Arkadaşlar merhaba, bf heroes oynamaya başladım. ilk gün çok güzel oynadım bir sorun yoktu fakat ertesi gün açtım tam oyuna girerken tema değişiyor ve renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi diyor sonra oyun oynanmaz bir hal alıyor. çok kasıyor. bu sorundan nasıl kurtulabilirim?
yardım edebilecek var mı arkadaşlar? bu değişme işini nasıl durdurabilirim?
Temanın değişmesi oyuna nasıl etki etmemesi lazım. Bendede BF:BC2 oynarken alt tab yapınca tema değişiyor ama oyunla ilgili sıkıntı olmuyor.
Oynarken virüs programlarını kapatıyormusun?
quote:
Orijinalden alıntı: Aydolan
Temanın değişmesi oyuna nasıl etki etmemesi lazım. Bendede BF:BC2 oynarken alt tab yapınca tema değişiyor ama oyunla ilgili sıkıntı olmuyor.
Oynarken virüs programlarını kapatıyormusun?
yok hocam düzelmedi, virüs programını vs bütün programları kapatıpta girdim ama nafile. renk düzeni windows 7 basic olarak değiştirildi dedikten sonra tamamen oyun moduna geçiyor ve ne alt+tab yapıp aşağı indirebiliyoruz nede alt+f4 yapıp oyunu kapatabiliyoruz. çok sıkıcı bir durum. ne olabilir acaba :S
aynısı bendede oluyo kardeşim çok kasıyo oyun oynarken nasıl yapcamı da bilmiyorum:(çok kasıyo laptop tan oynuyorum
Bu bir sorun değilki bu sadece gerektiğinden değiştiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: 55SuperSpy55
ne alaka gerektıgı ıcın
işletim sistemi windows 7 ise oyun açtıgın zaman basic olarak değiştirir windows 7 nin bi özelliği
quote:
Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R
quote:
ne alaka gerektıgı ıcın
Ben bu durumda bir sorun görmiyorum bende bf bc oynarken değişiyor oyunda hiçbir sorun olmuyor.
quote:
quote:
quote:
ne alaka gerektıgı ıcın
Ben bu durumda bir sorun görmiyorum bende bf bc oynarken değişiyor oyunda hiçbir sorun olmuyor.
arkadas kastıgını ve rahatsız oldugunu soyluyor ama.
quote:
quote:
quote:
quote:
ne alaka gerektıgı ıcın
arkadas kastıgını ve rahatsız oldugunu soyluyor ama.
Bence o başka birşeydendir kasmaz kasarsada bilgisayara bişi olmuştur
ekran kartı veya ram i düşük olabilir bilgisayarın yada virüs bulaşmış olabilir...pc özelliğine bağlı
Merhaba bu konu açılalı baya bi zaman olmuş ama belki buralardasınızdır diye yazıyorum. Aynı sorun bendede war wolf team a giriyorum ren düzenini değiştiriyo onunla kalmıyo bide simgelerin yerini karıştırıyor. Yorumlarınızı bekliyorum SAYGILAR
Arkadaşlar şöyle bir çözüm yolu buldum.Bende donmadı ama bu yola garanti vermiyorum.Bir kere win 7 kullanıyorsanız tam ekran oynamayı unutun.Çözümüm şu
Grafik ayarlarını en düşük yapıyorum.Sonra program files tan eagames klasöründen bu oyunu çalıştıran programı buluyorum böle yeşil simgeli birşey buna sa tıklayıp uyumluluk sekmesine tıklayıp uyumluluk modunu windows 7 yapıyorum yine uyumluluk sekmesinin en altında bu programı yönetici olarak çalıştır sekmesi var ona tik atıyorum tamam a basıyorum sonra bilgisayarı yeniden başlatıp oyuna giriyorum2 saattir oynuyorum hiçbir donma yaşamadım umarım sizde de olur İyi günler
benim bilgisayar teamviewer ile bağlandığımda ayarları değiştiriyor. Bunu nasıl engelleyebilirim.
mdemM
kullanıcısına yanıt
Teamden bağlanırken sıkıntı yaşayan arkadaşım bendede aynı sorun vardı uzun zaman geçmiş ama bulamamış olabilirsin bende kendim buldum team wieaver açıyorsun yukarda ekstralar var ona basıp seçenekler diyorsun en altta gelişmiş var ona basıp gelişmiş ayarları göster diyorsun daha sonra orda otomatik kalite kullanırken aero renk şemasını devre dışı bırak diye bi yer var onun başındaki tik işaretini kaldırıp tamam diyorsun o kadar basit
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme