Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer Hakkında Bir Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MuratAbiGF videolarından ötürü baya Battlefield 3'e merak sardım, hiç tarzım değildir ama özellikle multiplayer oynamak için aldım :). Şimdi ben origin üzerinden standart edition'ı aldım, bu editasyonla Multiplayer olarak oynayabilir miyim yoksa illa Premium Edition gerekiyor mu multiplayer için? Hem origin hem de oyun konusunda çok bilgisizim :?

• Oynarsın.
    Premıum edıtıon ın olayı ,tum dlclerı ıcermesı+premıum olman(premıum hesap gıbı bıseydı)
    Tabı oyun cıkalı 5 sene olacak ,standart surum yeterlı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam.
  • Hocam ben de almayı düşünüyorum. Steam de göremedim, sanırım 2. oyundan sonrası steamde satılmıyor. Ben Origin'den hiç alışveriş yapmadım. Biraz inceledim ancak üyelik istiyor sanırım aylık bir ücret ile. Oyunu üye olmadan satın alıp, multiplayer oynayabilir miyim? Oyunu satın alabileceğim başka platform önerisi var mı?
  • Originden başka bir yerde satılmıyor. Originin aylık farklı bir paketi var birde sadece oyun paketi var, aylık pakette birçok oyunu 1 ay boyunca düşük bir miktara oynuyorsun sanırsam, diğeri tek seferlik. Benim sistem gereksinimleri daha iyi olmasına rağmen oyunu oynayamadım :?, multiplayera ve single'a girdim ama çok kasıyordu o yüzden pek fazla bilgi veremicem.
  • Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.