmiyordum sagol aklımda artık :)
  • CD den yüklerken Download yapıyor gibi gözüküyor. Ama cd den çekiyor. Bende başta kıllandım ama 2.cd yi isteyince rahatladım. Sadece yüklemenin sonunda 500MB boyutunda download yapıyor.
  • Cd'den yuklerkende download yapar gibi gozukuyor ama fark ettiysen 10mb/sn gibi bi hızla yukleme yapıyor o aslında klasöre
  • 2cd varken neden originden çekiyor oyunu cd'den neden yuklemeyip saatlerde 15.5gb oyun yuklemesini bekliyoruz ?
  • beyler bende cdden cekmio aynısı bendede interneti kapatınca indirme duruo.
  • Beyler tmm buldum. İnternetten indiriyorsa cancel diyip cdden yüklemeyi başlatcakmısız.
  • Acil beyler bir yardım edersenız ....
    ben orjınal battlefield aldım o kadar para verdım :D neyse autorun dan calıstırdım orıgın ınstall falan vardı onları yapttım yenı hesap falan actım en sonun da 15 gb lık buyuk bır sey ındırıyo ama dvd den yuklemesı gerekmezmı bu konuda daha baya caylagım ama yardımcı olursanız sevınırım ılla ındırmesımı lazımmıs anlamadım dvdden yuklemıyomu

Battlefield 3 Kurulum Orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

CD den yüklerken Download yapıyor gibi gözüküyor. Ama cd den çekiyor. Bende başta kıllandım ama 2.cd yi isteyince rahatladım. Sadece yüklemenin sonunda 500MB boyutunda download yapıyor.

bende en az 15 gb a kadar bır download yapıyo kafayı yemek uzereyım yardım edebılırmısın orjınal aldım cd yı orıgınden hesap falan hepsını actım fakat bu hala kuramıyorum hala orıgınden sanırım oyunun boyutu o 15 16 gb onu ınıdıroy magdem aldık dvd yı neden ındırıyo dvd den yukleyemıyorum bı yardımcı ol allah rızası ıcın kafayı yıcem
  • şimdi oldu cd den kopyalanıyo bende burada sızofren gıbı takılıyorum kendı kendıme ahah ama sımdıde cd den alırken yuzde 99 da takılıyo o kadar para verıp boyle olması ne garıp katil olasım var

• quote:

Orijinalden alıntı: gabien

şimdi oldu cd den kopyalanıyo bende burada sızofren gıbı takılıyorum kendı kendıme ahah ama sımdıde cd den alırken yuzde 99 da takılıyo o kadar para verıp boyle olması ne garıp katil olasım var

sorunun ne tam olarak bilmiyorum ama ben yuklerden %99 seviyesine gelince directx yuklemeye calıstı, hatayla karsılastı ve dedigin gibi ilerleme durdu. asagıdaki cozum bende ise yaradı, belki işini gorur.

http://www.youtube.com/watch?v=3umR5vLcPwo

• quote:

Orijinalden alıntı: gabien

şimdi oldu cd den kopyalanıyo bende burada sızofren gıbı takılıyorum kendı kendıme ahah ama sımdıde cd den alırken yuzde 99 da takılıyo o kadar para verıp boyle olması ne garıp katil olasım var

dostum aynı sorun bende de var %100 de kalıyor dvd den okuyamıyor temizleyin gbi bişi söylüyor ve yükleme yapılamıyor direkt internetten download yapın diyor halbuki dvd yeni dvd sen nasıl çözdün acaba?

• Ben de bugün battlefield 3 premium aldım 2.dvd %99 da hata verip kurulum yapılamıyor.Ben de ürünü iade ettim cevap bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shade85 -- 20 Ekim 2012; 21:58:29 >
  • MİLLET BATTLEFİELD 3 Ü CD PAKETİ İLE ALANLAR İLKTEN ORİGİN İLE 19 GB İNDİRİYORSA CANCEL DİYİN SONRA BİLGİSAYARIMDAN OYUNA SAĞ TIKLAYIP AÇ DİYİN(PAKETTEN ÇIKAN CD1 TAKILI OLUCAK)
    VE YA İŞTE ONU BULURSUNUZ İLKTEN DOSYALAR ÇIKICAK VE ALTTA SETUP OLUCAK SETUPA TIKLAYIN İNSTALL DİYİN SONRASINDA BEKLEYİN ZATEN ÇABUK İNİYOR 11 GB AMA HIZLI İNİYOR AMA İNDİKTEN SONRA UPDATESİ VAR5 SAAT FİLAN UZUN SÜRE BEKLEMELİSİNİZ UMARIM BU BİLGİ İŞİNİZE YARAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emkanca -- 3 Haziran 2014; 20:01:01 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.