Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: TOMEKK

vıp kodu ms pointle alabılıyormuyuz arkadaslar?

1200 points'e alabilirsin.

pekı nasıl alındını kısaca anlatırmısın?

cheapxboxlivecodes.com veya maximuscards.com'dan ya da forumun 2.el kısmından 1600-2000-4000 ms pointten birini alırsın.Kodu live'dan girip hesabına yüklesin ms pointleri.Ardından xbox live marketplace'e girip battlefield bad company 2 vip code'u satın alırsın.Ardından sana gelen vip code u oyun menüsündeyken gerekli yere girip aktivasyonu tamamlarsın.

tesekkur ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: heman_

quote:

quote:

Bana cvp verecek kişi yokmu arkadaşlar

Oyuna girerken küçük bir update yapıcak oyun.En fazla 1 dk sürer.Oyunun menüsüne gelince Multiplayer başlığı altındaki weapons seçeneğine gir.Önce Vip code'unuz var mı,girmek istermisiniz gibi bir soru sorucak onu 'ye basıp atlatınca update var,yüklemek ister misiniz diye soru soruyor.İşte orda kabul ediceksin.

Hatırladığım kadarı ile önce bi 400 küsür mb lık bir update,ardından da 1.64 gb gibi 2. update i yapıcak.Böylece server sıkıntısı çekmeyeceksin.

ama abi harddisk yok nereye yüklücek o kadar şeyi. usb bellek var 4 gb lik olurmu ki o

Olur tabi,usb ye tak belleği.Konsol,içindeki tüm veriyi silip uygun hale getirecek usb belleği.İşlem bitince oyuna gir ve updateleri yapsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 14 Aralık 2010; 23:43:18 >

• Ben yılbaşından sonra alıcam Vietnam ek pakedini.Alacaklar varsa beraber oynarız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bana cvp verecek kişi yokmu arkadaşlar

Oyuna girerken küçük bir update yapıcak oyun.En fazla 1 dk sürer.Oyunun menüsüne gelince Multiplayer başlığı altındaki weapons seçeneğine gir.Önce Vip code'unuz var mı,girmek istermisiniz gibi bir soru sorucak onu 'ye basıp atlatınca update var,yüklemek ister misiniz diye soru soruyor.İşte orda kabul ediceksin.

Hatırladığım kadarı ile önce bi 400 küsür mb lık bir update,ardından da 1.64 gb gibi 2. update i yapıcak.Böylece server sıkıntısı çekmeyeceksin.

ama abi harddisk yok nereye yüklücek o kadar şeyi. usb bellek var 4 gb lik olurmu ki o

Olur tabi,usb ye tak belleği.Konsol,içindeki tüm veriyi silip uygun hale getirecek usb belleği.İşlem bitince oyuna gir ve updateleri yapsın.

tmm oldu bnm iş teşekkürler. dün oynadım ama inanın bana haritalar çok büyük geldi. codbo ya geri döndm.

• Valla sadece rush değil,conquest haritaları da baya büyük.Squad deathmatch veya squad rush lar küçük ama
  • Yüzyılın DLC'si geliyor be

IGN 9.5 puan verdi

http://uk.pc.ign.com/articles/114/1140476p1.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Yüzyılın DLC'si geliyor be

IGN 9.5 puan verdi

http://uk.pc.ign.com/articles/114/1140476p1.html

1200 MP'i en çok hak eden DLC bu olsa gerek.

• Ayri DVD olarak cikmayacak dimi Bu ekleme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Ayri DVD olarak cikmayacak dimi Bu ekleme ?

Şuan öyle bir duyuru gelmedi.
  • Bugün girdim uzun bi aradan sonra map pack 7 gelmiş 4 tane harita.Onun için vietnam update'ini yapmak gerekiyor.1.64 gb lık bir update.Sabah serverlar boşken indiricem
  • Shopto'dan BC2 siparişi verdim Black Ops macerası bitmiştir gerzek zevksiz ve yapmacık havasına daha fazla dayanamadım 2. prestije yeni geçmişken.O kadar para verip HE aldığımamı yada o kadar yaygarasını yaptığımamı yanayım bilemedim.Herneyse Vietnam da gelmişken Bad Company deneyeceğim biraz bunun yanında MW2 oynuyorum zaten normalde.
  • bende bc2 siparişini verdim.zavvi den bakalım zaman nasıl geçicek tamda finallerin üstüne gelicek oyun ama biraz dişi sıkıp tatilde kendimi bc 2 komasına sokabilirim. bu arada oyunu hala oynayanlar var dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atheshlee -- 29 Aralık 2010; 16:06:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atheshlee

bende bc2 siparişini verdim.zavvi den bakalım zaman nasıl geçicek tamda finallerin üstüne gelicek oyun ama biraz dişi sıkıp tatilde kendimi bc 2 komasına sokabilirim. bu arada oyunu hala oynayanlar var dimi ?

Olmaz mı
  • PS3 de oynuyorum online olarak.. Kalitesi tartışılmaz bir oyun Xbox'a da alasım geliyor, o kadar eğlenceli ki. Bağımlılık yapıyor resmen
  • Günde 3 saat genelde akşamları oynuyorum.İmzamda Gamertag'im var.İsteyen eklesin.
  • quote:

Günde 3 saat genelde akşamları oynuyorum.İmzamda Gamertag'im var.İsteyen eklesin.

Headset de varsa süper olur squad kurarız

Bıktım gavurla oynamaktan.Seni gördüm geçenlerde girmiştin oyuna da squaddan çıkamadım gavurlarla epey iyi anlaştık şansa sağlam adamlar geldi bi dahaki sefere inşallah
  • Headset'im bozuldu.Kulaklıkta sorun vardı,açtım için uğraştım bişeyler,sonra mikrofonda gitti.Yeni bi tane alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 30 Aralık 2010; 13:54:21 >
  • cod serisinin multisine bir türlü ısınamadım zaten.
    bc1 e öylesine bir bakmıştım.
    ama bc2 in multisi hoşuma gitti.
    şu vietnam dlc sini oynuyorum 2 3 gündür , dediginiz gibi bagımlılık yapıyor.
  • az kaldı az oyunum gelsin hepinizi eklicem hava şartları nedeniyle geç gelme durumu var ama
  • Gametag'lerin başındaki köşeli parantez neyi gösteriyor.

Örnek: [NGZ]MadCatz

Buradaki NGZ nedir?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.