Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar affola oyunum orj. değil. dün başladım oynamaya. vip code um yok. dün single oynadım iyi güzelde multi yapayım dedim serverlar nanay. yani server bulmuyor. ya da bulamıyormu? yoksa dün akşam bir sorunmu vardı serverlarda. multi oynamak istiyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 13 Aralık 2010; 12:52:34 >
  • Dün geceyarısına doğru multi oynadım sorun yoktu
  • Dün saat 4-5 gibi bende de server bağlantısı koptu ama sadece 10 dk. sürdü.Büyük ihtimal senden kaynaklı sorun.Bu sorun tüm oyunlarda oluyorsa Xbox 360 için modemden port açabilirsin.Ayrıntılı bilgi için;

http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=584691
  • quote:

Orijinalden alıntı: heman_

ya arkadaşlar affola oyunum orj. değil. dün başladım oynamaya. vip code um yok. dün single oynadım iyi güzelde multi yapayım dedim serverlar nanay. yani server bulmuyor. ya da bulamıyormu? yoksa dün akşam bir sorunmu vardı serverlarda. multi oynamak istiyorum....

multi için vip code alman gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 13 Aralık 2010; 13:15:11 >
  • Bir aksilik olmazsa uzun bir arada sonra BC 2'ye geri dönüyorum. 21 Aralık'ta Vietnam DLC si çıkıyor kaçmaz benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omersenel

quote:

ya arkadaşlar affola oyunum orj. değil. dün başladım oynamaya. vip code um yok. dün single oynadım iyi güzelde multi yapayım dedim serverlar nanay. yani server bulmuyor. ya da bulamıyormu? yoksa dün akşam bir sorunmu vardı serverlarda. multi oynamak istiyorum....

multi için vip code alman gerekli..

Hayır,VIP code olmasına gerek yok multi için.VIP Map packlere sahip olabilmek ve yeni haritalarda oynayabilmek için gerekiyor.Bende de vip code yok sadece map packleri oynayamıyorum.

• no games available at this moment

we couldnt find any games, please try again

diye uyarı geliyor nedir bu bendenmi serverdanmı kaynaklanıyor...
  • Eğer hdd yoksa ve updateleri yapmazsan böyle bir hata veriyordu bana.harddisk alıp oyun updatelerini yüklemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Eğer hdd yoksa ve updateleri yapmazsan böyle bir hata veriyordu bana.harddisk alıp oyun updatelerini yüklemen lazım.

dostum dün 1,76 gb lık bi update diye bir uyarı geldi. ama vietnam mapi sanırsam. onu yüklesem girebilirmiyim online. birde harddisk demişsin harddiskim yok ama 4 gb lık usb belleğim var ona atabilirmiyim updateyi.
    teşekkürler
  • şimdiye kadar çıkmış tüm updatelere nasıl ulaşabilirim. hepsinin yüklemem gerekicek sanırsam. xboxı yeni aldık bilmiyoruz affedin
  • vıp kodu ms pointle alabılıyormuyuz arkadaslar? alabılıyosak nasıl alındını bırısı anlatabılırmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

vıp kodu ms pointle alabılıyormuyuz arkadaslar?

1200 points'e alabilirsin.
  • Bu oyuna rush ve deathmatch gibi bölümleri hiç yapmayacaklardı.
    Bf2 nin tarzı bu değil çünkü.Rush yine mantıklı ama bunun gibi bir çok oyun modu oldu zamanda oyuncular bölünüyor.
  • Bana cvp verecek kişi yokmu arkadaşlar
  • quote:

Bana cvp verecek kişi yokmu arkadaşlar

XBL'a bağlan otomatik son sürümü kurar zaten.
  • quote:

Oyuna girerken küçük bir update yapıcak oyun.En fazla 1 dk sürer.Oyunun menüsüne gelince Multiplayer başlığı altındaki weapons seçeneğine gir.Önce Vip code'unuz var mı,girmek istermisiniz gibi bir soru sorucak onu 'ye basıp atlatınca update var,yüklemek ister misiniz diye soru soruyor.İşte orda kabul ediceksin.

Hatırladığım kadarı ile önce bi 400 küsür mb lık bir update,ardından da 1.64 gb gibi 2. update i yapıcak.Böylece server sıkıntısı çekmeyeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

pekı nasıl alındını kısaca anlatırmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

pekı nasıl alındını kısaca anlatırmısın?

cheapxboxlivecodes.com veya maximuscards.com'dan ya da forumun 2.el kısmından 1600-2000-4000 ms pointten birini alırsın.Kodu live'dan girip hesabına yüklesin ms pointleri.Ardından xbox live marketplace'e girip battlefield bad company 2 vip code'u satın alırsın.Ardından sana gelen vip code u oyun menüsündeyken gerekli yere girip aktivasyonu tamamlarsın.

• yakında ps3 e alıcam xbox da var ama pek multisine girmem paralı diye live üyeliğim bitti ps3 e alınca takılcam buna
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Oyuna girerken küçük bir update yapıcak oyun.En fazla 1 dk sürer.Oyunun menüsüne gelince Multiplayer başlığı altındaki weapons seçeneğine gir.Önce Vip code'unuz var mı,girmek istermisiniz gibi bir soru sorucak onu 'ye basıp atlatınca update var,yüklemek ister misiniz diye soru soruyor.İşte orda kabul ediceksin.

Hatırladığım kadarı ile önce bi 400 küsür mb lık bir update,ardından da 1.64 gb gibi 2. update i yapıcak.Böylece server sıkıntısı çekmeyeceksin.

ama abi harddisk yok nereye yüklücek o kadar şeyi. usb bellek var 4 gb lik olurmu ki o

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.