Şimdi Ara

Battlefield 4 Rusçadan İngilizceye çevirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen konuya giriyim daha öncede başka bir başlıkta yardım istemiştim ama ilgilenen olmadı,ben originden rus vpn kullanarak RU versiyon bf4 aldım.Oyunu indirmeye çalışırken sadece rusça ve polonyaca seçenekleri çıktı karşıma ve rusça olarak oyunu indirdim.

EA destekle konuştum ancak sipariş iptal ederiz vb diyorlar ama gerek olmadığını öğrendim.Sanırım ingilizce dil dosyaları paylaşılıyormuş birkaç işlem yapılıp oyun ingilizce olarak oynanabiliyormuş.

Eminim benim gibi ru versiyon alan olmuştur,nereden indireceğiz nasıl yapacağız oyunu ingilizce,anlatırsanız sevinirim.

• geçmiş olsun hocam bf3de az uğraşmamıştım zamanında bir süre sonra o dil dosyalarını bulamıyorsun yeni gelen patchlerle felan uyuşmuyor bir sürü hata mata... İptal ettir bence siparişini.
  • Forumda baktım millet 140 tl ye meksikadan filan almaya çalışıyor ben digital deluxe'yi yaklaşık 80-90 tl ye aldım.Arada baya fark var yani.Zaten 30 gün deneme süresi var oyunu yeni gelmiş EA'e böyle bir sistem.Eğer çok uğraştırırsa iade ederim ama bana bu ingilizce dosyaları vs hangi sitede olur nasıl yaparız anlatacak birisi çıkarsa iyi olur
  • yalnız bf4 + premium 140 lira, sadece bf4 alırsan 76 lira.Digital deluxe sürümün artıları nedir bilmıyorum ama içinde premıum ve dlc paketleri olmadığı açık yani düz oyuna 90 lira vermişsin hemde rus key.

deluxenın normal sürümden tek farkı üçbeş silah ve araç kiti...
  • tr de bile 76 tl. meksikada da o civarda.

bf3 te biz çok çektik.

ucuz bile olsa - ki değil - rus versiyonunu kullanma. iptal et.
  • Order history'de gözükmüyor oyun.Bende mailime baktım orda yazıyor order number aldım,gittim EA chate konusmaya verdim numarayı.Ama öyle bir sipariş verilmemiş diyorlar.Oyunu indirdim hatta şuan my gameste gözüküyor.Daha sonra maildeki rusça faturayı attım.Tekrar 24 saat beklememi email yoluyla bana ulaşacaklarını söylüyorlar.

SİZ SİZ OLUN RUSÇA KEYe BULAŞMAYIN.
  • Çok geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirimli kod ile Playstore veya Meksika üzerinden almak varken, neden RUS key. Birde oynamak için devamlı VPN gerekiyorsa, çöp olmuş demektir o ping her zaman yüksek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 28 Ekim 2013; 18:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

İndirimli kod ile Playstore veya Meksika üzerinden almak varken, neden RUS key. Birde oynamak için devamlı VPN gerekiyorsa, çöp olmuş demektir o ping her zaman yüksek olur.

Meksika olayı daha bilinmiyordu benim aldığım zaman.Oynamak için devamlı vpn gerekmiyor.Tek sorun dil.İnşallah iade edebilirim. -.-
  • ah kardeşim ah.
    neden hiç araştırmadan sormadan sorgulamadan aldın.
    üzüldüm gerçekten senin adına.
    iade etmeye bak.ne et ne yap iade et.
  • Sonunda iade edebildim.2 gündür uğraşıyorum yetkililer hep siparişiniz gözükmüyor diyordu,bugün girdim bi başka yetkiliye çattım böyle böyle diye,hemen kredi kartımın son 4 hanesini ve sipariş no mu verdim ve iade ettim.Ama ingilizce patch attım oyun silindi tekrar yükleme derken bana rus keyi 40-50 gb internet ve 2 gün süren sinir krizleri yaşattı.Sonra hemen gidip playstoredan aldım bi daha meksika filan uğraşamam

ASLA RU VERSİYON ALMAYIN SAKIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieve -- 29 Ekim 2013; 22:00:37 >
  • Oyunun kurulu oldugu dizi içerisindeki D:\Program Files (x86)\Battlefield 4\Data\Win32\Loc klasörünün yedeğini alıp en. başlayanlar kalsın ( ENGLISH ) diğerlerini silin sonra oyun İngilizce oluyor
  • teşekürler oldu :)
  • bf3 rus key den baya çeken birisiyim her patchde sıkıtı yaşıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkorkusuz

Oyunun kurulu oldugu dizi içerisindeki D:\Program Files (x86)\Battlefield 4\Data\Win32\Loc klasörünün yedeğini alıp en. başlayanlar kalsın ( ENGLISH ) diğerlerini silin sonra oyun İngilizce oluyor

en ile başlayan yok ? o dosyaları yükleyebilcek olan var mı
  • hellbutcher00096 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben bir inceledim de ortalama 450 ila 550 MB arası tutuyor en iyisi sen netten araştır senin için daha avantajlı ve hızlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkorkusuz

Oyunun kurulu oldugu dizi içerisindeki D:\Program Files (x86)\Battlefield 4\Data\Win32\Loc klasörünün yedeğini alıp en. başlayanlar kalsın ( ENGLISH ) diğerlerini silin sonra oyun İngilizce oluyor

Eyw reis oyunu bitirmiştim şimdi tekrar oynayım dedım arkdaş sayesinde rusçadan ingilizce oldu.

Sagolsun :)
  • Ben Bikere bf3 us key aldım ne biliyim oyun ayarlarını karıştırıyodum dili almanca yaptım oyunun dosyalarını bozduk oyuna giremez olduk ve oyunu en baştan indirdim
  • Hortlattığım için özür ama yardımcı olun. Oyunum ingilizce. Nasıl Rusça yaparım ? Ayrıca nasıl kiril alfabesini açabilirim chatte konuşmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogün Dadaş

Hortlattığım için özür ama yardımcı olun. Oyunum ingilizce. Nasıl Rusça yaparım ? Ayrıca nasıl kiril alfabesini açabilirim chatte konuşmak için.

Bende de rusça var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.