Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vietnam oynayan arkadaşlar davet atsın oyniyalım.
  • COD:BLACKOPS AKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 30 Aralık 2010; 16:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MODERNWAR 2

COD:BLACKOPS AKAR

O akmaya devam edebilir

Xcalybur@

Onlar clan isimlerinin kısaltmaları gibi bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

Günde 3 saat genelde akşamları oynuyorum.İmzamda Gamertag'im var.İsteyen eklesin.

Headset de varsa süper olur squad kurarız

Bıktım gavurla oynamaktan.Seni gördüm geçenlerde girmiştin oyuna da squaddan çıkamadım gavurlarla epey iyi anlaştık şansa sağlam adamlar geldi bi dahaki sefere inşallah

Bende Var Headset Ekle GT'mi Oynarız İmzamda yazıyor

• "We have received your item, posted on 30/12/10 and it is being processed for delivery abroad."

PTT'de hala görünmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

vietnam oynayan arkadaşlar davet atsın oyniyalım.

Ekle Beni
  • ekleyın sureklı online
  • Vietnamı olanlar varsa birlikte oyanyalım
    paypay88TR99 fullse mesaj yollayın ben eklerim
  • Oyunum geldi benim dün itibariyle biraz multi attım ama baya geri kalmışım ya millet in secondary de bazuka varken benimkinde pistol olması komik bişey :D yok mu dh squad bütün oynayanları bi liste yapsak herkes birbirini kolayca bulsa ? maçlarda yapabiliriz.
  • Beyler bi kaç gündür internetim yok yeni eve taşındım babadan oğula nesil olan smile adslli teknik elemanlar hala nakil işlemini yapamadılar.Netim gelsin akıyoruz Vietnam'a
  • Benim oyunumda bugün geldi ilk BC'yi saymazsak(çok az oynamıştım) tam anlamıyla ilk defa Battlefield'ı tecrübe ediyorum,adam öldürmede sıkıntım yok ama 2-3 yıldır CoD'un getirdiği hareketli oyun yapısından görev ve takım tabanlı oyuna alışmak biraz zaman alacak doğal olarak.Vietnam'da BC2'ye göre biraz daha acemi olduğu için herkes daha rahat oynuyorum ancak BC2'de daha detaylı ve biraz daha zevkli geliyor level atladığında açılacak ekipman silah vs.

Oyunu genel mantık olarak özetleyebilecek olan varsa çok iyi olur mesela hangi modu oynarken nasıl daha fazla XP alabiliriz yada hangi silah ve sınıf diğerlerine göre biraz daha avantajlıdır bunları öğrenmem gerekiyor.
  • En kolay Medic takımı ile oynanıyor M60 silahını öneririm en çok oynanan modu ise Rush.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

En kolay Medic takımı ile oynanıyor M60 silahını öneririm en çok oynanan modu ise Rush.

rush da oynarken , alakasız yerlerde kaldıran medic ler insanı deli ediyor.
    bi bıraksalar silahımı degiştirecem ,
    mezarda bile rahat vermiyolar :):)
  • Adamlar daha fazla puan toplamak için her şeyi yapıyor bende yapmadım değil o dediğini.
  • Assault

-Hedef güzergahı üzerindeyken her zaman yere ammo box at.
    -Sniperların yanına ammo box at.Ama öyle gidipte düşmandan 400-500 metre uzaktakilere değil,düşman bölgesine motion sensor atabilecek uzaklıktaki sniperlara at.
    -M-comların yanına bomba kurarken veya defuse ederken ammo box at.Eninde sonunda oraya uğrayan olacaktır.
    -Smoke grenade launcher kullanarak yine m-comları dumana boğabilirsin.Bomba kurarken veya yine defuse ederken ekstra koruma sağlar.
    -Düşman tanklarının etrafına smoke atabilirsin.
    -"Assaultum,mermim bitmez!" diye hiçbir zaman squadından ya da diğer takımlardakilerden ayrılma.
    -Tek başına iken düşman tanklara GL atmaya çalışma bile,yerini belli etmektan başka bir işe yaramaz.
    -M-com bulunan binaların alt katına c4 kurarak toptan patlatabilirsin.
    -M-com'a tek başına c4 kurmaya çalışma,artık eskisi gibi tek başına patlatamazsın,yeni gelen update ile M-com'un gücü arttı.Yine sadece senin yerini belli etmekten başka işe yaramaz.

Engineer

-Helikopter bulunan bölümlerde secondary silah olarak tracer dart alabilirsin yanına.
    -Mayınları gidip bodoslama yolun ortasına atma.Çok belli olur.Yolun 1 metre yanına daha az dikkat çeken yerlere atabilirsin.Tankların 1-2 metre uzağında olsa dahi patlar mayınlar.Ayrıca elinden geldiğince mayınları gölgelik yerlere atmaya çalış.Her haritada tanklar yol yerine daha zor yerlerden geçmeye çalışırlar(daha iyi savunma için).Haritaları öğrendikçe o yolları anlarsın.Oralar,mayınlar için gayet uygun yerlerdir.
    -Roketleri genelde tankların arka ve yan kısımlarına at.En çok hasar veren bölgeleri oralardır.
    -Düşman tankının yanına gidip mayın atma,çünkü patlamaz.Eğer başka seçeneğin yoksa düşman tankının dibine mayınları at ve uzaktan el bombası beya silahın ile mayınları patlat.
    -Tank kullanacaksan engineer ol.Gerektiği yerde tamir edersin.
    -takım tanklarının arkalarında ayrılma.Tanklar kapışırken sen kuytu köşesinden tankı tamir edersin.

Medic

-Assault için önerdiğim noktalara medic box at.
    -Düşman bölgesindeyken veya düşman m-comun civarındayken her zaman ölenleri canlandır.Kısaca ölen kişinin,yeniden doğup öldüğü yere gitmesi çok uzun sürecekse onu canlandır.Öte yandan kendi baseinde ölenleri kaldırmana çok gerek yok.
    -En çok puanı bu sınıf ile kasarsın.Stratejik noktalara atacağın medic boxlar 1k puanlık bir seri kazandırabilir.
    -Ayrıca Mg36'nın kendilğinden dürbünü var yani dürbün takmak için ekstradan perk harcamana gerek yok.Gayette kullanışlı.

Recon

-Her zaman "" tuşunu kullanarak düşmanları işaretle.
    -Düşman M-com'u kurulduktan 4-5 sn. sonra o bölgeye Mortar çağır.Hem defuse edilmesini zorlaştırır hem de birkaç kişiyi arada götürmüş olursun.
    -Tanklara yakındaysa c4 kur,uzaktaysan mortar çağır.
    -Takımının gittiği güzergah ilerisine ve düşman bölgesine elinden geldiğince motion sensor at.Bu düşmanın daha çabuk bulunmasını,takımının ve senin sürpriz saldırılardan kaçınmanı sağlar.
    -Hiçbir sniper tüfeği(isterse güçlü mermiler kullansın) headshot haricinde %100 canı olan birini tek vuruşta indiremez(Hardcore mode açık değilse).Bu sebeple her zaman kafaya nişan al.
    -M95'i kullanmanı pek tavsiye etmem çünkü,diğer tüfeklere göre çok geç mermi dolduruyor,diğerlerinden accuracy'si daha düşük ve sesinden ve mermi izinden yerini belli edersin.
    -Daha seri sniper tüfeklerini yakın çatışmalarda kullanabilirsin.Uzaktan pek işe yaramaz.

Aklıma geldikçe daha da eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 30 Ocak 2011; 18:29:55 >

• arkadaslar bısey sormak ıstıyorum sıze. bende orjınal bc2 yok vıetnam 1200 ms poınt e satılıyo vıetnamı alsam sorunsuz bı sekılde bc2 ve vıetnamı oynayabılıyormuyum? yoksa bc2 nınde orjınalmı olması lazım
  • Orjinale gerek yok 1200 MP'i verdikten sonra her türlü oynarsın Vietnam DLC sini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Orjinale gerek yok 1200 MP'i verdikten sonra her türlü oynarsın Vietnam DLC sini.

pekı bu bc2 dekı mapler falanda gelıcekmı vıetnamı aldıktan sonra?
  • Hangilerinden bahsediyorsun bilmiyorum ama bazı haritaları oynamam için VIP kodu alman gerekiyor oda 800MP.
  • tekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.