Bildirim
Battlefield Bad company 2 vietnam?
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: Süpermarket Ürünlerinde 3 Al 2 Öde promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2JEWP9I3H57JU
21 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Satın almanı tavsiye etmiyorum yeni battlefield oyunlarını oynadıktan sonra sarmıyor -
önerileriniz için teşekkür ederim . Vietnam temalı bir oyun olduğu için denemek istemiştim ama görünen o ki gerek yok :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
biz 2 arkadaş aldık, hoşumuza da gitti, server lar kısmen doluyor ama oyuncu yok değil var. 2 paket sigara parası. -
quote:
Orijinalden alıntı: jemalizm1
biz 2 arkadaş aldık, hoşumuza da gitti, server lar kısmen doluyor ama oyuncu yok değil var. 2 paket sigara parası.
bunu okuduktan sonra aldım :) 5 yıl önce oynasaymışım grafikler muhteşem diyebilirdim. buna rağmen 4k full ayarlarda en ufak bir takılma olmaksızın grafikler gene de çok iyi ama bir bf4 değil tabiki. yalnız oyuna giriyorum 5-10 dk sonra atıyor niye olduğunu anlamadım :( -
bende oyundan atma hiç olmadı..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X