Şimdi Ara

BATTLEFIELD ACIL DESTEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben yaklasık 8 aydır Battlefield 3 oynuyorum fakat su son 4 gundur oyunu oynarken hoporlorden ınanılmaz rahatsız edici ses geliyor oyun donuyor ve laptopu kapatmak zorunda kalıyorum donanımda mı bi problem var bilmiyorum ama ekran kartım güncel oyun orijinal ses kartı derseniz o da guncel yazıyor ne olursun yardım edin :(

• Ses kartı realtek muhtemelen en güncelini yükle,R11 falandı sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg

Ses kartı realtek muhtemelen en güncelini yükle,R11 falandı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=Kjuy_NMLvlc&feature=youtu.be ses aynen boyle oluyor onlarda güncel normalde bilgisayar gayet iyi calısıyor ama oyun oynarken videodaki gibi :(
  • cevap yok mu ?? hadi arkadaslar bi yardım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteres

cevap yok mu ?? hadi arkadaslar bi yardım ya

Ekran kartının güncel sürümünü kaldırdıktan sonra birde herhangi eski bir sürümünü kurup deneyebilirsin bende işe yaramıştı.
  • quote:

PM attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatbush Zombies

quote:

Ekran kartının güncel sürümünü kaldırdıktan sonra birde herhangi eski bir sürümünü kurup deneyebilirsin bende işe yaramıştı.

hocam zaten sürüm eski oldugunda bu hatayı vermeye basladı bende ekran kartındandır diye güncelledim ama hata yine devam etti ...
  • aynı sorun bende de var, aylar sonra oynayayım dedim geçenlerde. bir süre oynadıktan sonra oyun donup dırrrrrrrrrr sesi takılı kalıyo reset atmadan düzelmiyor. 12.11 beta11, realtekin de en güncel sürümü yüklü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.