Şimdi Ara

BATTLEFIELD 3 Profesyonel Jet Kullanmak Videolu Anlatım, Taktikler, Öneriler, Dogfight. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
21
Favori
26.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noobkiller

cok farklı yöntemler deneyenler mi dersin havada asılı kalanlar da ne var zaten cözemedim gitti

noob onlar noob
  • adam bildiğin asılı kalıo 45-50 kill yapıo ölmüyorda ben cok fazl düşman arkasına gecmeyi beceremesemde 1şiler yapmaya calışıoz kendimizce anca
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/BATHORY_BFD/vehicles/330414883/pc/
  • Arkadaşlar ben de yeni katıldım da aranıza ama bir sorunum var oyuna giriyorum 3 dk. sonra BF 3 çalışmayı durdurdu diyor ve exe hatası veriyor oyundan atıyor ne yapmalıyım bu sorunu yaşayan var mı ne yapmalıyım bu sorundan kurtulmak için..
  • Böyle şeyler pc de güzel yapılıyor da ps 3 te olmuyor ya en azından ben görmedim .
  • jet için en iyi ekran çözünürlüğünü kaç yapmalıyız
  • eline sağlık güzel konu olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

eline sağlık güzel konu olmuş

teşekkürler
  • dogfightcilar ekleyin - CoTaNaTTe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor ama up
  • Güzel paylaşım.Teşekkürler
  • Paylaşım güzel olmuş.Öğretici.
    Fakat ben beceremiyorum,ne olursa olsun olmuyor.Havadahiçbir şekilde avantajlı olamadım şu ana kadar.
    Ben de karaya yöneldim, o derece ki artık uğraşmadan tank ile uçak vurabilecek durumdayım.
  • zor iş jet, gerçekten yetenek istiyor, banada genelde hep prolar denk geliyor jet kullanırken, ne yaparsam yapayım arkamdaysa indiriyor beni, ama bende önümdeki adamı kaçırmıyorum hiçbir zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

zor iş jet, gerçekten yetenek istiyor, banada genelde hep prolar denk geliyor jet kullanırken, ne yaparsam yapayım arkamdaysa indiriyor beni, ama bende önümdeki adamı kaçırmıyorum hiçbir zaman

Bunu bazıları anlamıyor işte, oyunda olsa o sol alttaki radarı okumak beceri istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twin Frozr

quote:

Orijinalden alıntı: sultanomar

zor iş jet, gerçekten yetenek istiyor, banada genelde hep prolar denk geliyor jet kullanırken, ne yaparsam yapayım arkamdaysa indiriyor beni, ama bende önümdeki adamı kaçırmıyorum hiçbir zaman

Bunu bazıları anlamıyor işte, oyunda olsa o sol alttaki radarı okumak beceri istiyor..

onu düzgün okumakta yeterli olmuyor, düşmanın sonraki hamlesinin ne olacağını anlamakta çok önemli, onuda anlasan karşındaki adamın sonraki hamlesine göre 1-2 saniye içinde cevap veremezsen göçtün
  • keşke daha önce baksaydım buraya.
  • uplayalım
  • Jeti mouse ile kullanabilsem sıkıntı yok :D beceremiyoz buda bana 2002 yılında CS oklarla oynaıp W,A,S,D geçememe gibi :D
  • Çok yararlı bir konu olmuş madflayer emeğine sağlık.. çok işime yarıyacak bu konu..
  • bende başladım yeni bir heyecan olsun diye fena değilim kötü orta arası takılıyorum hala oynuyor musun
  • VEGETTO rica ederim.

evet hala oynuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.