merhaba arkadaslar ben yaklasık 8 aydır Battlefield 3 oynuyorum fakat su son 4 gundur oyunu oynarken hoporlorden ınanılmaz rahatsız edici ses geliyor oyun donuyor ve laptopu kapatmak zorunda kalıyorum donanımda mı bi problem var bilmiyorum ama ekran kartım güncel oyun orijinal ses kartı derseniz o da guncel yazıyor ne olursun yardım edin :(
Ses kartı realtek muhtemelen en güncelini yükle,R11 falandı sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: Dâurkhôneg
Ses kartı realtek muhtemelen en güncelini yükle,R11 falandı sanırım.
Ekran kartının güncel sürümünü kaldırdıktan sonra birde herhangi eski bir sürümünü kurup deneyebilirsin bende işe yaramıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: anteres
cevap yok mu ?? hadi arkadaslar bi yardım ya
PM attım
quote:
Orijinalden alıntı: Flatbush Zombies
quote:
Orijinalden alıntı: anteres
cevap yok mu ?? hadi arkadaslar bi yardım ya
Ekran kartının güncel sürümünü kaldırdıktan sonra birde herhangi eski bir sürümünü kurup deneyebilirsin bende işe yaramıştı.
hocam zaten sürüm eski oldugunda bu hatayı vermeye basladı bende ekran kartındandır diye güncelledim ama hata yine devam etti ...
aynı sorun bende de var, aylar sonra oynayayım dedim geçenlerde. bir süre oynadıktan sonra oyun donup dırrrrrrrrrr sesi takılı kalıyo reset atmadan düzelmiyor. 12.11 beta11, realtekin de en güncel sürümü yüklü.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme