Battlefield 3 ü pcde 130 saat , ps3 de 250 saat oynayan birisi olarak daha 1 hafta önce bf4 aldım. Battlefield 3 çok çok iyi bir oyundu özellikle metro ve noshair canals çok çok efsane haritalardı. Bayada iyi oynanırdı yani oynayan oynardı 30-0 gibi skorlar m16a3 ile çok rahat yapılırdı ve aşırı zevkliydi Sonradan premium aldım bf3 için , ve keşke almasaydım diyorum kendime. Bir sürü yeni haritalar eklendi falan ama hiçbirini 15 dakikadan fazla oynayamadım. Dayanamadım yani. Sırf bazı silahlar açılsın diye oynadıklarım vardı fakat açılan silahlarda pek güzel değildi doğrusu. Conquestte metrodaki gibi %10 koşu %90 aksiyon değilde , %90 koşu %10 aksiyon havası vardı 64 playerlikte bile. Neyse işte aradan 1 yıl geçti falan battlefield 4ü artık almanın zamanı geldi falan dedim. Aldım oyunu ve ilk açtığımda çok çok büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştım. Oyun sanki çok değişmişti , geriye gitmişti. O silahı tutuşu falan çok kötüydü doğrusu. Bazı yerlerde oyunu medium-high oynamama rağmen ışık bugları silahın gereksiz parlaması vb. gibi ufak tefek sorunlar yüzünden oyunu keşke almasaydım dedim. Sonradan şans vermek istedim oyuna ve 3-4 saat oynadım. Sonradan farkettim ki oyuna alışınca cidden çok keyifli bir oyun haline geliyor. Oyunu tek başına oynamak yerine squadın ile oynamak cidden çok keyifli. Fakat yinede bir bf3 havası vermedi doğrusu. 10 saat falan oynamam var şu an genelde yüksek ticketli 64 lük conquestler oynuyorum haritalar büyük olduğu için. Fakat bir süre sonra haritalar kendini çok tekrar etmeye başlıyor. Metro gibide bir harita yokki öyle sadece onu oynayalım. Operation locker var oda baya karışık geldi bana. Yani durum böyle. Size sormak istediğim premium haritaları silahları vb. almaya değer mi ? Premium haritaları nasıl , bf3 deki gibi görünüşü güzel içi boş mu ? Oynaması zevkli mi ? Nedir düşünceleriniz ?
Sizinle ayni fikirdeyim özellikle bir clana bagliysaniz bf4 e tadindan yenmez Toplu bir sekilde oyun oynamak. Clanca maç yapmak seviyeliyse karsindaki insanlar super. Benim fikrime göre (137 level)
Ben su an yeni oynuyor olsam premium alirdim. Ama gidipte 100 tl premium a para vermem en fazla 50 tl verirdim. Yani bence o fiyatin alti varsa alabilirsiniz. Yani bunu izleyerek veya bizim anlatmalarimizdan sadece fikir edinebilirsiniz asla bilemezsiniz.
En fazla Oynanan haritalar benim gördüğüm kadari ile
metro (pre) Locker Shangai Pearl market(pre)
Benim en begendigim haritalar naval strike haritalari. Ama bazen oyuncu olmuyor. Alinirmi alinir ama çok para vermeyin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bf 3 te 290 Bf4 te 450 saatlik deneyimim ile şunu söyleyeyim bf3 seviyorsanız biraz daha ağır oynanışı seviyorsunuz demektir Bf 3 ile 4 arasında en bariz fark suppresion farkıdır Bf3 te eğer arkadan vurulursanız yüzde 90 cevap verme şansız yok demektir Ama bf 4 te bu şans var bf4 hızlı bir oynanışa sahip çok hızlı karar vermeniz gerekiyor tank kullanırken bile bu böyle Bir noktayı hedef alıp sabit olarak durma şansınız yok denecek kadar az sürekli hareket etmeniz gerek Locker haritası metronun bf4 halidir Karışık değil isterseniz conquest oynama taktiği anlatabilirim Premium haritaları çoğu güzel oyuncu bulma sıkıntısı çekmesiniz(en azından ben çekmiyorum akşamları 7-8 den sonra serverlar dolmaya başlar)Pre silahlarda ise öyle çok inanılmaz farkı olan yok normal silahlarda gayet yeterli Tabi pre nin bence en güzel özelliği pre haritaların olmadığı sunuculara girerken ortaya çıkıyor eğer sunucuya girme sırası varsa pre önceliği ile ilk presi olan giriyor
Bende premium var arada giriyoruz değişiklik olsun diye. Klasik haritalar her zaman daha iyidir. Locker ise metrodan daha karışık değil emin ol. Lockerin metrodan farkı dışardan karlı bölgeden oyunu açabilme şansın var. Yoksa kapılarda bekleyerek o harita sıkıcı oluyor.
BF3'de ki oynanabilirlik BF4'de yok. 140 lvl oldum. Hala alışamadım BF4'e :)
Bf 4 almıştım ilk çıktıgında yanında china rising paketiyle şimdi originde gördüm premium paket 20 euro 70 tlye geliyor. Daha ucuzunu bulabilirmiyim. Alınırmı ? Birde içinde bf 4 ün ayrı oyun anahtarıda var. Bu paketi kendi üyeliğimin üzerinemi gelicek yoksa. Ayrı gelip baştan lvl kasmak zorundamı kalıcam? Sadece ek paketlerin olduğu bir paket yok sanırım? Çok soru sordum umarım bilen biri çıkar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme