Şimdi Ara

BAYKARALAR PEUGEOT'dan SADIK MÜŞTERİ KANDIRMACASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kafayla gidersen daha çok çarparlar seni
  • çarpılmışsın...
  • geçen hafta bende bu bayiye gittim 508 fiyatı sormak için. Adam allure donanıma sözde full opsiyon varmış 138 bin dedi. yuh 1.6 dizel yan tarafında insignia sport paket 105 bin dedim yanlışın var ayrıca bizim aracımızda deri koltuk ve sanroof var dedi. çıkıp beraber soralım deri koltuk yok ama sanroof onda da var dedim ama baktım ki pek ilgilenmiyor uzatmadım. kapıda 2014 model 508 vardı onun fiyatını sorayım dedim çömez birine beni göstererek git şu müşteriye bak dedi neyse gerek yok dedim çıktım bayiden. Hemen yan tarafa opel odak bayisine geçtim ilgi alaka 10 kat daha iyi. Bayiye bende pek ısınamadım. Neyse kulağınıza küpe olsun bir daha pazarlıksız hiç birşey almayın.
  • üzerinize ruhsatlı bulunan c4 2010 3008 P.Pack araç duruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimi

İste 2500 TL falan degil mesele. İnsanın içindeki kandırılmışlik hissi. Söz satış temsilcisine üst üste tesekkurler eder minnet duyarken kim bilir onun aklından neler geçiyordu. Bunları tekrar tekrar düşünmek insanın kalbini sıkıştırıyor. Yoksa devamında ÖTV zammı geldi aracı iyi almış oldum falan der kendini avutursun.

İsin aldatılma boyutu çok acı.

Tecrübe; insanın yediği kazıkların toplamıdır.

Bu bir tecrübe oldu size ve forumu okuyan bizlere...
  • nıghtman kullanıcısına yanıt
    İkİsini de sattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan5656 kullanıcısına yanıt
    insignia yi aldınız mi?

• AutoTestPilot kullanıcısına yanıt
    Sensin enayi

O güldüğün kicin var yA

Terbiyesiz.

Mesele bizdeki insan kalitesinde

Nerede edendi insan görürler tavır bu.

Sabahtan beri yapılan yorumlar yazanların kalitesini ortaya koyuyor iste.

• arkadaş bu kadar basit şeylere de konu açmayın o kadar okudum,ciddi ciddi her ayrıntısını okudum.söz konusu 2500 tl indirim sadece,kaldı ki 1.200 tl civarı indiriminizi almışsınız.bence arabaya saydığınız paranın yanında bu hiç,takmayın boş yere böyle şeyleri.

• Memleket ne zaman bu hale geldi arkadaşlar.
    Biraz efendi, biraz kibar hep olması gereken diye öğrettiğimiz değerler aşağılanan tavırlar NE zaman erkeklik ve delikanlılık sayılmaya başlandı.

Sabahtan beri yazılan yorumlara bakıyorum yüzde doksa tavır oh olmuş iyi olmuş. Nasıl bir psikolojidir bu.
    Diyecek söz bulamıyorum.
    Üstüne üstlük hakaret gırla. Efendi davrandığımız cevap vermediğimiz icin sorgulanmadık NE zekamız kaldı NE erkekliğimiz. İyi misiniz siz. Kimse kimseye basına gelen olaydan dolayı hele de iyi niyetinden dolayı hakaret edemez.

Gül geç. Nedir bu hakaret etme yarısı. Karşındaki adamın kim olduğunu NE yaşadığını yasını bilgi birikimini mesleğini biliyor Musunda enayisinden ib..Nesin'e varana kadar yakıştırmada bulunuyorsun.

Yazık

• Bu yaptığın şey yorum degil hakaret bir

Senin bana dediğin enayiyi sana deyince nasıl da zoruna gitti degil mi.

Kan alınan yer senin güldüğün yer bu da 3

• Sabahtan beri cevap vermeyim diyorum hakaretlere YÖK arkadaş sabır da bir yere kadar.

• Eleştiriymiş.
    "Enayi" ne zamandan beri eleştiri oldu.

• konu sahibi arkadaş bütün iyi niyetiyle olanları anlatmış. Olmuş bitmiş. Ama yapılan yorumların bazıları hiç güzel olmamış. Aracin keyfini çıkarın. Fazla takılmayın. hayat böyle şeyleri dert edecek kadar uzun değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimi

Memleket ne zaman bu hale geldi arkadaşlar.
    Biraz efendi, biraz kibar hep olması gereken diye öğrettiğimiz değerler aşağılanan tavırlar NE zaman erkeklik ve delikanlılık sayılmaya başlandı.

Sabahtan beri yazılan yorumlara bakıyorum yüzde doksa tavır oh olmuş iyi olmuş. Nasıl bir psikolojidir bu.
    Diyecek söz bulamıyorum.
    Üstüne üstlük hakaret gırla. Efendi davrandığımız cevap vermediğimiz icin sorgulanmadık NE zekamız kaldı NE erkekliğimiz. İyi misiniz siz. Kimse kimseye basına gelen olaydan dolayı hele de iyi niyetinden dolayı hakaret edemez.

Gül geç. Nedir bu hakaret etme yarısı. Karşındaki adamın kim olduğunu NE yaşadığını yasını bilgi birikimini mesleğini biliyor Musunda enayisinden ib..Nesin'e varana kadar yakıştırmada bulunuyorsun.

Yazık

Bizim toplumun yapısı böyle maalesef,sonra benzin niye pahallı ötv neden yüksek falan filan

• mustimi kullanıcısına yanıt
    Kardeşim öncelikle aracınız hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin, para bir şekilde tekrar kazanılır siz sadece kafaya taktığınızla kalırsınız.Aracınızın keyfini çıkarın Allah başka dert vermesin.Sıfır km aldığım c4 ü ev aldığım için satmak zorunda kaldım, yerine 98 model passat aldım, her ay sanayideyim abartmıyorum.Ama kafaya asla takmıyorum hatta hanım bile alay etmeye başladı, bizim alman tankı bu ay gitmedi sanayiye diye :)Sıkmayın canınızı, iyi günler dilerim..
  • Yok dostum. Kafaya daha çok taktığım şey topluma acık bir ortamda kibar bir dil kullandık diye gördüğümüz muamele. Emin olun esnaf ağzı kullanıp argo sözcükler serpiştirsem bu gereksiz klavye kabadayılarının hiç biri bunları yazamazdi.

Bayi ile ilgili olarak da yaşadıklarımı anlatmak bir nebze rahatlattı.

• haklisiniz hocam yaninizdayiz
    eksideki uzun yaziyi da okudum.

sosyal medya olmasa hicbir hakki olmayacak vatandasin herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12B15139F -- 29 Mayıs 2018; 14:15:38 >
  • ekşide bulunan yazıyı okuyup geldim geçmiş olsun.

Sosyal medya'da bulunan şikayetlerden çok rahatsız oluyorlar, sildirmek için çok çabalıyorlar.
  • Sırf hoşuma gidiyor,3008 rüyalarımın aracı diye üstüne bir de hiç yüz yüze görüşmediğiniz biris ile tek taraflı aşırı güvene dayalı alışveriş yapılmayacağını en güzel örneği.

Arkadaşlar satış temsilcileri,bayiler hedef ve prim bazlı çalışır. Bu baskı öyle boyutlardadır ki bazı firmalar işin ahlaki boyutunu es geçer. Şu kadar boya koruma satacaksınız,bu kadar şundan satılacak,şu hedef tutmazsa prim alamazsınız vs vs işte. Bunu bizzat ana firma bu şekilde yapılmasını istediği içinde bayiyi şikayet etmeniz sonraki aşamada hiçbir işe yaramaz.

Eğer çalışan kişi bu baskılara karşı çıkamıyorsa maalesef her şey size satış bazlı şekilde yansır,dürüstlük yok olur. Paranoyak olmayın ama araştırmadan etmeden de sırf ben bu aracı istiyorum diye önünüze gelen ilk yer ile de alışveriş yapmayın. Ayrıca sırf şu bayi biraz daha ucuza veriyor diye de kmlerce yol yapıp araç almanın bir mantığı yok. Araç alımında marka ve bayi çok önemli. Her bayinin maalesef yaklaşımı bir değil. Sonuçta para insanı bozuyor,adalet mekanizması da işlemeyince insanlar arsızlaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 29 Mayıs 2018; 18:37:41 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.