Şimdi Ara

BATTLEFIELD 4 - Oynanabilir Sunucular ve Karaliste Sunucular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi sunucular Punkbuster Ban, Meta Ban, GGC Ban ve benzeri sistemleri kullanıyor, hangileri kullanmıyor? Hangi serverlarda aktif admin var, hangi serverlarda yok? Böyle bir şeye ihtiyacımız var.

Bazı serverlar var ki bir bölüm içerisinde yığınla hileci ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu serverları bir daha girmemek üzere karalisteye alıyorum. Bazı serverlar da var ki, defalarca aynı yerde oynamanıza rağmen pek fazla hileci ile karşılaşmıyorsunuz; güvenlik çok daha sıkı. Bu sunucuların listesini oluşturabilirsek, keyifle oyun oynayabileceğimiz sunucuları da bulabiliriz diye düşünüyorum.

Tabi ki bu listeyi oluştururken sizlerin de yardımlarınıza ihtiyacım var. Bol hile ile karşılaştığınız sunucuları, az çok hile ile karşılaştığınız sunucuları ve memnun kaldığınız sunucuları belirtirseniz bunları listeye sokabilir, diğer oyuncular tarafından da test edilebilir, doğruya yakın genel bir kanaat getirilebilir, ve daha düzgün bir liste oluşmasını sağlayabiliriz.

Listeyi aşağıdaki gibi üç parçaya ayırmaya karar verdim. Şu anda liste diyebileceğimiz bir listemiz henüz yok, ama yakında sizlerin de görüşleriyle büyüyeceğine inanıyorum.

---Karaliste Sunucular---

---Değerlendirme Altında Sunucular---
    *#1. Bumm CQ Large #High Tickets #Golmud/TheDish/Tremors/Siege |
    *The Banana Republic - 1000 Tickets - Hosted by CCG | -1,

---Adminleri iş yapan, sıkı güvenlikli sunucular---

*Sunucu linklerinin yanındaki rakamlar, sunucular ile ilgili görüş belirten, yaşadıklarını anlatan, olumlu ya da olumsuz eleştirilerde bulunan üyelerin bu konu altındaki mesaj linkleridir. Bu şekilde kullanıcıların server hakkındaki yorumlarına ulaşabiliriz.

Çalışma sistemi şu şekilde; "-1" olarak belirtilen link, yaşadığı olumsuz durumu anlatan, sunucu hakkındaki olumsuz eleştirileri içeren birinci yorum olma anlamını taşıyor. Aynı şekilde ikinci bir olumsuz görüş bildirildiğinde ise üyenin mesajı "-2" olarak belirtilecektir. Birkaç üye daha gelip de aynı sunucu hakkında kötü eleştirilerde bulunduğu zaman, sunucuyu "Değerlendirme Altında Sunucular"dan alıp "Karaliste Sunucular" kısmına taşıyacağım. Tam tersi, iyi bir yorum geldiğinde ise "+1" olarak belirteceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 18 Mart 2014; 13:47:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Hangi sunucular Punkbuster Ban, Meta Ban, GGC Ban ve benzeri sistemleri kullanıyor, hangileri kullanmıyor? Hangi serverlarda aktif admin var, hangi serverlarda yok? Böyle bir şeye ihtiyacımız var.

Bazı serverlar var ki bir bölüm içerisinde yığınla hileci ile karşılaşabiliyorsunuz. Bu serverları bir daha girmemek üzere karalisteye alıyorum. Bazı serverlar da var ki, defalarca aynı yerde oynamanıza rağmen pek fazla hileci ile karşılaşmıyorsunuz; güvenlik çok daha sıkı. Bu sunucuların listesini oluşturabilirsek, keyifle oyun oynayabileceğimiz sunucuları da bulabiliriz diye düşünüyorum.

Tabi ki bu listeyi oluştururken sizlerin de yardımlarınıza ihtiyacım var. Bol hile ile karşılaştığınız sunucuları, az çok hile ile karşılaştığınız sunucuları ve memnun kaldığınız sunucuları belirtirseniz bunları listeye sokabilir, diğer oyuncular tarafından da test edilebilir, doğruya yakın genel bir kanaat getirilebilir, ve daha düzgün bir liste oluşmasını sağlayabiliriz.

Listeyi aşağıdaki gibi üç parçaya ayırmaya karar verdim. Şu anda liste diyebileceğimiz bir listemiz henüz yok, ama yakında sizlerin de görüşleriyle büyüyeceğine inanıyorum.

---Karaliste Sunucular---

---Karalisteye girmeye aday sunucular---
    #1. Bumm CQ Large #High Tickets #Golmud/TheDish/Tremors/Siege

---Adminleri iş yapan, sıkı güvenlikli sunucular---

bu konuda haklısın, ben geçen gün bir server a girdim, kimseyi vuramadan 9 kere vuruldum hemen çıktım:Pp

• İşin sıkıntılı yanı oyunu yarıda bırakıp çıktığınızda -25 skill'i geçiriveriyor.

Birinde mouse makro olup olmadığının anlaşılması kolay olmuyor, spectator olup yakından bakmak gerekebilir. Ama BF4'ü birkaç hafta oynamış biri, karşıda AimBot olup olmadığını bir bakışta anlayabilir.
  • Bu skill neye göre oluyor ya , bi sv ye girip 1 kere oldum ciktm -20 yedik yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

Bu skill neye göre oluyor ya , bi sv ye girip 1 kere oldum ciktm -20 yedik yahu.

Yabancı forumlardan araştırdığım kadarıyla kendinden yüksek levellileri öldürürsen fazla, düşük levellileri öldürürsen az skill geliyormuş. Aynı şekilde yüksek levelsen ve düşük levelli biri tarafından öldürülürsen de çok skill gidiyormuş. El sonunda bu oranlara göre artılarla eksiler toplanıp battlelog'da sonucu sana veriyor-muş. Doğruysa bile yine de bir min ve max vardır illaki. Bunun dışında oyun bitmeden çıktığın zaman da eksi skill veriyor diye biliyorum.
  • quote:

İşin sıkıntılı yanı oyunu yarıda bırakıp çıktığınızda -25 skill'i geçiriveriyor.

Birinde mouse makro olup olmadığının anlaşılması kolay olmuyor, spectator olup yakından bakmak gerekebilir. Ama BF4'ü birkaç hafta oynamış biri, karşıda AimBot olup olmadığını bir bakışta anlayabilir.

skill ne işe yarıyor ben bilmiyorum ki? oyunda önemli bir şey mi?
    ..server da bir şey kesinlikle, zaten server a girdim önce düzenleme yapacaktım asker üstünde baktım ben de açık olmayan silahlar bile açıktı, ve çok anlamsız ölüyordum, her seferinde karşı karşıya kalıyorum ama ölen hep ben oluyordum, giden 25 skill olsun anlamsızca ölmeye devam mı edeydim:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BasBelasiWap

quote:

İşin sıkıntılı yanı oyunu yarıda bırakıp çıktığınızda -25 skill'i geçiriveriyor.

skill ne işe yarıyor ben bilmiyorum ki? oyunda önemli bir şey mi?
    ..server da bir şey kesinlikle, zaten server a girdim önce düzenleme yapacaktım asker üstünde baktım ben de açık olmayan silahlar bile açıktı, ve çok anlamsız ölüyordum, her seferinde karşı karşıya kalıyorum ama ölen hep ben oluyordum, giden 25 skill olsun anlamsızca ölmeye devam mı edeydim:D

Skill sadecee battlelogda gözüküyor, istatislikleri kafaya takmayip, zevke bakiyorsaniz cokda önemli bir sey degil.

• 0ops kullanıcısına yanıt
    Kafaya takmıyorum ama her elden sonra merak edip son elin battle report'una bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi.
  • quote:

Kafaya takmıyorum ama her elden sonra merak edip son elin battle report'una bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi.

Aynen onu bende yapiyorum

• Skill egomuzu okşayan yegane değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben hiç bakmıyoum istatistiklere, kafama göre oynar çıkarım:Pp
  • http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2c35cdca-685f-4826-a6df-1cc471964673/The-Banana-Republic-1000-Tickets-Hosted-by-CCG/
    +25 skill ve 3.00kd ratio ile son 100 ticket kala admin beni yenilen takıma bile bile attı ( admin karşı takımdaydı herhalde onu çok öldürdüğümden olsa gerek beni yenilen takıma attı) admini uyarmama rağmen karşı takıma atmayacağım ısrarı üzerine kendisine bu server'ı kara listeme eklediğimi söyledim, tepkisi bu serverdan çık yoksa atacağım oldu, arkadaşlar bu server'a girmemenizi tavsiye ederim:
    The Banana Republic - 1000 Tickets - Hosted by CCG
    http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/2c35cdca-685f-4826-a6df-1cc471964673/The-Banana-Republic-1000-Tickets-Hosted-by-CCG/

• quote:

Bu skill neye göre oluyor ya , bi sv ye girip 1 kere oldum ciktm -20 yedik yahu.

saçmalık işte :)
  • quote:

geçen gün 25-0 bitirdiğim oyunda -2 skill verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .OcG| !CONQUEST LARGE MAPS! | !STATS | GGC-Stream - PBBans

"Team Balance: On" yazmasına rağmen team balance gerçekleşmeyen, oyun bitene kadar 3 vs 10 oynadığımız sunucu olma özelliğini taşıyor. Kalabalık olduğu zamanlarda da oynadım. Tek tük hile ile karşılaştığım zamanlar oldu ama diğer serverlara nazaran aşağı seviyelerde. Yargı altında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 19 Mart 2014; 1:33:54 >
  • Bir serverd admin olması hileye karşı koruma sağlamaz. Beni girdiğim serverlardan kaç kere hack diye banladılar. Scout heli oynuyorum sadece o yüzden yüksek kill alıyorum. Adam k/d'ye bakıp ban atıyor.
  • Buyrun arkadaşlar bütün anti-hack korumaları olan Türk sunucusu
    Sunucumuz yenilenmiş olarak karşınızda Türkiye lokasyonlu == TURK BATTLEFIELD FANS | FAST VEHICLE | GGC-BF4DB-PBBANS == hepinizi bekleriz.
    LİNK:http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/e5e52f8c-c83b-48e8-9be1-d9d7236ceca1/TURK-BATTLEFIELD-FANS-FAST-VEHICLE-GGC-BF4DB-PBBANS/

========SERVER ÖZELLİKLERİ VE KURALLARI========
    1-Türkiye'de yaşayan arkadaşların ping ortalaması 2-50 ms arasıdır.

2- Sunucumuzda küfür ve hakaret yasaktır. (birincide Uyarılırsınız ,ikincide kill yersiniz, üçüncüde kick yersiniz, dördüncüde ban yersiniz)

3- Araçlar normalden daha hızlı çıkar.( %70 )

4- Sunucuda 2 Commander , 4 Spectator vardır.

5- Anti hile programları sürekli çalışır vaziyettedir. Hile kullandığınız fark edilirse sunucuya asla giremezsiniz.

6- Votekick vardır.Admin yokken 2 kişinin !votekick playername yazması oylamayı başlatır. (Oyunda en az 15 kişi varsa oylama başlar)

7- Auto admin sürekli vardır. (Genelde adminler online vaziyettedir)

8- Votemap ile istediğiniz haritayı oynayabilirsiniz.

9- Serverda silah yasağı yoktur.

10- Sunucuda siyasi propaganda ve reklam yapmak yasaktır.

11- Auto balance sürekli yapılır ve gerektiğinde admin müdahalesi ile dengeleme yapabilir.

12- Auto balance sizi aynı tag kullanan arkadaşlarınızın yanına atar eğer takım değiştiremiyorsanız admine söyleyerek yardım isteyebilirsiniz.(Ticket azaldı ise admin sizi karşı takıma atmaz)

HER OYUN ÇEKİŞMELİ VE HİLESİZ OYNANDIĞINDA ZEVKLİDİR!!!

BATTLEFIELD 4 - Oynanabilir Sunucular ve Karaliste Sunucular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunathebarbarian -- 12 Eylül 2015; 3:08:57 >

• Baya eski bir konu ama yinede yaziyim skil puanı yanılmıyorsam ki bir kaç defa denedim.isterseniz 200/0 oynayın +1 skil puanı kazanamazsınız oynadıgınız oyunda hangi sınıfla oynuyorsanız o sınıfın araç gereçleriyle diğer oyunculara yardım etmeniz gerekiyor nekadar yardım okadar skil puanı.Şahsen ben böyle gözlemledim.

servlere gelince benim oynadığım serveler bunlar.Hem sağlam elemanlar giriyor hemde gün içinde baya dolu oluyorlar.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/62a4e1d8-cb27-4da7-a6d6-81135428c303/01-BP4U-net-Dragon-Teeth-Propaganda-PearlMarket-Votemap/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/b31f20b2-b2cb-4eb0-a143-c931d8c47041/11-Clan-2-2-CHAIN-LINK-DICE-Friends/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/e1488121-7c37-46dc-95b9-9c4677fd0664/DK-SVeA-24-7-Silk-Road-TDM-400-ticks-4Netplayers/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/4e135030-2d79-4714-8464-330fa7e752df/24-7-Mountain-of-Madness-Anlauf-statt-Gleitgel-by-eHK-GWT/

http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/1c0fdddd-f416-4a22-a734-7df597e6aa0c/Battle-Royal-Chainlink-Propaganda-4000-Tickets/

Buda benim profilim arkadaşlar beraber oynamak istene varsa ekliyebilir gün içinde 2-3 kişi beraber oynuyoruz.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Dc_NeuS_AwT/stats/895941680/pc/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6DD84D3A -- 12 Eylül 2015; 18:55:01 >

• Bayadır BF4 oynamıyorum. Şöyle nereden baksan altı ayı geçmiştir. Bir süredir yeniden oynamak istiyorum. Bir yığın geliştirmeler olmuştur şimdi, tekrardan da alışması var. Isınabilirsem oynayabiliriz beraber. Tekrar kurup hesabı yükleyim beraber oynayabiliriz.
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Siz yükleyin elbette oynarız.Hazır oldugunuzda beni arkadaşlığa ekleyin profilimi zaten yukarda vermiştim ordan ulaşabilirsiniz.Genelde akşam 8den sonra oynuyoruz giderse gece 01-02 leri görüyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.