Şimdi Ara

BBsettings , UIsettings , SBsettings , intelliscreen x kullanımı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Notification center a ek olarak bu tweakleri teker teker kurup denedim. SBsettings i bilmeyen yok benim en beğendiğim intelliscreen x , facebook, twitter , RSS entegrasyonu var fakat sanki bana pili yiyormuş gibi geliyor , pil cok cabuk tukeniyor. UIsettings de ise 3G/Edge açma kapatma yok. BBsettings de ise iconlar cok kucuk ve anlık takılmalar yasanabiliyor. Sizlerin hangisini kullandığını ve pilin daha iyi gitmesi için tavsiyeleriniz alabilirmiyim?

• ben intelliscreenx kullanıyorum.evet ilk yüklediğimde pili çok yediğini farkettim fakat son 2 gün içerisinde gelen güncellemelerle pil konusunda baya bir ilerleme var. öyle aman aman pil yemiyor tavsiye ederim
  • Bende intelliscreen x kullanıyorum ama sanki pili emiyor , birde 3 gun trial sonra ucretli olacak. Birde yanlıslıkla konuyu album olarak açmışım , mesaja çevir diyorum ama düzelmiyor. Kusura bakmayın album olarak gorundugu için.
  • valla benim çok hoşuma gittiğinden açıkçası 10dolar verip programı satın aldım o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum. ha değermi bu paraya kesinlikle değer diyorum..
  • Peki bazen ekran acıldıgında hızlı bir sekilde slide to unlock yapıp telin kilidini actıgında gec tepki veriyor bazende menu de sayfa gecislerinde takılma yasıyorum (intelliscreen guncelleme yağıyorsa). Sende de bu problemler var mı ?
  • evet aynen dediklerin vardı bende de. programı satın alıp son 2 güncellemeden sonra en küçük bir takılma yok.zaten beta hala.final sürümünde çok daha iyi olur diye düşünüyorum
  • intelliscreenx i yukledikten sonra sbsettings bbsettings uisettings bunlar artik gereksiz oluyor

intelliscreenx guncellendi artik konum servislerini acip kapatilabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upriser1

valla benim çok hoşuma gittiğinden açıkçası 10dolar verip programı satın aldım o yüzden bu kadar rahat konuşuyorum. ha değermi bu paraya kesinlikle değer diyorum..

Satin alma islemini paypal ile mi yapiyoruz acaba?
  • amazon.com üzerinden yaptım ben.amazon üyeliğinizle alabiliyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: reiis

intelliscreenx i yukledikten sonra sbsettings bbsettings uisettings bunlar artik gereksiz oluyor

Ben goremedim nerden açılıyo konum servisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upriser1

amazon.com üzerinden yaptım ben.amazon üyeliğinizle alabiliyorsunuz

Teşekkürler, tethered işini halledeyim, anında almayı düşünüyorum.
  • Ben sadece Bbsettings yükledim. Şuan işimi görüyor memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo

quote:

Orijinalden alıntı: reiis

intelliscreenx i yukledikten sonra sbsettings bbsettings uisettings bunlar artik gereksiz oluyor

Ben goremedim nerden açılıyo konum servisi.

hava durumu widgetine tikladigin zaman aciliyor vede widgete konum servisi isareti ekliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reiis -- 5 Kasım 2011; 13:21:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.