Şimdi Ara

Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle

Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU]

Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle | Duyuru Fragmanı | PS4

-

PlatinumGames'in en çok sevilen iki oyunun 10. yılını Bayonetta & Vanquish'in yeniden düzenlenmiş ikili paketiyle kutlayın.

Bayonetta serisinin doğuşunu kült klasik, orijinal aksiyon macera oyunuyla deneyimleyin. Bayonetta'nın beceri deposundan yararlanarak göksel düşman ordusunu doğrayın, kesin ve kurşun yağmuruna tutun.

Bilimkurgu nişancı oyununda DARPA ajanı Sam Gideon olarak oynayın. Var olan silahları tarayıp onların bir kopyasını üretebilen bir deneysel silah olan BLADE ile Sam, ele geçirilmiş uzay kolonisi Providence'a sızıp ileri teknolojili düşman birliklerini yenmek zorundadır.

-

Çıkış Tarihi: 18 Şubat 2020
    Dağıtıcı: Sega
    Geliştirici: PlatinumGames

gamefaqs.gamespot.com
    Bayonetta & Vanquish for PlayStation 4 - GameFAQs
    https://gamefaqs.gamespot.com/ps4/279133-bayonetta-and-vanquish

Resmi Site:https://bayonettavanquish.sega.com/

-

Ekran Görüntüleri:

Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU] Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU] Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU] Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU] Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 20 Eylül 2020; 3:58:20 >

• Hani Bayonetta 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 10 Aralık 2019; 14:52:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahhh ah Bayonetta 2 olsaydı pre-order.1. oyunu oynadık sonuçta,nintendo exc. olsada 1 geliyorsa 2. oyunda gelmeli.
  • İki harika platinum oyunu, oynamayanlar için güzel fırsat, Bayonetta 2 nintendo exclusive, god of war ın xbox one a gelmesi gibi olur o dediğiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ofofofo cok iyi oldu. Kac zamandir bayo 1 alma niyetindeydim ps3 e . Kutulusuna 50-60 diyen vardi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulzr4 -- 10 Aralık 2019; 20:36:36 >
  • Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle | New Cover Art Behind The Scenes

• Bayonetta / Vanquish 10th Anniversary Bundle / Çıkış Fragmanı

• Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU]

Koleksiyona kattık kutu da yakıyor

• Remastered'larda grafikler hiç de iyi durmuyor. Uncharted ilk 3 oyunu da öyleydi. Benim gibi düşünen var mı?
  • Bayonetta & Vanquish [PS4 ANA KONU]

Bu konuya neden ilgi yok. An itibariyle iki oyunu da bitirdim. Bayonetta her zamanki gibi harikaydı. Vanquish ise mükemmel olmuş. PS3 sürümü ile arasında uçurum var. Benim Ps3'de oynadığım oyun bu olamaz. Remastered dediğin böyle olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.