Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jamez

quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D Luffy

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Single olarak ilk oyundan çok çok daha iyi geldi bana

ilk oyundan zaten çok çok daha iyi , tek düz ilerle ateş et yok. En azından ortada elle tutulabilir bir senaryo var , ara videolar daha çok. Ya şu karda donmamaya çalıştığımız bölüm Crysis:Warhead ' dan (ç)alıntı değil mi ?

Hocam hatırladığım kadarıyla Crysis'te donma olayı yoktu.Yanlış mı hatırlıyorum yoksaKarlı bölüm vardı ama ilerlerken ,bi yere git ısın falan olayı yoktu sanırım...Çok oldu oynayalıda karıştırıyor olabilirim

nano suit bozulduğunda soğuktan kaçtığımız bir bolum vardı

Crysis : WH ' dede varillerin yanında ısınma , eve girme vs yapıyoduk. Neyse salla oyun multi zaten . :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123

Arkadaşlar oyunda zaman zaman ekranda silah çıkmaması loading ekranında donma problemlerini cok sık yaşıyorum bu herkeste mi böle yoksa bende mi bir şey var

Aynen bizde de çok sık oluyor,dashboarda dönene kadar da düzelmiyor,çok sinir bozucu bir durum.
  • az önce bitirme şansım oldu. gerçekten başından sonuna kadar güzel bir aksiyon oyunu. herkesin oynaması gereken bir oyun. yalnız keşke sonu daha fazla zorlasaydı. çok kısa sürdü uçak bölümü. güzeldi ama çok kısaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

az önce bitirme şansım oldu. gerçekten başından sonuna kadar güzel bir aksiyon oyunu. herkesin oynaması gereken bir oyun. yalnız keşke sonu daha fazla zorlasaydı. çok kısa sürdü uçak bölümü. güzeldi ama çok kısaydı

Ya hakkaten o son düz sinematik olmuş. Önceki bölümlerde bi iki zorladığı yer vardı ama finalde hiç birşey yapmıyoruz nerdeyse :S
  • Hiç mi multi oynayan yok ya?Ekleyin beni SuMMerFaCToR hiç yoktan tanıdık biriyle oynuyorum havası katar.
  • Oyunu bugün bitirdim ama pek güzel single senaryosu olduğunu söyleyemeyeceğim. Son bölüm heyecanlı geçiyor birazda olsa başka birşey yok single'da.

Genel olarak tekdüze ilerleyen monoton bir fps oyunu olmuş.

Multisini ilerde denerim inşallah ama sırf multisi içinde alacağımı sanmıyorum.
  • Multiyi öneririm fakat tüm silahları açtıktan sonra insanı sıkıyor aynı MW2 deki gibi. Artık oynayamıyorum acayip sıkılıyorum oynarken... Oynıcağımı oynadım 24 level oldum diye düşünüyorum... Takaslamayada kıyamıyorum
  • zammır ekledim...herkes bad company oynayamaz
  • GT:SootyGolem bc2 oynayanları ve diğer live kullanıcıları eklerlerse sevinirim..
  • Benim oyunum da haftasonu elime ulaştı. Henüz singleplayer sadece bir kaç bölüm oynayabildim. Biraz da multiplayer moduna baktım. Oyunun konseptini beğendim (bu arada sıkı bir MW oyuncusu olduğumu belirteyim).

Özellikle hem BF2 hem de MW2 oynamış olanlara bir sorum olacak.
    BF2'de özellikle koşarken ve nişan alındığında hareketli görüntülerde bir sorun var gibi. MW2 oyununda koşarken görüntü gayet sorunsuz akıyor. Fakat BF2 oyununda görüntü sanki bir engele takılıyor ve kare kare akıyor gibi. Tam olarak böyle de değil ama, MW serisindeki gibi pürüzsüz akmadığı çok açık. Belki MW serisine alıştığım için ama görüntü beni çok yoruyor ve akıcı olmaması aksiyon keyfini sekteye uğratıyor. Oyundan soğursam sırf bu yüzden soğuyacağım.

Samsung B650 serisi Lcd Tv kullanıyorum ve hem 100Hz açık hem kapalı olarak denedim, sonuç değişmedi. Ayrıca tam ekran yatay akan görüntülerde bir sorun olduğu kesin. Şöyle ki, görüntüyü bir yerden yatay olarak kesin ve o noktada bir dalgalanma olduğunu düşünün; böyle bir etki oluşuyor. Bu her zaman yok tabi, özellikle sniper ile uzağa nişan alıp etrafta döndüğüm zaman görüyorum.

Sorunun Tv'den kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Çünkü Fifa 10 dahil birçok oyunda denedim ve BF2'deki durumla ilk defa karşılaştım. Bir de RE5 oyunu da bu açıdan biraz sorunlu idi. Ondaki sorunları da en kaliteli Plazma Tv'lerde dahi gördüm.

Benim gördüklerim ile benzer tecrübe yaşayan var mı ? Acaba diyorum görüntü çıkışını 1080p yerine 720p seçsem iyileşme olur mu (bunu akşam deneyebilirim ancak).
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Arkadaşlar inanılmaz bir oyun herkeze tavsiye ediyorum...Bu oyuna yeni başlayan bir insan bile kendini ezik hissetmeyecek kadar gercekçi bir oyun...

Signore ben her iki oyunuda oynadım senin sorunun ben farketmedim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manavus -- 1 Nisan 2010; 18:36:17 >
  • oyun çok akıcı olmuş,ancak hard`a alıp oynamanızı tafsiye ederim,
    normal seçtiğinizde çok yavan gelebilir, ben 2 kademe sonra tekrar baştan başlamak zorunda kaldım
  • Hard modu COD Veteran gibiyse aman kalsın. Adamı çileden çıkartıyordu COD Veteran zorluğu...
  • çok zor değil tafsiye ederim,ben5-6- bölüm geçtim kalan 3 bölüm sanırım
  • BC2nin Hardi anca CoD`un Regular`i olur.
  • valla ben ilk kez oynamama rağmen en sonda başladım hiç zorlamıyor
  • Hard zorluk seviyesinde başlarım artık o zaman.

Teşekkürler.
  • oyun çok iyi bee ses sistemiyle kendımı ormanın ıcınte hıssettım her seyden önce oyunun sesleri çok kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Benim oyunum da haftasonu elime ulaştı. Henüz singleplayer sadece bir kaç bölüm oynayabildim. Biraz da multiplayer moduna baktım. Oyunun konseptini beğendim (bu arada sıkı bir MW oyuncusu olduğumu belirteyim).

Özellikle hem BF2 hem de MW2 oynamış olanlara bir sorum olacak.
    BF2'de özellikle koşarken ve nişan alındığında hareketli görüntülerde bir sorun var gibi. MW2 oyununda koşarken görüntü gayet sorunsuz akıyor. Fakat BF2 oyununda görüntü sanki bir engele takılıyor ve kare kare akıyor gibi. Tam olarak böyle de değil ama, MW serisindeki gibi pürüzsüz akmadığı çok açık. Belki MW serisine alıştığım için ama görüntü beni çok yoruyor ve akıcı olmaması aksiyon keyfini sekteye uğratıyor. Oyundan soğursam sırf bu yüzden soğuyacağım.

Samsung B650 serisi Lcd Tv kullanıyorum ve hem 100Hz açık hem kapalı olarak denedim, sonuç değişmedi. Ayrıca tam ekran yatay akan görüntülerde bir sorun olduğu kesin. Şöyle ki, görüntüyü bir yerden yatay olarak kesin ve o noktada bir dalgalanma olduğunu düşünün; böyle bir etki oluşuyor. Bu her zaman yok tabi, özellikle sniper ile uzağa nişan alıp etrafta döndüğüm zaman görüyorum.

Sorunun Tv'den kaynaklandığını hiç sanmıyorum. Çünkü Fifa 10 dahil birçok oyunda denedim ve BF2'deki durumla ilk defa karşılaştım. Bir de RE5 oyunu da bu açıdan biraz sorunlu idi. Ondaki sorunları da en kaliteli Plazma Tv'lerde dahi gördüm.

Benim gördüklerim ile benzer tecrübe yaşayan var mı ? Acaba diyorum görüntü çıkışını 1080p yerine 720p seçsem iyileşme olur mu (bunu akşam deneyebilirim ancak).

Arkadaşta LG LH 5000 serisi tv var bahsettigin takılmalar olmuyor acaba tvden kaynaklanan bi sorunmu? bende samsung B651 tv almayı düşünüyordum hatta lcd tv bölümüne bu iki model için soruda sordum sen böle diyince gene kafam karıştı

• Arkadaşlar benim oyunla ilgili bir sorum var, iki saat uğraştım geçemedim, 4. upriver bölümünde bayağı ilerledim, adamımızı kurtarmaya az kalmışken duvarı yıkıp bir tank ve adamlar geldi, adamları öldürdüm tankı da rgp ile yok et diyor ama bende sadece silahtan atılan bombalar var onları salladım ama hiç işlemedi kafayı sıyıcam beyler bir yardım edersieniz çok sevinirim...
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.