Şimdi Ara

Battlefield 4 ve DLC leri Yedekleme (Anlatım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
13
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 4 yedeklemesi battlefield 3 gibidir fakat iş DLC lere geldiği zaman karışıyor.Tüm DLC ler kurulu iken yedek alıp bf4 ü sorunsuz bir şekilde oynasakta DLC haritalarına girerken sorun çıkartıyor.Ben en baştan anlatacağım.Uğraşmak istemeyenlere de en sona bir kısayol ekledim.

Bilgisayarımızda oynamaya hazır bir battlefield 4 varken Origin Games klasörünü buluyoruz.(Ben de burada. C:\Program Files (x86)\Origin Games) .Buradaki battlefield 4 klasörünü olduğu gibi herhangi bir yere kopyalıyoruz.
    Formattan sonra veya başka bir hdd/ssd kurulum yaparken origin tekrardan kuruyoruz.Origin Games klasörüne yedeklediğimiz Battlefield 4 klasörünü atıp originden indirmeye başlıyoruz.Origin download ı atlayıp direk kuruluma geçecektir.

Tüm bunları yapsanız bile DLC leri kurulu olarak görmeyecektir,aşağıdaki gibi bir ekranla karşılaşırsınız.

Bunun için :

Regedit i açıyoruz. Çalıştıra (Windows+R) regedit yazıp girebilirsiniz.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\EA Games\Battlefield 4 dizininı sırayla buluyoruz.Eğer Battlefield 4 klasörü altında sadece InstallOptSelect varsa DLC haritalarına giremessiniz.

InstallOptSelect ile birlikte
    Xpack0 ( Second Assault )
    Xpack1 ( China Rising )
    Xpack2 ( Naval Strike )
    de olmadılır.Aşağıda görmüş olduğunuz gibi Xpack2 yok ve naval strike haritasına giremiyorum.

Düzeltmek için regedit te Battlefield 4 e sağ tıklayıp Yeni > Anahtar a tıklayıp adını Xpack2 yapıyoruz.Karışımızda böyle bir görüntü olmalı.

Sonra oluşturduğumuz bu Xpack2 e tıklayınca sağ taraf böyle görünecektir.

Varsayılan yazan yere çift tıklayıp Değer Verisi kısmına true yazıyoruz ve kaydediyoruz.Regeditle işimiz bittikten sonra böyle görünmeli.

Burdan sonra naval strike a rahatça girebiliriz.

Xpack2 Naval Strike içindi.Second Assaultta sorun yaşıyorsak Xpack0 , China Rising de sorun yaşıyorsak Xpack1 yazıyoruz tek değişiklik bu.Hepsinde sorun varsa bu 3 ünü ayrı ayrı yapıyoruz.

Az önce kendimde bu yolla yaptım fakat biraz zahmetli iş.Siz de , tüm bunlarla uğraşmak istemeyenler , vermiş olduğum dosyayı indirip kolayca halledebilirsiniz.

https://drive.google.com/file/d/0B2LuQunAPhxvdVlUM0wwTkg2eHM/view?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 25 Haziran 2016; 21:10:26 >

• Bilinmesi gereken bilgiler anlatım için emeğine sağlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format sonrası çıkan bir sorun . Türkçe kaynak yok bununla ilgili eline sağlık .
  • emeğine sağlık. güzel bir çalışma olmuş
  • Premium olursa denerik :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediklerini yaptım ama dragon dlcsini görmüyor

• Dragon's teeth için xpack3 olması gerekiyor.Resimde gördüğüm kadarıyla orada bir sorun yok.Sorun başka bir şeyden kaynaklı , regeditten değil.
  • .
  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bilgilendirme için.
  • aynısı china rising ek paketinde başıma geldi silip tekrar yüklemek zorunda kaldım anlatım için saol :)
  • Eline saglik, yararli konu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen C'den harici diske taşıdım bf4'ü sıkıntı çıktı bu işe yaradı sağol hocam
  • Az önce kendimde bu yolla yaptıp fakat biraz zahmetli iş.Sizde tüm bunlarla uğraşmak istemeyenler vermiş olduğum dosyayı indirip kolayca halledebilirsiniz.

https://yadi.sk/d/zdU8DkwJbqyhE
  • Hocam az önce dediklerinin hepsini yaptım ama hala aynı sorun :S
  • Emeğine sağlık
    Yakın zamanda format atacağım muhakkak işime yarayacaktır.
  • mesajım bulunsun format sonrası işime yarayabilir

teşekkürler anlatım için
  • Sabit diski ikiye böldüm bir kısmında sadece BF4 yedeği var her formattan sonra onu tekrar origin games'e kopyalıyorum bende bir sorun olmadı dahaca, çok yaygın bir sorun mu yani yaşamamam normal mi?
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Belki düzelmişlerdir bu sorunu.Bunlarla uğraşmadan direk görebilir ama bir ay önce bu işlemleri yapmak gerekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rampetessh

Belki düzelmişlerdir bu sorunu.Bunlarla uğraşmadan direk görebilir ama bir ay önce bu işlemleri yapmak gerekiyordu.

Yaklaşık 2-3 ay önceki formattan sonra da bunları yapmadan dlcleri oynamaya başladım ama
  • adamsın adam adam sağol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.