Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
624
Cevap
1
Favori
31.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hikaye kaldığı yerden devam edecek değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the breaking_point

hikaye kaldığı yerden devam edecek değil mi?

Konu kaldığı yerden devam edecektir ilk serideki boss ölmemişti hatta kötü bi bakış atıp oyunu bitirmişti
  • Gamescom video

• yuh bi an için film izledim zannettim
  • Kesinlikle multiplayer'ini bekliyorum, gerisi yalan ne cod ne de gov. bad campany gerisi yalan abi.
  • Bu yayınlanan video oyun içi değil di mi : )

O karakterler oyun içi olamaz herhal..
  • Bu seriyi fazla sevmezdim. Bu videoyu izledikten sonra fikrim değişti.
  • Videodan "ilk oyundaki takım arkadaşlarının mal olmayacağını 2. oyunda yardımlaşmanın ön planda olacağı ve takım arkadaşlarının da artık işe yaracağını" belirtmek istemişler sanki.
  • DICE FROSTBİTE 2 motorunu yapımına başladı,Bad Company 2 den sonraki yeni battlefield oyunun bu motorla gelmesi bekleniyor,Xbox360 ve Ps3 platformu için bu kez directx 11 kullanılacak.Motor 1 karede 1000 adet bağımsız ışıklandırma kullanabiliyor...

Battlefield Bad Company 2 (DH ANA KONU)

• daha 1.sini oynamadım 2.ye nasip artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 27 Ağustos 2009; 16:01:00 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:35:49 >
  • @JOSEPH_STALin

Hocam verdiğin bilgilerdeki en çok bu kısım dikkatimi çekti:

"Xbox360 ve Ps3 platformu için bu kez directx 11 kullanılacak."

Eğer Xbox ve PS3 mevcut donanımıyla DirectX 11'i kullanabiliyorsa; PC oyunculuğu sürünüyor demektir... Bunca yıldır PC'cilere(ve bende dahil) "yok efendim DirectX 10 çıktı yeni kart alın, yok DirectX 10.1 için kart alın, yok yeni seri DirectX 11 ile geliyor..." gibi bir sürü ıvır zıvır ile kandırdılar. Aslında rahatça şuanki kartlarla da DirectX 11'i çalıştırabileceklerdi, fakat AMD ve Nvidia sadece aldıkları paraya bakıp yeni kart satmak için, DirectX 11 desteğini piyasaya yeni süreceği kartlarla veriyorlar...
  • 1. sinin goldunu almıştım..İyiki almışım...Çıkarsa bunuda alcam..
  • ilk oyunu daha şimdi bitirdim konu olarak pek birşey yok ama gaz bi oyun olmuş bolca adam tarıyorsun silah sesleri ce efecktleri bence codmw 5 bindirir özellikle sesleri

araç kullanışı biraz gıcık ama alışıyosun yavaşça multiplayer moduna baktım dehşet birşey bence gelecek 3 ay multiplay oynayacağım oyun belli oldu(mw2 ye kadar)

ikinci oyununda videosunu izledim video insaneeeee olmuş şu güdümlü füze olayı acayip duruyor ve kendini hibe edip tanka bomba yapıştırma en sevdiğim olaylardan o sniper gibi bence dalacağım tanklara zauhzauhazuhauhuazh

ve bi kaç arkadaş bu kadar gerçekçi olmaz falan demiş bence bundan bile daha iyi olacak oynanışı grafik bakımından çünkü bu neredeyse ilk oyunun grafikleri yani bekleyelim çoşalım

bc 1
    multiye herkezi bekliyorum draconian137

• quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@JOSEPH_STALin

Eğer Xbox ve PS3 mevcut donanımıyla DirectX 11'i kullanabiliyorsa; PC oyunculuğu sürünüyor demektir... Bunca yıldır PC'cilere(ve bende dahil) "yok efendim DirectX 10 çıktı yeni kart alın, yok DirectX 10.1 için kart alın, yok yeni seri DirectX 11 ile geliyor..." gibi bir sürü ıvır zıvır ile kandırdılar. Aslında rahatça şuanki kartlarla da DirectX 11'i çalıştırabileceklerdi, fakat AMD ve Nvidia sadece aldıkları paraya bakıp yeni kart satmak için, DirectX 11 desteğini piyasaya yeni süreceği kartlarla veriyorlar...

Valla ben de şaşırdım,directx 11 i görünce nitekim ilk oyunda diretcx10 kullanılmış,bundan da haberim yoktu.Eskiden directx yenilendiği zaman grafiksel anlamda da çok büyük yenilikler gelirdi yani değişim bariz olarak öncelikle görsellikte olurdu ama yeni nesil konsolların çıkışıyla beraber daha öncede yazmıştım grafiksel ilerleme son bi kaç yıldır yerinde sayıyor.Bunun en büyük suçlusu konsollar,bunun en büyük nedeni artık grafiklerin 2. planda,eğlencenin 1. planda olması.Artık bilhassa konsol kullanıcıları grafikten önce multisi varmı yokmu ya da co-op desteği nasıl diye olaya bakıyor.Mesela bi yanda konsollarda 12 milyona ulaşmış COD4,diğer yanda 2 milyonu zor aşmış bir CRYSİS.Grafiksel olarak aralarında uçurum var ama durum ortada.Sonuç olarak Crysis 2de konsollarda tercih edildi...

Bunun sonucunda directx güncellemeleri artık,grafiksel ilerleme üzerine değil mevcut olan teknolojileri daha ne kadar verimli kullanılabileceği üzerine yenileniyor(Yine Crysis 2 örneği,özellikle Cevat Yerlinin röportajını izlersen,konsolların mevcut kapasitesini zorlamaya çalıştık ve başardık diyor)

Bunu daha öncede söyledim,360daki Xenos yani GPU,eskiler bilir,48 adet pixel shader işlemcisine sahip bir x1950xtxdir.Bu karttan tek farkı işlemciler bağımsız çalışabilir.Shader üniteleri bir ekran kartının kalbi gibidir, e şimdiki kartlara bakıyorsun 300-400lere varan rakamlar var peki ne için????Zırvalık....

• @JOSEPH_STALin

GPU'lar hakkında söylediklerini çok iyi biliyorum hocam. Sırf daha çok performans sunsun diye tek kartla yetinmeyip Crossfire X yada SLI yapıp bir sistem kuruyorlar. Dediğin gibi artık PC donanım üreticileri PC kullanıcılarını yolunacak kaz gibi görüyorlar
  • bu oyunun 1.sini çok az insan multi oynuyor bnm gördüğüm kadarıyla.aksine oldukça başarılı bir yapım..multi oynamak isteyen arkadaşlar lütfen gt eklesin
  • İlk oyunu nedense çok hevesla oynamadım,birsüre sonrada bırakmıştım,geçen gün tekrar başladım başdan ,oynuyorum ve çok güzel ilerliyor oyun,çok komik gerçekten farklı bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JOSEPH_STALin

quote:

Orijinalden alıntı: buraoca2

@JOSEPH_STALin

Valla ben de şaşırdım,directx 11 i görünce nitekim ilk oyunda diretcx10 kullanılmış,bundan da haberim yoktu.Eskiden directx yenilendiği zaman grafiksel anlamda da çok büyük yenilikler gelirdi yani değişim bariz olarak öncelikle görsellikte olurdu ama yeni nesil konsolların çıkışıyla beraber daha öncede yazmıştım grafiksel ilerleme son bi kaç yıldır yerinde sayıyor.Bunun en büyük suçlusu konsollar,bunun en büyük nedeni artık grafiklerin 2. planda,eğlencenin 1. planda olması.Artık bilhassa konsol kullanıcıları grafikten önce multisi varmı yokmu ya da co-op desteği nasıl diye olaya bakıyor.Mesela bi yanda konsollarda 12 milyona ulaşmış COD4,diğer yanda 2 milyonu zor aşmış bir CRYSİS.Grafiksel olarak aralarında uçurum var ama durum ortada.Sonuç olarak Crysis 2de konsollarda tercih edildi...

Bunun sonucunda directx güncellemeleri artık,grafiksel ilerleme üzerine değil mevcut olan teknolojileri daha ne kadar verimli kullanılabileceği üzerine yenileniyor(Yine Crysis 2 örneği,özellikle Cevat Yerlinin röportajını izlersen,konsolların mevcut kapasitesini zorlamaya çalıştık ve başardık diyor)

Bunu daha öncede söyledim,360daki Xenos yani GPU,eskiler bilir,48 adet pixel shader işlemcisine sahip bir x1950xtxdir.Bu karttan tek farkı işlemciler bağımsız çalışabilir.Shader üniteleri bir ekran kartının kalbi gibidir, e şimdiki kartlara bakıyorsun 300-400lere varan rakamlar var peki ne için????Zırvalık....

Yanlış anlama var sanırım. O resimde Frostbite 2.0 motorunun Xbox ve PS3 e uyumlu olacağı. Ayrıca PC versiyonlarının da DX10 ve DX11 de çalışacağı anlaşılıyor. Konsollarda kullanıldığı yok DX11 in falan. Zaten mimarisi farklı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.