Şimdi Ara

BAU TIP %50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisi olan var mı sınır felan getirmişler 22k dısından almıyorlar şeklinde geçen sene bu yuzden 10-20 arası bi boş kontenjanları kalmıs bu senede oyle bir sey olur mu yaparlar mı yoksa sınırı genişletirler mi ? sıralamam 23200 sıralamam var girebilir miyim yoksa diş yazcam burslu

• Senin yerinde olsam yazıp şansımı denerdim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EternalFlame_ kullanıcısına yanıt
    yani hocam sınırları varsa yazamıyorum galiba ya
  • Anladım tercih yapılamıyor yani hocam. Arayıp bilgi al o zaman bilemedim.

• 2silverdevil21 2 kullanıcısına yanıt
    Burslu diş nereleri yazacaksın?

• hocam baudan kastettigin bahcesehir ise iki kere dusun.o okulda okuyorum
  • Neden kardesim ben bahcesehir tip dusunuyorum da merak ettim iyi oldugunu saniyordum

• wd1605 kullanıcısına yanıt
    Caylar4oldu kullanıcısına yanıt
    wd1605 aynen bahçesehir neden hocam ayrıca girebilir miyim 22k sınırı değişir mi sizce ne olur ?
    burslu okan medipol vs var yazarız birini :D
  • tip fakultesi daha cok yeni.henuz mezunu yok ve sanirim bu sene gelenler ya 2 yada 3.donemler olacak.eksikleri vardir diye tahmin ediyorum bide tam emin degilim ama goztepeden tasinabilirler.bolum hakkinda diyecek pek bilgim yok ancak okulu genel olarak soylemem gerekirse ticarethanedir.sinav yapmakta zorlanirlar.cunku o kadar ogrenciye ayni anda sinav yapabilecekleri yeterli siniflari yok ve malesef olan yerleri de bozup isletmelere kiraya veriyorlar.her sene muhakkak ucretlere de zam gelir.benimle birlikte giren arkadaslar 30 binle baslamislardi mesela simdi 33 bin gibi bisey oduyolar.1 2 sene evvel de sirf proflara cok para vermemek icin akademisyen kiyimi yaptilar isteyen eksi sozlukten de bulabilir bunu.ayrica tip fakultesindeki durumu bilmiyorum ama eger ois diye rezalet bi sistemi var okulun.bu sistemde notlar tamamen hocalarin tekelinde.hoca isterse vize notlarini girer istemezse girmez,can yapiyorum der ortalamayi girmez,kafasina gore not verebilir ruhun duymaz vs.cunku sistem buna cok musait ve hic bir yasal zorunluluklari da yok hocalarin.ben sahsen 4.siniftayim ve bu zamana kadar onlarca sinava girdim. sanirim 1 yada 2 dersimin final notunu ogrenebildim sadece gerisini siz dusunun artik.

• @wd1605 tıp fakültesi için bu sorunlar yok. tıp fakültesi göztepe binasında olacak, sağlık bilimleri fakültesini beşiktaşa başka bir kampüse taşıdılar çünkü göztepede tıp fakültesi için yer yetersizdi. 22 bin dışında almıyorlarmış bu senede, kontenjan yine dolmayacak ama bu konuda ısrarlılar anladığım kadarıyla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.