Şimdi Ara

Battlefield 4 mü battlefield hardline mi almalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki oyunu da kutulu alıcam arkadaşlar. sorularım var.

Sadece multiplayer oynamak ıcın alıcam.

cd ile kurulum yaptıktan sonra hıcbır ındırme vs yapmadan oynayabiliyoruz değil mi?

grafik açısından hangi oyun daha iyidir hangi oyunu almamı ıstersınız hangısı daha cok zevklidir vs.

- ve + yonlerıyle tavsiye edersenız sevınırım

• Kesinlikle battlefield 4.Hardline'nın battlefield ile nerdeyse alakası bile yok.Bir abim var battlefield fanatiği hardlineni aldigina pisman oldu...
    Baska alanlara baktim adamlar 20 tl ye satio hardline origin hesabını.Bf4 almanı kesinlikle tavsiye ederim ama Bf4 alacaksan premium alcaksın ki Örnek veriyorum ;

China Rising

Second Assault

Naval Strike

Dragon s Teeth

Mapleri çok iyi bi girdin mi cıkasın gelmiyor bf4 al origin ıd'ımı verebilirim birlikte oynariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreCC06

Kesinlikle battlefield 4.Hardline'nın battlefield ile nerdeyse alakası bile yok.Bir abim var battlefield fanatiği hardlineni aldigina pisman oldu...
    Baska alanlara baktim adamlar 20 tl ye satio hardline origin hesabını.Bf4 almanı kesinlikle tavsiye ederim ama Bf4 alacaksan premium alcaksın ki Örnek veriyorum ;

China Rising

Second Assault

Naval Strike

Dragon s Teeth

Mapleri çok iyi bi girdin mi cıkasın gelmiyor bf4 al origin ıd'ımı verebilirim birlikte oynariz.

Hocam rteşekkürler.Kutulu versiyonunda premium 160 TLYDİ benim bütçem normalıne yetıyor 60 tl.
    Ne farklar oluyor premium ile normalin? Normal alınmaz mı?

• 4
    Hardline oynayan yok.

Dvd den kurulumdan sonra birkaç gb lık güncelleme indirir 5gb civarı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ocak 2016; 1:16:38 >
  • Bf hardlineda oyuncu sıkıntısı var. Bf4 ise birçok güncelleme aldı. Kutulu alsan da oyunu baştan aşağı yeniden indirirse şaşırma. Ayrıca oyun origin üzerinde sık indirim görüyor. 10 euroya alırsın acelen yoksa. Premium da fis, herkes standart sürümün haritalarını oynuyor.

• Bf4 alacağım ama hala anlamıd degilim.Normal versiyonunu alıyımmı? Kart vs kullanmıyorum kutulu alıcam.Oyunu en baştan indirir derken?

• bf4 daha kalabalık o yüzden bf4 alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 37debdeb37

Bf4 alacağım ama hala anlamıd degilim.Normal versiyonunu alıyımmı? Kart vs kullanmıyorum kutulu alıcam.Oyunu en baştan indirir derken?

Kutulu alın dvd den kurarsınız dvd den başlattığınızda kurulumu indirme falan yapmaz merak etmeyin sadece güncellemeler iner.
    Alışana kadar normal haritaları oynarsınız premium indirimi yakalarsanızda preniumu hemen alırsınız ama origin üzerinde olur indirimler internet üzerinden almanız şart yani premium membership.

• quote:

quote:

Kesinlikle battlefield 4.Hardline'nın battlefield ile nerdeyse alakası bile yok.Bir abim var battlefield fanatiği hardlineni aldigina pisman oldu...

China Rising

Second Assault

Naval Strike

Dragon s Teeth

Hocam rteşekkürler.Kutulu versiyonunda premium 160 TLYDİ benim bütçem normalıne yetıyor 60 tl.
    Ne farklar oluyor premium ile normalin? Normal alınmaz mı?

Hocam BF4 premium'da premiuma özel silahlar açılıyor.Biliyorsun Paketler Ücretsiz geliyor.Ücret konusunda ise ben playstore'dan uygun fiyattan aldım seninde ordan almanı tavsiye ederim ama sen kutulu alacakmışsın ama kutulu biraz pahalı gelir sana.En iyisi PlayStore'den al.Premium'u birazdaha detaya girceksek,Premium ile bf4 ün keyfi 4'e katlanıyor.Bazı silahlar premiumsuz acilmior.En iyisi Playstore'den al benim gibi.

• premiumu cok pahalıymış.Premiumsuz sarmaz mı? Alırsam sadece normal versioynunu alırım ne dersınız?
  • quote:

premiumu cok pahalıymış.Premiumsuz sarmaz mı? Alırsam sadece normal versioynunu alırım ne dersınız?

Hocam PlayStore'de premiumu 100 tl olmasi lazım enfazla premiumsuz pek sarmaz

• quote:

premiumu cok pahalıymış.Premiumsuz sarmaz mı? Alırsam sadece normal versioynunu alırım ne dersınız?

Premiumsuz sarar tabiki 10 tane harita var bunlardan sıkılınca premium alırsınız premium ile 20 yeni harita gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hulux

quote:

Premiumsuz sarar tabiki 10 tane harita var bunlardan sıkılınca premium alırsınız premium ile 20 yeni harita gelir.

Hocam 20 tane harita var ama içlerinden olsa olsa 4-5 harita harita gibi çıkar.Premiumsuz bayağı silahta açılmıyor. Sonradan paket alsa daha pahalıya gelir

• quote:

quote:

quote:

Hocam 20 tane harita var ama içlerinden olsa olsa 4-5 harita harita gibi çıkar.Premiumsuz bayağı silahta açılmıyor. Sonradan paket alsa daha pahalıya gelir

20 haritanın 4 tanesine fazla girmem o da dragons teeth dlc si ile gelen haritalar çünkü yakın çatışmayı sevmiyorum ben.
    Kısaca boş bir harita yok premiumda dlc leri beş para etmez başka oyunlarla karıştırmamak lazım dice çok üzerine düştü bu oyunun ön siparişle premium 170 e almıştım fazlasını hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Ocak 2016; 17:37:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

20 haritanın 4 tanesine fazla girmem o da dragons teeth dlc si ile gelen haritalar çünkü yakın çatışmayı sevmiyorum ben.
    Kısaca boş bir harita yok premiumda dlc leri beş para etmez başka oyunlarla karıştırmamak lazım dice çok üzerine düştü bu oyunun ön siparişle premium 170 e almıştım fazlasını hakediyor.

Kesinlikle DlC'ye laf edilemez.BF4 de dragons teeth olarak dedigin doğru.Ama hocaman Diğer DLC ler kesinlike çok iyi.Çöp değil.Premium oyunu daha keyifli oynamak için gerekiyor.Para olarak hak ediyor ama china rising mapi gayet iyi örnek ;
    Silk road

Ayrıca bf3 maplerinin yarisini içeren

Second assault mapleri gayet iyi.

Premium daha kar yapmani sağlıyor sadece map konusunda değil silah konusudada geçerli.

• Sağ olun beyler oyunu almamaya karar verdim.Premiumla brraber 150 tl en az vazgeçtim.Premiumsuz da almayacağım :(

• Oyundan keyif almak için premiuma ihtiyacınız yok ilk 10 harita fazlasıyla yeterli sonra indirimden alırsınız pre.
  • Hocam ındırımle yaklaşık kaç tlye geliyor? Birde ininal kartla almanın yıntemi var mı? Sadece ininalle alabilriim.

Premium olmadan silahlar gizelmi? Oyun modları vs.

• 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    En çok kullanılan silahlar normal silahlar zaten pre ile gelen silahların süper bir yanı yok.

• Peki hocam ininalle internette hangi siteden bf4 alabilirim? Sadece ininalle alabilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.