Şimdi Ara

Battlefield 4 Silah Seçimi / YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bf4 te 24 seviyeyim fakat halaa engineer da tam olarak hangi silahı kullanabileceğimi seçemedim.

Mesela Assault ken orta-uzun mesafelerde conquest, conquest large gibi haritalarda AK 12 çok güzel bir silah bana uyuyor Accuarcy yüksek uzun mesafe silahı. Assault la Team Deathmatch oynarken ise m416 kullanıyorum çünkü hip fire olsun sekmesi olsun mermi hızı olsun hepsi ideal.

Biraz uzun yazdım fakat kusuruma bakmayın. Engineer da conquest haritalarda uzun-orta mesafe haritalarda hangi silahı kullanacağımı bilmiyorum. CARBINE kullanacağım fakat mesela ACW R çok iyi TDM silahı ama uzak mesafede böyle güzel bir carbine bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz ? Silahların artı ve eksi yönlerini söylerseniz memnun olurum. Lütfen acil birazcık

• Arkadaşlar 2 aydır doğru düzgün silah bulamadım biraz acil cevap verirseniz çok memnun olurum
  • Hocam aug-a3' güzel silah,seri ve isabetli ateş edebiliyorsun.Çok sekmediği için uzaktaki adamlarıda rahatlıkla alabilirsin.Ama ben genelde shotgun kullanıyorum,nişanı adama denk getirdin mi orta ve uzak sayılabilecek noktalardan bile tek atabiliyorsun.Benim genelde kullandığım shotgun ise 870 mcs.Bu silah diğer shotgunlara kıyasla biraz ağır ama dediğim gibi iyi nişan alırsan tek atıyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.